• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۵۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۱
بین الملل » آمریکا

استقبال آمریکا از گزارش آژانس درباره ایران

جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی از ادامه ارزیابی آژانس از اظهارنامه های اولیه ایران براساس پروتکل الحاقی ، استقبال کرد.

استقبال آمریکا از گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  به نقل از پایگاه اینترنتی دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در وین،جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین مدعی شد: ادامه راستی آزمایی و نظارت بر تعهدات برجامی ایران در اطمینان بخشی بین المللی درباره ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته ای ایران ، امری ضروری است.
پایگاه اینترنتی دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در وین متن بیانیه ی آمریکا درباره جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره راستی آزمایی و نظارت در جمهوری اسلامی ایران را منتشر کرد.
این بیانیه را آندریو شوفر  Andrew J. Schofer کار دار و جانشین نماینده ی اصلی آمریکا در دفتر نمایندگی سازمان ملل در وین و آژانس بین المللی انرژی اتمی قرائت کرد.
در این بیانیه آمده است: آمریکا قدردانی خود را از مدیر کل به علت گزارش وی در تاریخ بیست و چهارم فوریه درباره اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و نیز قدردانی خود را از دبیرخانه به علت ارائه گزارش در بیست و هشتم فوریه ، اعلام می دارد. 
ما از مدیر کل، معاون مدیر کل در امور پادمان و کارکنان آنها و از ادامه تلاش حرفه ای شان برای انجام دادن مسئولیت های شان در ایران،  قدردانی و تشکر می کنیم.
ما از تائید مدیر کل مبنی بر ادامه اقدام  آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظارت بر اجرای تعهدات هسته ای ایران و راستی آزمایی آنها ، استقبال  می کنیم.
در ادامه بیانیه آمده است :ادامه راستی آزمایی و نظارت بر تعهدات برجامی ایران در اطمینان بخشی بین المللی درباره ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته ای ایران، امری ضروری است. همانطور که ما در گذشته تصریح کردیم ، امروز نیز بار دیگر تاکید می کنیم که ایران باید به صورت دقیق و کامل به همه تعهدات و تدابیر فنی در مدت تعیین شده ، پایبند باشد تا آژانس بین المللی انرژی اتمی بتواند چنین اطمینان بخشی را بدهد.
جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی از ادامه ارزیابی آژانس از اظهارنامه های اولیه ایران براساس پروتکل الحاقی ، استقبال کرد.
در ادامه بیانیه ی جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی آمده است: در صورت بروز هرگونه نگرانی های هسته ای در ایران ، آژانس بین المللی انرژی اتمی از اختیارات کامل مرتبط با پادمان برای بررسی این نگرانی ها، برخوردار است.
هرگونه نگرانی های  معتبر و موثق جدید درباره فعالیت های مرتبط با هسته ای « می تواند و باید » به وسیله ی آژانس بین المللی انرژی اتمی ، دنبال شود.
ما انتظار داریم و اطمینان کامل داریم که آژانس و کادر ماهر بازرسان حرفه ای آن، این کار را به طریق مناسب و با قدرت انجام می دهند.
در این ارتباط، ما از گزارش مدیر کل استقبال می کنیم که(بیان می کند) آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنان اقدام به ارزیابی اظهار نامه های اولیه ای می کند که ایران تحت پروتکل الحاقی تقدیم کرده است. 
ما همچنین از اقدام آژانس بین المللی انرژی اتمی در بازرسی های دسترسی مکمل براساس پروتکل الحاقی در این سایت ها و دیگر مکان ها در ایران، استقبال می کنیم.
آندریو شوفر  Andrew J. Schofer کار دار و جانشین نماینده ی اصلی آمریکا در دفتر نمایندگی سازمان ملل در وین و آژانس بین المللی انرژی اتمی در بخش دیگری از بیانیه ی خود آورده است:
آمریکا از حرفه ای گری گزارش مدیر کل  درباره این دستور کار، قدردانی بسیاری می کند.
آمریکا از ماهیت بسیار دقیق تر و جزئی تر این گزارش، شامل اطلاعات جدید مربوط به تصمیمات کمیسیون مشترک (برجام) که پنج بعلاوه ی یک و ایران اکنون علنی کرده اند، استقبال می کند. 
این اطلاعات برای اجازه دادن به شورای حکام و اعضای برجام جهت ارزیابی دقیق اجرای تعهدات هسته ای ایران و تضمین اجرای مناسب این ملزومات ، ضروری است.
این گزارش به تقویت بنیان راستی آزمایی  کمک می کند درحالیکه برجام بر راستی آزمایی بنا شده است. ما از گنجانده شدن اطلاعات دقیق تر و بیشتر استقبال می کنیم و انتظار داریم که این کار در آینده ادامه داشته باشد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: موضوعاتی که در گزارش مدیر کل مورد بحث قرار گرفتند تاکیدی بر اهمیت تلاش های محکم و مداوم آژانس بین المللی انرژی اتمی برای اجرای نقش نظارت در ایران هستند.
آمریکا از وعده های متعدد مبنی بر حمایت مالی از تلاش های آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد نظارت بر برجام و نیز گنجاندن هزینه های راستی آزمایی مناسب،  در داخل بودجه ی جاری ، استقبال می کند.
در این خصوص، ما از وعده ی جدید آلمان که دقایقی پیش داده شده بود، تشکر می کنیم. مسئولیت های جدید در ایران نباید باعث سلب توجه آژانس از سایر تکالیف جهانی آن در بخش پادمان ، امنیت ، ایمنی و کاربردها صلح آمیز از انرژی اتمی شود.
آمریکا با توجه به گزارش مدیر کل می خواهد که این گزارش به شماره GOV/2017/10 منتشر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)