سفیر سوریه در مسکو: دمشق پول همه سلاح های روسی را پرداخته است
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک از مسکو، ریاض حداد سفیر سوریه در روسیه روز پنج شنبه گفت دمشق پول همه سلاح هایی را که روسیه برای سوریه فرستاده، بر اساس قراردادهای موجود پرداخت کرده است اما هزینه عملیات نیروی هوایی روسیه در سوریه بر عهده مسکو بوده است.
سفیر سوریه در یک سخنرانی در مسکو گفت: «بین دو کشور از زمان اتحاد شوروی همکاری راهبردی وجود دارد. سوریه پول سلاح های روسی را طبق قراردادهای موجود می پردازد... اما در خصوص عملیات روسیه در سوریه، این عملیات به منظور کمک به ملت و دولت سوریه و نیروهای مسلح ما و به طور رایگان صورت گرفته است».
حداد از ملت روسیه و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور به علت کمک به ملت سوریه تشکر کرد.
سفیر سوریه در روسیه روز همچنین تاکید کرد بخش اعظم کردهای سوریه از حفظ یکپارچگی این کشور حمایت می کنند. وی کردها را بخش جدایی ناپذیر جامعه سوریه معرفی کرد.
ریاض حداد در یک سخنرانی در مسکو گفت: «در صورتی که کسی تلاش کند سوریه را تجزیه کند، موفق نخواهد شد زیرا بخش اعظم کردها از یکپارچگی کشورمان و وحدت ملت سوریه حمایت می کنند. ما به احساسات ملیگرایانه آنها افتخار می کنیم».