• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۶۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۲
استان ها » سیاسی
شمخانی در دهمین یادواره شهید تندگویان؛

توانمندی ایران در شکست دوباره آمریکا

دبیر شورای عالی امنیت ملی:ملت ایران با اتکا به توانمندی داخلی، بینی ترامپ را به خاک می مالد.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما؛مرکز خوزستان،  دبیر شورای عالی امنیّت ملّی در دهمين يادواره شهيد تندگويان و 1055 شهيد صنعت نفت  با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر این صنعت گفت : شعله هاي فروزان صنعت نفت کشور که امروز گرما بخش خانه هاي فرد فرد ما ايرانيان است مرهون از خود گذشتگي شهيدان و خيل عظيم و زحمتکش کارگران صنعت نفت است که در اوج جنگ و تهديد و تحريم نگذاشتند لحظه اي اين مشعل هاي فروزان خاموش شود.
امير دريابان شمخانی گفت: امروز نيز در هنگامه جنگ تمام عيار اقتصادي و رواني دشمن عليه توسعه و پيشرفت ايران همچون دوران دفاع مقدس بايد با هوشياري، هوشمندي، فداکاري، صبر، مقاومت و پايداري از کيان دين و ميهن و ملت دفاع کنيم.
وی افزود: اردوگاه استکبار به سرکردگي آمريکا با راهبرد مايوس سازي و فروپاشي از درون خواب سرنگوني نظام جمهوري اسلامي در چهل سالگي اين انقلاب الهی و نظام مردمی را می بیند.
شمخانی گفت: امريکا با تشديد تحريم ها و فشار، بدنبال ايجاد شکاف در درون حاکميت و جدايي مردم از نظام است اما در عمل بعد از اين تحريمها به وضوح روشن است که انسجام ميان قواي کشور، نيروهاي مسلح و دولت بيشتر شده و همبستگي ملي در برابر زورگويي آمريکا فزونی یافته است.
وی افزود :اين موضوع آن ها را عصباني کرده و لذا رفتارهاي خارج از منطق و عرف انجام مي دهند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت؛ در مقابل، جمهوري اسلامي ايران با راهبرد اقتصاد مقاومتي هدفمند مبتني بر توليد و اشتغال مولد، با اتکا به ظرفيت هاي داخلي و توانمندي هاي بومي در مسير توسعه ملي گام بر می داردو با اتکا به توانمندی داخلی، همچون زمان ریاست جمهوری اوباما، بینی ترامپ را به خاک می مالد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد؛ خروج آمريکا از برجام نشان داد اين کشور براي زير پا گذاشتن قوانين و قطعنامه هاي بين المللي حتي اگر بهانه اي نيز نداشته باشد ترديد نمي کند.
وی افزود: برگزاری این مراسمها جزیی از تشریفات مانیست بلکه بزرگداشت یاد ونام شهدا موجب برجسته‌سازی مسیری عوامل موفقیت و بقای جمهوری اسلامی است شمخانی گفت: ما باید از فرصت این مراسم برای قیاس خود استفاده کنیم و اگر احساس کردیم رفتارمان با شهدا زاویه دارد، عذرخواهی کنیم.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه شهید تندگویان نماد دانش و تخصص بومی است، تصریح کرد: تند گویان به عنوان یکی از فارغ‌التحصیلان دانشکده صنعت نفت آبادان تنها یک ماه بعد از وزیر شدن با حضور در میان معرکه به خوش نشینی و هدایت از مرکز پشت پا زد و منش انقلابی و جهادی در صنعت نفت را پایه گذاری کرد.
شمخانی ادامه داد: او با حضور در میدان جنگ مهمترین اولویت خود را به صورت عملی به همکارانش معرفی کرد،. مهمترین موضوع در آن مقطع جنگ بود و امروز هم جنگ اقتصادی مهمترین اولویت ماست.
شمخانی گفت:دفاع از انقلاب و نظام محور اصلی گفتار و کردار شهید تند گویان بود و به همین دلیل این سیره و رفتار در صنعت نفت نهادینه شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شمخانی اظهار داشت: نیروهای نفت در مقطع جنگ پتانسیل انقلابی داشتند، هم می‌جنگیدند، هم نفت تولید می‌کردند و هم نفت صادر می‌کردند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه هدف صدام از حمله به پالایشگاه آبادان و دیگر مراکز نفتی فلج کردن اقتصاد ایران بود؛ گفت: این رزمندگان صنعت نفت بودند که هم نفت تولید کردند، هم پالایشگاه ها را سرپا نگه داشتند هم مثل مدنی زادگان و زارعی ها، رزمندگان را در خط اول نبرد فرماندهی می کردند.



کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

 

 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
هیدج ،شهری با گام های کتانی
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
استقبال از پیکر پنج شهید گمنام در گلستان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)