پخش زنده
امروز: -
فعالیت چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستای سراسر کشور حداقل تا 26 مرداد ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در ملارد گفت: بر اساس قانون، دوران مسئولیت دوره چهارم شوراهای اسلامی شهرو روستاهای کشور تا یازدهم شهریور ماه ادامه دارد و اعضای شورای شهر باید تا این تاریخ نسبت به وظابف خود تصمیم گیری کنند.
محمودی شاه نشین افزود:در قانون جدید تشکیلات،وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران که توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی مورد تصویب قرار گرفت مقرر شده بود که دوره های شورای اسلامی تا 12 مرداد ادامه داشته باشند و در هر دوره 14 مرداد زمان تشکیل دوره بعدی شوراهای اسلامی است .
نماینده مجلس گفت: با توجه به اینکه این قانون باید مورد تصویب و ابلاغ شورای نگهبان قرار می گرفت و 15 روز مهلت قانونی از زمان ابلاغ این قانون می گذشت عملا امکان تشکیل دوره پنجم شوراهای اسلامی از 12 مرداد ماه وجود ندارد.
وی گفت: شنیده ها حاکیست در چند روز گذشته این قانون مورد تصویب و ابلاغ شورای نگهبان قرار گرفته است که با توجه به مهلت 15 روزه برای رسمیت بخشیدن به قانون، وزارت کشور مختار است از 25 مرداد ماه تا 12 شهریور ماه زمان تشکیل شوراهای دوره پنجم را اعلام کند و زودترین زمان پایان دوره چهارم شوراهای اسلامی شهر و روستا 25 مرداد ماه می باشد.