• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۱۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۵:۳۰
بین الملل » غرب آسیا

مقام نظامي يمن: ارتش يمن تلفات سنگيني به مزدوران سعودي وارد کرده است

معاون سخنگوي نيروهاي مسلح يمن گفت ارتش يمن تلفات سنگيني به مزدوران سعودي در سواحل غربي يمن وارد کرده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه العالم؛ معاون سخنگوي نيروهاي مسلح يمن گفت ارتش يمن تلفات سنگيني به مزدوران سعودي در سواحل غربي يمن وارد کرده است.
عزيز راشد در گفتگو با اين شبکه از صنعا درباره تحولات ميداني يمن و در پاسخ به اين پرسش که ارزيابي شما از آخرين تحولات ميداني در يمن چيست؟ گفت سال 2018 سال پيروزي هاي تاکتيکي و راهبردي و سال تقويت پدافند هوايي و موشکي يمن است. مزدوران سعودي حملات متعددي در سواحل غربي يمن، الحديده و الجوف براي قطع خطوط امدادي ارتش و کميته هاي مردمي يمن داشتند ولي همه اين حملات به شکست انجاميده است. مزدوران سعودي تلاش هاي گسترده اي براي سيطره بر مناطقي داشتند که در کنترل نيروهاي ارتش و کميته هاي مردمي يمن قرار دارد. مزدوران سعودي در پي اين حملات با تلفات سنگين مادي و انساني روبرو شده اند. ارتش يمن ضربات سنگيني به مزدوران سعودي در تعز وارد کرده است. مزدوران وابسته به آل سعود بر اساس پول فعاليت مي کنند و اين نيروها نيز نمي توانند به پيروزي ميداني برسند چرا که مزدور و منافق هستند ولي ارتش يمن يک ارتش مکتبي بوده و به دنبال بازپس گرفتن همه اراضي اشغالي يمن از دست متجاوزان سعودي است.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا همچنان درگيري ها در تعز ادامه دارد و ممکن است مزدوران سعودي حملات جديدي به اين شهر داشته باشند، گفت مزدوران سعودي در حال مداواي زخمي هاي خود پس از حملات اخير به اين منطقه هستند. پس از اين که مزدوران سعودي صفوف خود را تقويت کنند،حملات جديدي را آغاز خواهند کرد. ما به اربابان آمريکايي و سعودي اين مزدوران مي گوييم که نمي توانند به پيروزي برسند و اين حملات هيچ سودي ندارد. نتيجه اين حملات، تلفات سنگيني است که به مزدوران سعودي و آمريکايي وارد مي شود. ارتش يمن و کميته هاي مردمي اين کشور از اراده بالايي در نبرد برخوردارند و نمي توان اين نيروها را شکست داد. اربابان سعودي و آمريکايي اين مزدوران به دليل شکست هاي متعدد ميداني به دنبال آغاز مذاکرات سياسي هستند.
وي درباره جزئيات خسارت هاي وارد شده به مزدوران سعودي بيان داشت بيست خودروي زرهي مزدوران در سواحل غربي يمن منهدم شده است و در پي نابودي اين خودروها ده ها نفر کشته و زخمي و اسير شدند. نيروهاي ارتش و کميته هاي مردمي يمن بخشي از اين خودروها و تسليحات سبک و سنگين مزدوران سعودي را غنيمت گرفتند. حملات زميني و هوايي متجاوزان سعودي در اين منطقه با شکست کاملي روبرو شد. شمار زيادي از تروريست هاي وابسته به القاعده در ميان مزدوران سعودي اسير شده اند. هميشه کشورهاي متجاوز به يمن در رسانه هاي خود ادعا مي کنند به پيروزي هاي مختلفي رسيده اند و بزودي صنعا پايتخت يمن را آزاد خواهند کرد و مزدوران در شهر الحديده مستقر خواهند شد. متجاوزان سعودي در رسانه هاي خود نيز شکست خورده اند. راهبردهاي سياسي،نظامي و رسانه اي متجاوزان در يمن به شکست انجاميده است. نيروهاي ارتش و کميته هاي مردمي يمن به خوبي مي دانند چگونه با مزدوران سعودي مقابله کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)