• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۴۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال
اطلاعیه بخش داوران درباره اظهارات مدیرعامل ذوب آهن؛

اطلاعات نادرست شما موجب وهن و تشویش اذهان عمومی می شود

بخش داوران فدراسیون فوتبال درباره اظهارات مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان ، اطلاعیه ای صادر کرد.

اطلاعات غلط شما موجب وهن و تشویش اذهان عمومی می شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، با توجه به اینکه مدیرعامل محترم باشگاه ذوب آهن اصفهان سعید آذری گلایه هایی را به مجموعه داوری مطرح کردند برای تنویر افکار عمومی، قسمت داوران اطلاعیه ای را به شرح زیر صادر کرد:
خارج از تعارفات معمول مستقیم به واکاوی مطلب می پردازیم. اشکال، دقیقا از ابتدای نامه آغاز می شود، جایی که عنوان کردید تمامی شواهد موجود حاکی از غیرقانونی بودن حضور مهدی کیانی است. شواهد موجود که بتوان به آن استناد قانونی کرد، نخست گزارش داور و بعد از آن تصاویر کامل و واضح تلویزیونی است.
بخش داوری قصد ندارد آن گونه که جنابعالی شخص رئیس دپارتمان را خطاب قرار داده اید، شما را نکوهش کند، اما ظواهر نشان می دهد شما قصد دارید برای اثبات حرف خود دیگران را واژه های نامتعارف خطاب کنید که این به دور از اخلاق و حرفه ای گری است، تعجب خود را نمی توانیم مخفی کنیم زیرا شما از بدیهی ترین روال اجرایی پس از مسابقه  اطلاعی نداشته و با دادن اطلاعات غلط موجب وهن و تشویش اذهان عمومی می شوید. 
آقای آذری برای اطلاع شما و مردم فهیم و فوتبال دوست ایران عزیز به طور اختصار روند اجرایی پس از مسابقه را شرح می دهیم.

1-پس از پایان بازی و حضور داوران در رختکن گزارش نویسی داوران در فرم مخصوص آغاز می شود.
2-نماینده فدراسیون اغلب در فضایی مجزا از رختکن داورها بصورت مستقل به گزارش نویسی می پردازد.
3-ناظر داوری نیز بصورت مجزا گزارش و فرم نظارت را نوشته و به دپارتمان ارسال می کند.
4- از نیم فصل امسال علاوه بر فرم گزارش داوری سازمان لیگ بخش داوری فرم الکترونیکی گزارش داوری را در اختیار داوران قرار داده تا بلافاصله پس از اتمام مسابقه حوادث بازی (گل، اخطار، اخراج و...) را در آن درج کرده و به بخش داوری ایمیل کنند.
گزارش نماینده فدراسیون  مستقیما به مسئول مسابقات سازمان لیگ ارسال می شود، ولی آن چیزی که در فرم گزارش داوری سازمان لیگ توسط داور نوشته شده است، در فرم گزارش ناظر داوری درج شده است و همچنین در فرم الکترونیکی بخش داوران از سوی داور نوشته شده است همگی دارای یک تشابه است.
مهدی کیانی به علت دریافت اخطار دوم در دقیقه 72 از زمین بازی اخراج شده است. داور مسابقه هم به همراه ناظر داوری و کمک داوران و داور چهارم نیز این واقعه را تایید می کنند.  حال اگر اعتراضی هست باید به تصاویر تلویزیونی استناد شود، در مثالی که از بازی پرسپولیس و گسترش فولاد آورده اید در تصاویر تلویزیونی به وضوح و آشکار دیده شد که داور به کدام بازیکن کارت نشان داده شده است. همچنین در گزارش ناظر داوری شک به شماره بازیکنی که اخطار گرفته نوشته شده بود و با بازبینی تصاویر تلویزیونی این امر به دپارتمان و همچنین خود داور مسابقه مسجل شد که در نوشتن شماره بازیکن که کارت گرفته اشتباهی رخ داده است.
اما در این صحنه تیم داوری و ناظر داوری متفق القول عنوان کرده اند که مهدی کیانی با اخطار دوم اخراج شده است حال اگر شکی وجود داشته باشد باید به تصاویر تلویزیونی استناد کرد. شبکه ورزش به صورت زنده این مسابقه را تحت پوشش قرار داده است از لحظه ای که خطا رخ می دهد تصاویر قطع شده و صحنه آهسته پخش می شود تا زمانی که تصویر مجددا به صحنه برگشته و داور را نشان می دهد که با کارت قرمر بازیکن تراکتور را جریمه می کند. یعنی زمانی که داور کارت اول را نشان می دهد در تصویر تلویزونی موجود نیست.
حال اگر مدیر عامل ذوب آهن اصفهان اصرار دارد که بگوید داوران، ناظر داوری، سازمان لیگ، دپارتمان داوری و... در وظایف خود اهمال کرده و یا خدای نکرده خلاف واقع می گویند، ویدیویی را که در آن به وضوح مشخص باشد داور یک اخطار داده و سپس بازیکن را اخراج کرده است را منتشر کند.
در صورتی که تصویر ویدیویی که حادثه را کامل نشان ندهد موجود نباشد زدن اتهام به دیگران نه اخلاقی است نه حرفه ای و اتفاقا این نوع رفتار به نفع فوتبال کشور نیست.
نظر کارشناسان در برنامه های تلویزیونی برای ما محترم و عزیز است ولی ملاک اصلی در آنالیز صحنه های داوری در مسابقات، نظر کارشناسان و مشاوران رسمی دپارتمان داوری است. 
آمار نیم فصل اول توسط دپارتمان از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال منتشر شد و اشکالات و اشتباهات داوری کاملا شفاف بیان شد، که آمار رسمی موجود با آمار جنابعالی کاملا متفاوت است. 
در عین حال آنچه در مورد پرونده بازیکن تراکتورسازی رخ می دهد، اتهامات وارده از طرف شما به همه ساختار اجرایی فوتبال است. 
مشتاقیم تا تصویری ارائه دهید که کاملا به وضوح نشان دهد داور چند بار به یک بازیکن اخطار داده است.
در پایان یادآوری این نکته ضروریست که اعتراض بهتر است تا حصول نتیجه نهایی به صورت رسمی به مقامات اجرایی فدراسیون ارسال شود، زیرا جای این قبیل اعتراضات در رسانه ها نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)