• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۷۳۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸
سیاسی » دولت
روحانی در دیدار آمانو:

تا زمانی به برجام متعهد هستیم که از منافع آن بهره‌مند شویم

رئیس جمهور بر ضرورت حفظ استقلال و بی طرفی آژانس بین المللی انرژی اتمی تأکید کرد و با بیان اینکه آژانس تنها مرجع تأییدکننده پایبندی ایران به برجام است، تصریح کرد: برجام معیار مشخصی دارد و ملاک عمل ایران نیز صرفا همان معیارهاست.

تا زمانی به برجام پایبند و متعهد هستیم که از منافع آن بهره مند شویمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی روز یکشنبه در دیدار "یوکیو آمانو"، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با اشاره به اینکه آژانس تا این مرحله در نحوه اجرا و ثبات توافق برجام نقش مثبت و سازنده ای داشته است، گفت: مجموعه همکاری های جمهوری اسلامی ایران با آژانس کامل و قابل توجه بوده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در چارچوب پادمان آژانس، مقررات بین المللی و توافق برجام آماده توسعه همکاری های خود با آژانس است، افزود: اراده ما مبتنی بر همکاری بلندمدت با آژانس در چارچوب مقررات بین المللی است و امیدواریم با توجه به همکاری کامل ایران در سال های اخیر، آژانس هر چه سریع تر نتیجه نهایی مبنی بر صلح آمیز بودن ماهیت برنامه هسته ای ایران را اعلام کند.
آقای روحانی با بیان اینکه انتظار داریم آژانس در چارچوب اقدامات و وظایف خود، کمک هایی را که به دیگر کشورهای متعهد به پادمان و ان پی تی در زمینه های مختلف علمی، کشاورزی، حفاظت و پزشکی ارائه می کند در اختیار ایران نیز قرار دهد، بر ضرورت حضور افراد توانمند ایرانی در مسئولیت های مدیریتی آژانس تاکید کرد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه یک کشور هر طور که بخواهد نمی تواند با توافقات چندجانبه و بین المللی برخورد کند، گفت: استحکام مقررات و معاهدات بین المللی بسیار مهم است.
آقای روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همانطور که بارها اعلام کرده است هرگز اولین کشوری نخواهد بود که از برجام خارج شود، گفت: تا زمانی به برجام پایبند و متعهد هستیم که بتوانیم از منافع قید شده در آن بهره مند شویم .
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اعتبار آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان یک نهاد مهم بین المللی در افکار عمومی جهان بر مبنای این است که بدون تأثیرپذیری از قدرت ها، فعالیت های حرفه ای و فنی خود را به انجام برساند و اینکه برخی از کشورها و مقامات آنها بخواهند بر تصمیمات آژانس تاثیر بگذارند و اعمال فشار کنند برای ما قابل قبول نیست.
آقای روحانی با بیان اینکه همکاری های ایران و آژانس باید گام به گام موجب تقویت اعتماد دو طرف شود، گفت: نباید اجازه دهیم برجام به عنوان دستاوردی مهم، خدشه دار شود و باید با همکاری گسترده این تعهد مهم بین المللی را تثبیت کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه رفتار جدید دولت امریکا هیچ کمکی به ثبات و امنیت منطقه نخواهد کرد، افزود: مبارزه با تروریسم یکی از مهم ترین اهداف در منطقه به شمار می رود و امروز ثبات و امنیت برای ملت های منطقه بسیار حایز اهمیت است.
"یوکیو آمانو"، مدیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی نیز در این دیدار برجام را توافقی بسیار خوب دانست و گفت: امروز بر اساس تلاش های مشترکی که به انجام رسیده است می توانیم تاکید کنیم که جمهوری اسلامی ایران به تمام تعهدات خود در چارچوب مقررات بین المللی و برجام عمل کرده است.
مدیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی با تاکید بر اینکه اکثر مقامات و مسئولان عالی رتبه کشورهای جهان در فضای بین المللی با قدرت از برجام حمایت می کنند، اظهار داشت: اجرای تعهدات و پایبندی به آنها ازجانب همه طرف ها نقش اساسی و حیاتی در ثبات و آینده برجام خواهد داشت.
آمانو با تجلیل از پایبندی جمهوری اسلامی ایران در عمل به تعهدات خود در برجام، خاطرنشان کرد: اعتبار آژانس بسیار حایز اهمیت است و همچنان به بی طرفی خود در مواضع، ادامه می دهد و بر اساس حقایق و پادمان ها گزارش های واقعی را ارائه خواهد کرد.
مدیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی با تاکید بر ضرورت حمایت از پروژه های تحقیقاتی ایران و توسعه همکاری های ایران و آژانس در بخش های مختلف، گفت: از حضور متخصصان ایرانی برای تصدی مسئولیت های مدیریتی در آژانس استقبال می کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارائه خدمات پزشکی و دارویی رایگان به اهالی روستای شیخ‌آباد املش
امضای چهار تفاهم‌نامه بزرگ سرمایه‌گذاری در همدان
سایه سنگین آلودگی بر سر شهر سنگینی می‌کند
نصب نیروگاه خورشیدی، راهکار نجات صنایع در برابر ناترازی انرژی
روستای مرزی چاهشَند مقصد جهادگران قضایی خراسان جنوبی
مردم اسناد واقعی خود را در سامانه ثبت ادعا‌ها بارگذاری کنند
مسمومیت دو نفر بر اثر نشت مونوکسیدکربن در قزوین 
بسیج، محور توسعه و مقابله با تهدیدها است
جزئیات فرآیند انتقال آب به شهر بانه
افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
آمادگی ۱۷ هزار بسیجی قوه قضائیه در برابر تهدیدات
جنگل‌های زاگرس با یک میلیارد درخت جدید احیا می‌شوند
نمایش اقتدار بسیجیان استان یزد
ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از ٢٦ دي
پناهی برای حیوانات
برجسته‌سازی اغراق آمیز اخبار منفی، جامعه را منفعل می کند
مراسم پایانی المپیک ناشنوایان با حضور کاروان ایران
چایخانه امام رئوف میزبان عزاداران فاطمی
گرانی میوه در خراسان جنوبی زیر ذره بین
برخورد با تور‌های غیرمجاز و فعالیت خودرو‌های سافاری غیراستاندارد در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)