تیلرسون:
آمریکا به اعمال فشار بر کره شمالی ادامه میدهد
وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن به «اعمال فشار مسالمت آمیز» بر کره شمالی ادامه خواهد داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما رکس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریکا در گفتگو با فاکس نیوز درباره آزمایشات موشکی اخیر کره شمالی گفت شلیک هر موشک بالستیکی نقض قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد است. ما این اقدام را، اقدامی تحریک آمیز علیه آمریکا و متحدانمان می پنداریم.
وی افزود هیچ کس نمی خواهد شاهد شبه جزیره کره شمالی باشد که هسته ای است. آنها با این اقدامات این پیام را به ما مخابره می کنند که آماده بازگشت کامل از تلاش هایشان نیستند.
وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن به «اعمال فشار مسالمت آمیز» بر کره شمالی ادامه خواهد داد. تیلرسون گفت یک صدای بین المللی متحد، پیام ما را بازگو می کند. ما با متحدانمان به منظور بازگرداندن کره شمالی به پای میز مذاکره همکاری می کنیم.
وزیر امور خارجه آمریکا درباره طرح سربازان آمریکایی در افغانستان گفت رئیس جمهور با توجه به شرایط حاکم در افغانستان، تغییر قابل توجه راهبرد آمریکا را در این کشور به روشنی بیان کرده است.
تیلرسون درباره جدول زمانی طرح آمریکا در افغانستان گفت رئیس جمهور ضرب الاجل خودسرانه مشخص نمی کند. تصمیمات بر مبنای پیشرفت های حاصل در افغانستان گرفته می شود. وی درباره تروریسم گفت هدف ما بیرون راندن همه سازمان های تروریستی از هر جایی است که آنها در آن حضور دارند. وقتی ما آن ها را طرد می کنیم از کشورمان حمایت می کنیم.
رکس تیلرسون همچنین درباره انتقادها از موضع دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در برابر خشونت های نژادی و اظهارات وی در این زمینه گفت: ترامپ از طرف خودش صحبت می کند.