پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاري فرانسه، وزارت نفت مصر در بيانيه اي اعلام کرد ميدان گازي «ظهر» متعلق به اين کشور که بزرگترين ميدان گازي واقع در درياي مديترانه نيز به شمار مي رود روز شنبه با ظرفيت روزانه 350 ميليون فوت مکعب به طور رسمي وارد مدار توليد شد.
شرکت ايتاليايي نفت و گاز اني ENI عمليات اکتشاف و بهره برداري اين ميدان گازي که بر اساس برآوردها بيش از 850 ميليارد متر مکعب ذخاير گازي را در خود جاي داده است، بر عهده دارد.
طارق الملا وزير نفت مصر در اين بيانيه گفت: با تکميل فاز نخست اين طرح که قرار است در نيمه نخست سال 2018 به انجام برسد، ميزان توليد به تدريج به سقف روزانه يک ميليارد فوت مکعب خواهد رسيد.
وزير نفت مصر گفت قرار است ميزان توليد در نهايت به 2.7 (2 و هفت دهم) ميليارد فوت مکعب در روز برسد.
شرکت ENI ميدان گازي ظهر را در سال 2015 کشف کرد که با توجه به حجم عظيم ذخاير آن مي تواند به خوبي پاسخگوي نيازهاي فزاينده انرژي مصر باشد.