• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۵۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۶
اجتماعی » تعاون و اشتغال

افزایش ۴۵۰ هزار نفری بازنشستگان کشوری در دو سال آینده

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت : با شرایط و قوانین کنونی، تا دوسال آینده ۴۵۰ هزار نفر می توانند به بازنشستگان کشوری اضافه شوند.

افزایش ۴۵۰ هزار نفری بازنشستگان کشوری در دو سال آیندهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ جمشید تقی‌زاده در نشست روسای کانون های بازنشستگی استان همدان، از ارائه بسته ویژه خدمات درمانی به بازنشستگان کشور خبر داد و با بیان اینکه در حال حاضر یک میلیون و ۳۷۰ هزار بازنشسته کشوری تحت پوشش این صندوق قرار دارد، اظهار داشت: با قوانین فعلی و تا دو سال آینده ۴۵۰ هزار نفر به جمع بازنشستگان کشوری افزوده خواهد شد.
وی با بیان اینکه از یک میلیون و ۶۰ هزار نفر از شاغلان کسورات کسر می‌شود، ادامه داد: به دنبال پراکنده کردن یاس و نا امیدی در مجموعه ها نیستیم، ما ساختار تصمیم گیری و مدیریتی صندوق بازنشستگی کشوری را در آینده‌ای نزدیک تغییر می‌دهیم.
تقی‌زاده با تاکید بر اینکه بازنشستگان در بخش معیشت، بهداشت و درمان و منزلت با مشکل مواجه‌اند، تصریح کرد: تمرکز بر این بخش‌ها جزء دغدغه‌های اصلی ما است که برنامه‌ریزی های کلانی را نیز برای آن انجام داده‌ایم.
وی با تاکید بر اینکه قانون خدمات کشوری مهمترین مساله ما است که چندین سال است در مجلس در حال بررسی است، یادآورشد: به زودی نخستین جلسه بررسی قانون مدیریت خدمات کشوری در محل صندوق برگزار می شود؛ ما خواسته‌ایم این بررسی ها از کمیسیون درآید و در صندوق بررسی شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه به زودی بسته خدمات بهداشت و درمان مطلوبی را در اختیار بازنشستگان قرار می دهیم، گفت: به طور جدی پیگیری می‌کنیم تا مسائل بهداشت و درمان بازنشستگان برطرف و دغدغه این عزیزان هرچه بیشتر کاهش یابد.
تقی‌زاده با تاکید بر اینکه بیمه‌ای که هزینه درمان بازنشستگان را تحت پوشش قرار ندهد مناسب نیست، اظهار داشت: یک بازنشسته یک عمر در زمان اشتغال تلاش کرده حال اگر بیمار شود و بیمه هزینه درمان آن را پوشش ندهد به جرات می‌گویم که آن بیمه فایده ای برای بازنشستگان ندارد.
وی با بیان اینکه باید خدمات بهداشتی بهتری را به بازنشستگان ارائه کنیم، گفت: باید ارائه خدمات بهداشتی را از هنگام اعلام بازنشستگی فرد آغاز کنیم.
تقی‌زاده به اهمیت توجه و بهبود سفرهای بازنشستگان اشاره کرد و افزود: برخی پیشنهاد می‌کنند برای سفرها سقف تعیین نکنید و پول آن را به خودمان بدهید تا به هر نقطه ای که می‌خواهیم سفر کنیم؛ ما نیز به دنبال این امر هستیم و می‌خواهیم با برنامه‌ریزی مناسب سفرها را ساماندهی کنیم. 
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به ‌اینکه بر ورزش بازنشستگان تاکید داریم و اقداماتی را برای آن‌ها انجام می‌دهیم، اظهار داشت: توجه ویژه‌ای به بازنشستگان مبتلا به آلزایمر داریم و سفیران آلزایمر را در همه استان‌ها آموزش داده ایم تا پیشگیری و آموزش های لازم را مورد توجه قرار دهیم.
وی با بیان‌اینکه در زمینه ارائه وام به بازنشستگان خبرهای خوشی در راه است، تصریح کرد: سال ۹۶ به ۳۰۰ هزار بازنشسته وام ۴ میلیون تومانی اعطا شده و تلاش می کنیم امسال نیز تعداد و میزان وام افزایش یابد.
تقی زاده با تاکید بر حفظ شان و منزلت بازنشستگان بیان کرد: رایزنی های زیادی انجام دادیم تا در صورت امکان وزارتخانه‌ها تسهیلاتی که به شاغلان خود می‌دهند به بازنشستگان هم بدهند.

