• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۹۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

الزام سازمان ها برای تشکیل یگان حفاظت در برنامه ششم توسعه

معاون هماهنگ کننده ناجا : دولت در برنامه ششم توسعه ، سازمان ها را به تشکیل یگان حفاظت ملزم کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما؛ سردار ایوب سلیمانی در سومین همایش سراسری یگان های حفاظت در سازمان انرژی اتمی افزود: در برنامه ششم، تشکیل یگان های حفاظت از اختیار به الزام تبدیل شده است و سازمان ها ملزم به تشکیل یگان های حفاظت شده الزام سازمان ها برای تشکیل یگان حفاظت در برنامه ششم توسعهاند.
وی در ادامه گفت: برزگترین نعمت، امنیت و صحت است و حفظ موجودیت جامعه به میزان امنیت بستگی دارد و هیچ کار اساسی در هیچ کشوری را بدون امنیت نمی توان انجام داد و رشد و شکوفایی هر جامعه ای در گرو امنیت است.
معاون هماهنگ کننده ناجا افزود: در عرصه امنیت ، آنچه که به درون کشور باز می گردد بر عهده نیروی انتظامی است و دیگر دستگاه ها به نیروی انتظامی کمک می کنند.
سردار سلیمانی تصریح کرد: لحظه به لحظه دشمن به فکر ایجاد بی امنی در کشور است و هدف نهایی دشمن ضربه زدن به کشور است که خوشبختانه کمترین توفیق را داشته است.
وی گفت: نیروی انتظامی موظف است امنیت و آرامش را که شعار اصلی ناجاست برای تک تک مردم کشور تامین کند و وظیفه دارد با هر آنچه موجب ناامنی می شود، برخورد کند.
سردار سلیمانی با بیان اینکه به دلیل شرایط کشور در یک دهه گذشته ، هیچ ظرفیت جدیدی به نیروی انتظامی اضافه نشده است، افزود: باید مقتدر با هرآنچه موجب ناامنی مردم باشد، برخورد کرد زیرا روز به روز عرصه های ماموریت بیشتر و جرم و جنایت متنوع تر می شود. به دلیل شرایط کشور در یک دهه گذشته هیچ ظرفیت جدیدی به نیروی انتظامی اضافه نشده، در صورتی که فعالیت های نیروی انتظامی در ماموریت ها 4برابر شده است.
معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: شرایط کشور هم اجازه توسعه بیش از حد را نمی دهد و نه امکان دارد و نه اینکه به مصلحت جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: امروز نیاز است نیروی انتظامی توسعه فوق العاده پیدا کند، راهبردهای اصلی ما این است که تمام کسانی که مجموعه هایی را دارند که نیاز به امنیت دارد باید خودشان با حمایت نیروی انتظامی اقدام به تامین امنیت کنند.
سردار سلیمانی تاکید کرد: تمام کسانی که مرجع ساخت و ساز هستند باید در ساخت و سازها امنیت را تامین کنند.
معاون هماهنگ کننده ناجا بابیان اینکه در حال حاضر فقط500 دوربین در جاده های سراسر کشور وجود دارد، افزود: فناوری در اجرای ماموریت پلیس نقش موثری دارد و هر ریالی که در تجهیزات پلیس استفاده شود موفق تر خواهیم بود و اگر در جاده ها حدود 6هزار عدد دوبین باشد می توانیم امنیت جاده ها را فوق العاده بالا ببریم در حالی که اکنون فقط500 دوربین در جاده ها وجود دارد.
سردار سلیمانی گفت: به میزانی که یگان های حفاظت توسعه پیدا می کند رفع دغدغه نیزمی شود و کارهای پلیس نیزکاهش می یابد .
وی ادامه داد: باید هم افزایی در سازمان ها، برای حمایت از یگان های حفاظت در سازمان ها وجود داشته باشد.
معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: وجود یگان های حفاظت از سوی دولت در سازمان ها از تمایل به الزام تبدیل شده است و تمام نهاد ها ملزم به تشکیل یگان های حفاظت شده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ درصدی مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره چاووش خوانی در میناب
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا برای شهروندان اردبیلی
جلال در انقلاب فکری و ادبی ایران نقشی ماندگار داشت
کشف و جمع آوری ۷ دستگاه استخراج رمزارز در ایذه
ایجاد فرصت شغلی در روستا با تزریق به موقع تسهیلات کم بهره
کشت گلرنگ در ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
بودجه ۱۴۰۵ به بازنگری فوری نیاز دارد
ابطال پرواز‌های هواپیمایی آتا در مسیر تهران–بیرجند از ۱۴ تا ۳۰ آذر
عملیات امداد هلال احمر برای مهار آتش در جنگل‌های چورت ساری
امضای نخستین تفاهم نامه جوانی جمعیت در یک واحد تولیدی
معرفی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان
توضیح قوه قضاییه درباره اختلاف بین دانشجویان ایرانی و لبنانی
چسبندگی به وضع موجود مهم‌ترین مانع تحقق تحول در دانشگاه‌ها
آمل قهرمان مسابقات هاپکیدو مازندران شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر
مشق انرژی هسته ای؛ وقتی دانش آموزان از آینده کشور حرف می زنند
لزوم مداخله جدی در کیفیت آب آشامیدنی ۱۳ شهرستان خوزستان
عکس‌های حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی در میان ۱۰۰ عکس برتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها هم دور کار
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)