• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۴۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۹
ورزشی » جانبازان و معلولان
سرمربی تیم ملی :

بسکتبال با ویلچر در پارالمپیک ریو شگفتی ساز می شود

سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر گفت: این تیم هشت سال از میادین پارالمپیک دور بوده اما در بازی های ریو شگفتی ساز می شود.

بسکتبال با ویلچر در پارالمپیک ریو شگفتی ساز می شود
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ عباس آقاکوچکی افزود: اردوی چهارم نخستین اردویی بود که با حضور کامل بازیکنان و لژیونرها برگزار شد. البته از بین بازیکنان دعوت شده، ابراهیم احمدی به دلیل مصدومیتی که در لیگ انگلستان از ناحیه شانه دچار آن شده است انصراف داد. وی به دلیل این آسیب دیدگی نمی تواند تا 4 ماه در تمرینات حضور داشته باشد و از اردو انصراف داده است. بنابراین با توجه به انصراف احمدی، اردو را با 20 بازیکن آغاز کردیم.
وی گفت: در این اردو ضمن توجه به مسائل آماده سازی بدنی، تمرینات تکنیکی و تاکتیکی را طبق برنامه های ویژه پیگیری کردیم. سه جلسه در هفته تمرین با وزنه داشتیم. روی توان شوتزنی بازیکنان از نقاط مختلف زمین و کار گروهی آنها به خصوص در بخش دفاع و حمله هم کار کردیم.
آقاکوچکی افزود: در 2 اردوی گذشته روی مسائل بدنسازی به اندازه کافی کار کرده بودیم اما در این اردو هم تا حد کافی به این موضوع پرداخته شد چرا که نخستین اردویی بود که لژیونرها در آن حضور داشتند. بنابراین برنامه های بدنی را پیاده کردیم تا در اردوی چهارم بتوانیم این دسته بازیکنان را هم از این حیث مورد ارزیابی قرار دهیم.
سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر ادامه داد: آلمان، انگلستان، آمریکا، برزیل و الجزایر، تیم هایی هستند که در مرحله گروهی پارالمپیک به ترتیب با آنها دیدار خواهیم داشت. از میان این تیم ها، آلمان در مسابقات 22 ساله های جهان قهرمان شد. این تیم برنامه های خاصی برای پارالمپیک دارد و جزو تیم هایی است که برای صعود خیز برداشته است.
وی افزود: آمریکا هم قهرمانی مسابقات جهانی 2014 کره جنوبی را در کارنامه دارد و از جمله تیم های مدعی حاضر در ریو به حساب می آید. انگلیس هم سرمایه گذاری خوبی روی تیمش داشته است. برزیل هم که میزبان است و قطعا از شرایط میزبانی به بهترین نحو استفاده خواهد کرد. در میان حریفانمان فقط از الجزایر اطلاعات زیادی نداریم.
آقا کوچکی در این موردگفت: در کل آمار حریفانمان را در مسابقات تدارکاتی که اخیراً در آن حضور داشته اند رصد کرده ایم. همه خیلی خوب برای ریو آماده می شوند. به همین دلیل مسابقات سختی را در این بازی ها خواهیم داشت.
سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر در مورد پیش بینی خود از عملکردی که این تیم می تواند در ریو داشته باشد، افزود: به هر حال ما 8 سال از این میدان دور بوده ایم. درست است که بعد از دوره محرومیت در مسابقات جهانی هشتم شدیم، اما برای پیش بینی پارالمپیک باید منطق و احساس را به درستی کنار هم قرار داد. در مورد این بازیها نگاهمان به بالای جدول است و به صعود به جمع 4 تیم برتر فکر می کنیم.
وی تاکید کرد: به طور قطع در نظر داریم که همه تیم ها برای بهترین نتیجه گیری در پارالمپیک ریو، سرمایه گذاری خوبی داشته اند. اما ایران هم جزو تیم های مدعی است. می خواهیم در این دوره بازی ها شگفتی ساز شویم. ما در پارالمپیک آتن بین 16 تیم شرکت کننده، نهم شدیم و حالا بعد از دو دوره می خواهیم بهترین نتیجه را کسب کرده و در میان بالانشینان قرار بگیریم.
عباس آقاکوچکی در مورد برنامه های تمرینی تیم ملی بسکتبال با ویلچر تا زمان اعزام به پارالمپیک ریو گفت: همه مراحل تمرینی و اردویی طبق زمان‌بندی انجام شده در تهران یا دیگر شهرستان ها برگزار می شود ضمن اینکه یک سفر برون مرزی هم به ترکیه خواهیم داشت. این کشور 4 تا 10 تیر در استانبول میزبان یک دوره تورنمنت بین المللی است که ظاهرا تیم های پارالمپیکی در آن حضور دارند. حضور ما در این تورنمنت با موافقت مسئولان مربوطه قطعی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)