جهت‌گیری فعالیت‌های صندوق‌های بازنشستگی بررسی شد


نشست مشترک اعضای هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با هدف بررسی جهت‌گیری‌های فعالیت صندوق ها و بنگاه های اقتصادی تابعه آن ها برگزار شد.در نشست مشترک اعضای هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی که روز جمعه با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، احمد میدری معاون رفاه اجتماعی و علی سرزعیم معاون امور اقتصادی این وزارتخانه، جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذای تامین اجتماعی (شستا) و همچنین اعضای هیات مدیره این صندوق‌ها برگزار شد، جهت گیری‌ها و سیاست های کلان صندوق‌های بازنشستگی مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گزارشی از برنامه و سیاست های این صندوق در حوزه‌های بازنشستگی و بیمه ای، اقتصادی و سرمایه‌گذاری ارائه کرد. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز گزارشی از وضعیت منابع و مصارف این سازمان در حوزه‌های درمان، بیمه و سرمایه‌گذاری‌ها ارایه کرد.
تدوین استراتژی و راهبردهای مربوط به تعیین منابع و مصارف صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی و جهت گیری سرمایه‌گذاری ها در حوزه‌های روبه رشد ازجمله مهمترین محورهایی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


بار مالی سنگین برای اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان و شاغلین


مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری هم گفت: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان براساس برنامه ششم توسعه ۱۳ هزار میلیارد تومان به دولت بار مالی تحمیل می‌کند.
اکبر شیرمحمدی، در نشست روسای کانون های بازنشستگی استانی با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، اظهار داشت: کارکرد صندوق‌های بازنشستگی بیمه‌ای است و هر افزایشی که برای حقوق افراد شاغل اتفاق بیفتد اضافه باری بر صندوق بازنشستگی تحمیل می‌کند.
شیرمحمدی منابع درآمدی صندوق بازنشستگی کشوری را مورد اشاره قرارداد و بابیان اینکه برخی قوانین آثار مالی زیادی به این صندوق تحمیل کرده است، گفت: چندپرداختی‌ها و افزایش غیرمتعارف حقوق شاغلان از جمله این مصادیق است.مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری عنوان کرد: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان براساس برنامه ششم توسعه ۱۳ هزار میلیارد تومان به دولت تحمیل می‌کند.شیرمحمدی با بیان اینکه سال گذشته میانگین حقوق یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود که امسال به دومیلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت، گفت: دولت افزایش حقوق بالای ۵ میلیون تومان را برای شاغلین محدود کرد.
وی گفت: براساس پیش بینی، در قانون مدیریت خدمات کشوری

افزایش حقوق باید به گونه‌ای باشد که حقوق بازنشستگان قدیمی با بازنشستگان جدید تا ۸۵ درصد نزدیکی داشته باشد.شیرمحمدی با تاکید بر اینکه نمی‌توانیم صندوق بازنشستگی کشوری را به سازمان تبدیل کنیم، افزود: در همه جای دنیا عنوان صندوق وجود دارد و در قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی مصوب سال ۱۳۷۳، برای اجرای ساختار بیمه ای و رعایت عدالت در بین تمامی مشترکین عنوان صندوق به آن داده شده است.وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا این صندوق حفظ شود، ابراز کرد: در سال جاری برای همسان سازی به طور میانگین ۱۹ درصد به حقوق بازنشستگان افزوده شده و میانگین حقوق دریافتی آن‌ها از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری با بیان‌اینکه یک میلیون و ۱۳۹ هزار نفر (معادل ۸۲ درصد حقوق بگیران صندوق) تحت پوشش همسان سازی قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: افزایش حقوق بازنشستگان با افزایش منابع مالی ما ممکن می شود.مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری هم بر ضرورت توسعه صادرات محصولات پگاه همدان به بازارهای هدف به ویژه کشورهای همسایه و غرب کشور تاکیدکرد.به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در جریان سفر به استان همدان و در بازدید از شرکت پگاه همدان و بخش های مختلف آن، گفت: شرکت شیر پگاه حضوری فعال در عراق، افغانستان، کشورهای حوزه خلیج‌فارس، آسیای میانه، مالزی و سایر کشورها دارد که صادرات به کشورهایی مانند عراق به دلیل نزدیکی همدان به خط مرزی باید با قوت بیشتری دنبال شود.
وی با بیان اینکه شرکت پگاه زیرمجموعه هلدینگ صنایع غذایی، کشاورزی و دارویی صندوق بازنشستگی کشوری است، اظهار داشت: این هلدینگ در بخش لبنیات ۱۶ شرکت تولیدی را شامل می‌شود که نقش مهمی در سلامت و امنیت غذایی جامعه دارد و باید این نقش آفرینی با برنامه ریزی و بازاریابی صحیح پررنگ تر از گذشته باشد.
تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشست با مدیرعامل و مدیران شرکت شیر پگاه همدان بیان کرد: حفظ سرمایه های شرکت های تحت پوشش صندوق از اهمیت بالایی برخوردار است و ما به دنبال افزایش بازدهی و سودآوری در زیرمجموعه های اقتصادی خود هستیم. وی تاکید کرد: سود حاصل از شرکت صنایع شیر ایران، تامین بخشی از حقوق بازنشستگان را به عهده دارد و این امر مهمی است که برای تحقق آن اختیارات لازم به مدیران این شرکت داده شده تا هرچه بیشتر در این مسیر حرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)