بایرن مشتری 200 میلیون یورویی لیونل مسی
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جدید باشگاه بایرن مونیخ خرید فوق ستاره آرژانتینی تیم بارسلونا را اولویت اول تیمش در نقل و انتقالات تابستان آینده دانست.
به گزارش الکره ، اولی هوینتس که از هفته قبل بار دیگر سکاندار هدایت باشگاه باوارایایی شده است ، گفت حاضر است مبلغی در حدود 150 یا حتی 200 میلیون یورو برای خرید لیونل مسی از بارسلونا هزینه کند.
مسی تا ژوئن 2018 با بارسا قرارداد دارد و باشگاه بارسلونا به سبب تمایل باشگاه های بزرگ اروپایی برای خرید وی ، مترصد تمدید قرارداد وی است.
هوینس به نشریه بیلد آم زونتاگ چاپ آلمان گفت :« من آماده هستم تا به زودی برای خرید مسی وارد مذاکره شوم و پول خرید او را کنار گذاشته ایم.من در این مورد رویایی فکر نمی کنم و ما کنون می توانیم با هر بازیکنی که لازم داشته باشیم قرارداد امضا کنیم.من حتی در این مورد با کارل هاینتس رومینیگه مدیر باشگاه نیز صحبت کرده ام.»
هوینس افزود:«بایرن فعلا برای فروض هیچ یک از بازیکنان خود تحت فشار نیست مگر آنکه مبلغ پیشنهادی بسیار بالایی دریافت کنیم.»
هوینس گفت به زودی 5 درصد سهام باشگاه را واگذار می کند.