پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری شین هوا؛ سخنگوي ارتش مصر از افزایش تدابير و حضور نيروهاي امنيتي در اطراف کليساهاي اين کشور در خلال جشن هاي سال نو خبر داد.
مقامات نظامي مصر در حالي از تقويت تدابير امنيتي در کشور سخن مي گويند که دو روز پيش در پي تيراندازي در کليساي مناطق جنوبي قاهره دست کم ده نفر شامل يک نيروي پليس و يکي از شبه نظاميان کشته شدند.
بر اساس این گزارش، تامر الرفاعي با اشاره به تلاش مقامات نظامي کشور جهت تامين امنيت شهروندان قبطي براي حضور در مراسم جشن هاي سال نو بر تقويت تدابير امنيتي در مناطق اطراف کليساها و مناطق مذهبي کشور تاکيد کرد.
در پي سرنگوني محمد مرسي رئيس جمهور اسلامگراي سابق مصر در ژوئيه 2013 و بروز خشونت و درگيري بين طرفداران و مخالفان وي ، اين کشور با موجي از اقدامات تروريستي که صدها کشته بر جا گذاشته روبرو شده است.
حملات تروريستي مصر با هدف ضربه زدن به نيروهاي امنيتي ابتدا در شمال سينا آغاز شد و به تدريج به ديگر استان هاي اين کشور شامل قاهره پايتخت رسيد.
در اين حوادث دهها نفراز مسيحيان قبطي در پي عمليات بمب گذاري در کليساها جان خود را از دست دادند.
براساس گزارش ها، اکثر حملات تروريستي از سوي گروههاي شبه نظامي وابسته به گروه تروريستي تکفيري صهيونيستي داعش در منطقه سينا انجام شده است.
تروريست هاي داعش مسئوليت حادثه تيراندازي مرگبار در اواخر مي در استان المنياي مصر که منجر به کشته شدن دست کم 30 نفر از قبطيان شد رابر عهده گرفتند.
همچنين در اوايل آوريل، اين گروه تروريستي مسئوليت عمليات بمب گذاري در دو کليسا در استان هاي غربيه و اسکندريه که دست کم 47 قرباني و بيش از 120 مجروح بر جا گذاشت را پذيرفت.
افزون بر آن، داعش مسئوليت عمليات انتحاري مشابه در کليسا مصر در دسامبر 2016 که دست کم منجر به کشته شدن 29 نفر که اکثر آنان زنان و کودکان بودند را برعهده گرفتند.
در پي اعلام عمليات مبارزه با تروريسم از سوي عبدالفتاح السيسي رئيس جمهور مصر پس از سرنگوني محمد مرسي ، صدها نفر از تروريست ها در درگيري با نيروهاي امنيتي قاهره کشته و شماري از آنان بازداشت شده اند.