پخش زنده
امروز: -
نخستین نان سین بیوتیک کشور در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد تولیدو رونمایی شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: این نان که با هدف ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی در این موسسه تولید شده است نقش به سزایی در عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از سرطان دستگاه گوارش دارد.
دکتر قدیر رجب زاده افزود: تولید نان سین بیوتیک حاصل اجرای طرح پژوهشی بررسی اثر مکمل های اینولین و باکتری های ریز پوشانی شده و ماندگاری نان سین بیوتیک است.
او با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای این طرح پژوهشی گفت: نان با داشتن ارزش غذایی بالا، تنوع، شرایط نگهداری مناسب برای مصرف کنندگان و هزینه های پایین تولید از جمله مواد غذایی پر طرفداری است که در سفره عموم افراد وجود دارد و از مصرف آن استقبال بسیاری در طیف های مختلف جامعه می شود.
رجب زاده گفت: همچنین تولید اینولین که یک محصول وارداتی است در دستور کار موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی قرار دارد تا بتوان این محصول را با استفاده از گیاه بومی کاسنی در کشور تولید کرد و قیمت تمام شده استفاده از این غذا دارو در نان را کاهش داد.
مجری طرح پژوهشی و فناورانه تولید نان سین بیوتیک نیز گفت: تولید این نان حاصل دو سال تلاش محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 است.
دکتر مرضیه حسینی نژاد افزود:مصرف این نان به عنوان غذا دارو در مقابله با سرطان های دستگاه گوارش، بهبود سیستم ایمنی بدن و تنظیم فعالیت های گوارش، هضم و بسیاری اثرات سلامتی بخش دیگر موثر است.
او ابراز امیدواری کرد این محصول به زودی به سبد غذایی خانواده ها وارد شود.