• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۸۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹
بین الملل » تحلیلی

اليوت اِنگِل سخنراني سالانه ترامپ را مضحک توصيف کرد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، الیوت اِنگِل، عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در صفحه شخصی خود در فیسبوک با انتقاد شدید از سخنرانی سالانه ترامپ، اظهارات وی را مضحک، مبهم، توخالی، و مملو از ایده‌های بد دانست.
الیوت گفت: سخنرانی سالانه رئیس جمهور حاوی نکاتی بود که مرا هنگامی که در مجلس نمایندگان نشسته بودم به این فکر واداشت که «رئیس جمهور ترامپ با چه واقعیتی زندگی می‌کند؟»
توصیف وی درباره اینکه سال نخست ریاست جمهوریش چگونه گذشت، و ادعاهایش مبنی بر اینکه چطور سیاست هایش، منجر به اقتصادی قوی شده است، توهم محض بود. همچنین حتی ایده هایش برای حل مسائلی که کشورمان درگیر آن است، که باز هم، شامل ایده مضحک دیوار مرزی بود- قدیمی و به روز نشده نبود.
اعتقاد رئیس جمهور به اینکه افزایش شاخص سهام در بازار بورس، نتیجه مستقیم قانون فاجعه بار مالیاتی وی و حذف نظارت دولت است، مسخره است. همچنین این تصور وی که بازار (سهام)، به تنهایی بهترین مقیاس برای این است که بدانیم اقتصاد تا چه حد در جهت منافع خانوار‌های طبقه کارگر پیش می‌رود، اشتباه است. از سال ۲۰۱۰، رشد فرصت‌های شغلی در سال ۲۰۱۷، کندتر از همیشه بوده است. کسری تجاری که ترامپ از کاهش آن خبر داده، در واقع رشد کرده است. بسیاری از شرکت ها، که به لطف این رئیس جمهور و جمهوریخواهان از کاهش مالیاتی گسترده برخوردار شدند، به جای استخدام کارگران جدید، از پس انداز‌های مالیاتی خود برای تامین مالی تعدیل‌های گسترده کارکنان خود استفاده کردند. دستمزد‌ها همچنان نسبتاً راکد است و با وجود آنچه رئیس جمهور می‌گوید، سرعت رشد فرصت‌های شغلی در میان جوامع سیاهپوست و اقلیت، به پایین‌ترین میزان در چهار سال اخیر رسیده است. آنچه گفته شد، نشانه‌های اقتصادی نیست که به نفع همه باشد.
اظهارات شدیداللحن و بیگانه ستیزانه رئیس جمهور درباره مهاجرت نیز تا حد زیادی موجب دلسردی و ناامیدی من شد. رئیس جمهور نمی‌تواند ادعا کند طرح مهاجرتی که خانواده‌ها را از یکدیگر جدا می‌کند، بسیار به نفع آمریکاست. همچنین پافشاری وی بر احداث دیوار مرزی عظیم و اسراف کارانه، به دستیابی به توافقی بین دموکرات‌ها و جمهوریخواهان کنگره پیش از ضرب الاجل ماه مارس در مورد (سیاست مهاجرتی) موسوم به دی‌ای سی‌ای کمکی نخواهد کرد.
پیام رئیس جمهور درباره خدمات درمانی کاملاً ناکارآمد و غیرمؤثر بود. وی از سیاستی حمایت کرد که به طور میانگین موجب افزایش ده درصدی حق بیمه درمانی خواهد شد. این به معنای تحمیل سالانه، هزار و ۹۹۰ دلار هزینه بیشتر بر یک خانواده چهار نفره است. همچنین با وجود اشاره ترامپ به بحران مواد مخدر، او هنوز وجوهی به آنچه می‌گوید اختصاص نداده است. رئیس جمهور بار دیگر در درخواست برای تخصیص وجوه لازم برای مبارزه با این بحران مربوط به بهداشت و سلامت عمومی قصور کرد. وی و هم قطاران جمهوریخواهش به جای تلاش برای حل این موضوع، سال گذشته را صرف تلاش برای لغو قانونی کردند که درمان سوءمصرف مواد مخدر را برای آمریکایی‌ها تضمین می‌کند.
در عین حال مسائلی همچون کمک‌ها پس از بلایای طبیعی بود که رئیس جمهور حتی به خود زحمت نداد به اندازه کافی به آن‌ها بپردازد. در دوره این رئیس جمهور، با وجود گذشت چهار ماه از طوفان ویرانگر، حدود ۵۰۰ هزار شهروند آمریکایی در پورتو ریکو هنوز برق ندارند. وی همچنین بخش زیادی از سخنرانی خود را به حمایت از پایان دادن به «جنگ» دروغین خود «برای انرژی» اختصاص داد، بی آنکه حتی یک بار به چالش‌های شدیدی اشاره کند که در زمینه تغییرات آب و هوایی رو به رو هستیم. همچنین نباید فراموش کرد که علیه دو تن از اعضای سابق ستاد انتخاباتی ترامپ اعلام جرم شده است، و دو تن دیگر - از جمله مشارو امنیت ملی سابق وی- هم اعتراف کرده اند که به اف بی آی دروغ گفته اند.
آنچه که ما امشب شنیدیم، منعکس کننده ارزش‌های واقعی و مشترک آمریکا نیست. سخنرانی امشب نیز مانند بیشتر سخنرانی‌های این رئیس جمهور تاکنون، مملو از ایده‌های بد و اظهارات مبهم و توخالی متعدد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)