• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۱۳۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰
بین الملل » تحلیلی

نهادهای حقوقی از مسئولان بحرین خواستند مانع درمان زندانیان سیاسی نشوند

­
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه الشرق قطر ؛ سازمان ها و نهادهای حقوقی از دولت بحرین خواستند به زندانیان سیاسی این کشور اجازه درمان و مداوا بدهد.
مرکز دموکراسی "الخلیج" اعلام کرد، مقامات بحرین مانع معالجه زنان زندانی می شوند.
به گفته حقوقدانان، ریاست زندان زنان شهرک "عیسی" همچنان به سیاست اِعمال محدودیت و محروم کردن زندانیان سیاسی از حقوق اساسی شان ادامه می دهد.
در همین زمینه، مدیر موسسه حقوقی و دمکراسی بحرین «بِرد» که ساکن لندن پایتخت انگلیس است اعلام کرد، عمه وی با نام هاجر منصور که زندانی سیاسی وقربانی شکنجه است، به همراه فرد دیگری با نام "مدینه علی" که وی هم زندانی سیاسی است، همچنان با تبعیض مواجهند و اداره زندان زنان شهرک عیسی از درمان مناسب واراوه خدمات پزشکی به آنها خودداری می کند.
احمد الوداعی مدیر موسسه برد در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت، این موضوع در پارلمان انگلیس مطرح شده است، این نخستین باری نیست که زندانی سیاسی هاجر منصور با محدودیت ها و محرومیت هایی در زمینه مداوا مواجه می شود.
هاجر منصور در پنجم مارس 2017 بازداشت و به علت مسائل سیاسی به سه سال زندان محکوم شد.
اداره زندان شهرک عیسی پیشتر با انتقال منصور به بیمارستان با وجود وخامت اوضاع جسمانی اش بدون وجود غل و زنجیر در دستان وی مخالفت کرد و زنان زندانی سیاسی بارها در اعتراض به محدودیت هایی که ضد آنها اعمال می شود اعتصاب غذا کرده اند.
سازمان عفو بین الملل پیشتر در بیانیه ای اعلام کرد، مقامات بحرین در تحت فشار قرار دادن اعضای خانواده فعالان بحرینی که در خارج از این کشور زندگی می کنند سابقه ای طولانی و وحشتناک دارند و با تهدید و بازداشت اعضای این خانواده ها، انها را وادار به سکوت می کنند.
مدینه علی فعال سیاسی نیز در بیست و نهم ماه مه سال گذشته که عازم محل کار خود بود توسط شبه نظامیان مسلح ربوده و به زور اسلحه به اداره تحقیقات جنایی منتقل شد.
از سوی دیگر موسسه دمکراسی و حقوقی یاد شده شهادت داد فوزیه ماشاء الله زندانی سیاسی و قربانی خشونت پس از وخامت اوضاع جسمانی اش در داخل زندان، حق دارد به طور مناسب درمان شود.
 
مرآه البحرین: نگرانی خانواده زنان بازداشت شده بحرینی از سرنوشت آنان
 
­خانواده های دو زن بحرینی که 10 روز پیش بازداشت شده اند، درباره سرنوشت آنان به شدت ابراز نگرانی کردند.
به گزارش پایگاه خبری مرآه البحرین، خانواده های زکیه عیسی البربوری و فاطمه داود حسن، با ابراز نگرانی از سرنوشت این دو پس از بازداشت ظالمانه گفتند از محل بازداشت آنان خبری ندارند.
این خانواده ها دیروز سه شنبه (بیست و نهم می) با انتشار بیانیه ای اعلام کردند این دو نفر پنجشنبه هفدهم می، پس از یورش غیرقانونی شبانه به خانه هایشان بازداشت شدند و همه اموال و دارایی های آنان توقیف شد.
خانواده های این دو زن بحرینی اعلام کردند: از زمان بازداشت آنان تاکنون موفق به دیدار آنها نشده اند و از محل بازداشت آنها اطلاعی در دست نیست.
در ادامه این بیانیه آمده است: وکلای زکیه البربوری و فاطمه حسن و اعضای خانواده آنها بارها از اماکن مختلف از جمله اداره تحقیقات جنایی، دادستان عمومی و پلیس بانوان درباره این دو زن بحرینی پرس و جو کرده اند اما تلاش آنها تاکنون بی نتیجه بوده است.
خانواده البربوری و داود حسن از طرف های دست اندرکار این موضوع درخواست کردند حقوق قانونی و انسانی این دو زن بحرینی را رعایت کرده و نقض نکنند. آنها همچنین از این طرف ها خواستند این دو زن بازداشت شده بتواند با خانواده و وکلای مدافع خود ارتباط داشته باشند و زمینه ملاقات با خانواده هایشان در اسرع وقت مهیا شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)