دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب
دو سارق که به مغازه یک عتیقه فروشی در بازار قدیمی سراب دستبرد زده بودند با هوشیاری ماموران پلیس این شهرستان دستگیر شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی شهرستان سراب گفت : سارقان پس از سرقت ، اموال مسروقه را در کیسه های 10 کیلویی برنج به منزل خود انتقال داده و قصد سفر به شهر سرعین را داشتند که در دام پلیس افتادند .
سرهنگ فارسی، ارزش اموال مسروقه را بیش از 3 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود :
بیشتر اموال مسروقه اشیای عتقیه و قدیمی شامل انواع بدلیجات ، انگشتر ،
سکه ، ظروف با ارزش و گران قیمت است.
وی با بیان این که این سارقان 32 و 20 ساله هستند افزود : دستگیر شدگان افرادی حرفه ای و دارای پرونده متعدد کیفری هستند که پرونده انتظامی آنها پس از تکمیل ، به مراجع قضایی تحویل داده شد.
دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب دستگیری سارقان اشیای عتیقه در سراب