دونده کواری جواز حضور درمسابقات آسیایی چین را کسب کرد
محمد جواد صیادی دونده اهل شهرستان جواز حضور در مسابقات آسیایی ۲۰۱۸ چین را کسب کرد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سیروس زارع مهذبیه رئیس هیات دو و میدانی فارس گفت: صیادی در مسابقات انتخابی تیم ملی دو صحرانوردی به مسافت ۱۰ کیلومتر که در اصفهان برگزار شد علاوه بر کسب سهمیه مسابقات آسیایی دست به یک حرکت جوانمردانه زد و در تاریخ دو ومیدانی کشور به ثبت رسید.
وی افزود: صیادی که چندین مقام اولی ایران و سومی آسیا را در کارنامه دارد در این مسابقات در حالی که فاصله هفت کیلومتری را با پیشتازی پشت سر گذاشته بود با حسین کیهانی دیگر دونده مطرح کشور برخورد کرد، اما صیادی زمانی که حریفش به زمین افتاد از حرکت ایستاد و به کمک او شتافت و همین امر سبب شد از دیگر رقیبانش عقب بیفتد و در مکان چهارم قرار گیرد و به مسابقات آسیایی اعزام شود.
وی اضافه کرد: تیم دو صحرانوردی استان فارس در این رقابتها بر سکوی قهرمانی ایستاد، ایلام دوم شد و تیم لرستان عنوان سوم را کسب کرد.
رئیس هیات دو و میدانی بیان کرد: جواد صیادی، احمد فرود، حسن عابدی و علی اکبر بذری به مربیگری علی مانیزان اعضای تیم فارس را در این مسابقات تشکیل میدادند.
زارع مهذبیه افزود: همچنین در رده نوجوانان علیرضا نوری از فارس مدال برنز کسب کرد .