• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۲۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

پیشگیری و مبارزه علیه بیماری های دامی با توسعه فناوری

تفاهم نامه توسعه فناوری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان دامپزشکی کشور امضاء شد.

پیشگیری و مبارزه علیه بیماری های دامی با توسعه فناوریبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مراسم امضای تفاهم نامه میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان دامپزشکی برگزار شد.
در این مراسم علیرضا رفیعی پور، رئیس سازمان دامپزشکی، توسعه پایدار به منظور بهبود معیشت، سلامت و امنیت غذایی جامعه را شعار امسال روز جهانی دامپزشکی اعلام کرد و گفت: توسعه پایدار را باید در برنامه های راهبردی جست و جو کرد؛ بنابراین سازمان دامپزشکی برای پیشبرد برنامه های راهبردی باید به توسعه فناوری توجه جدی داشته باشد.
وی افزود: سازمان دامپزشکی مسئولیت مهمی در پیشگیری، درمان و ریشه کنی بیماری ها، تحقیقات، آموزش و ترویج دارد که برای دستیابی به این اهداف باید نگاه ویژه ای به توسعه فناوری داشت.
رفیعی پور توسعه فناوری را رکن اصلی پیشگیری و مبارزه علیه بیماری های دامی دانست و افزود: سازمان دامپزشکی کشور بیش از ۴۰۰ خدمت تعریفی دارد که قطع به یقین برای تحقق این اهداف، باید به سراغ فناوری های نوین برود.
وی گفت: همان‌گونه که با سیاست های اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان به دنبال آن هستیم تا کشور از وابستگی به‌ صنعت نفت نجات پیدا کند، با امضای این تفاهم نامه و صادرات زیست فناوری نیز درصدد تحقق این هدف مهم هستیم.
رئیس سازمان دامپزشکی، دانش زیست فناوری را امری اثرگذار در توسعه واکسن های دامپزشکی، داروها و مکمل های دامی، حوزه کیت تشخیص و ریشه کنی و کنترل بیماری ها و همانند سازی حیوانات اعلام کرد و گفت: انتظار می رود امضای این‌تفاهم نامه در پیشبرد اهداف امنیت غذایی، اقتصاد و‌ بهداشت عمومی جامعه تاثیرگذار باشد.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری علمی و فنی ریاست جمهوری اظهار کرد: سلامت کافی محصولات در حوزه دام و طیور و آبزیان یکی از دغدغه های مردم به شمار می رود، بنابراین ورود به حوزه زیست فناوری علاوه بر تضمین سلامت مردم، معیشت آنها را برآورده می کند.
وی افزود: طی دو تا سه سال اخیر با تشکیل شرکت هایی در حوزه زیست فناوری دام و طیور و آبزیان، این اطمینان خاطر به تولیدکنندگان داده می شود تا در پرورش دام و طیور با خسارت روبرو نشوند، که تنظیم بازار و معیشت خانوارها تحت تاثیر قرار گیرد.
قانعی با اشاره به اینکه ورود به حوزه زیست و فناوری در شکوفایی صنعت دامپروری و تضمین سلامت افراد، تاثیر بسزایی دارد، بیان کرد: امضای این تفاهم نامه سوری نیست و امروز روزی است که بلافاصله پس از امضای این تفاهم نامه، همکاری ها شکل می گیرد، به طوریکه حمایت از این شرکت ها از فردا آغاز خواهد شد.
وی افزود: باهمکاری رئیس سازمان دامپزشکی موضوع واکسن دام و طیور و آبزیان را با حمایت جدی معاونت علمی و فنی ریاست جمهوری آغاز خواهیم کرد تا با ورود دانش به این بخش، تولیدکنندگان این اطمینان خاطر را داشته باشند که محصولاتشان از بین نمی رود.
وی با اشاره به اینکه 15 هزار فارغ التحصیل زیست فناوری در کشور داریم، اظهار داشت: وجود دریا در شمال و جنوب کشور نشان می دهد که اقتصاد بزرگی در حوزه دام و طیور و زیست فناوری می توان رقم زد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت ریاست جمهوری در خاتمه تصریح کرد: از مجموع 700 شرکت دانش بنیان در کشور، بیش از نیمی از آنها در حوزه کشاورزی، دام و طیور و آبزیان مشغول فعالیت هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)