پیشنهاد نامگذاری روز پاسداشت حجاب در تقویم
یک عضو مجلس خبرگان رهبری به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد ، روز 17 دی به عنوان روز پاسداشت حجاب در تقویم رسمی کشور ثبت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آیت الله بطحائی گلپایگانی با صدور بیانیه ای بر نکوداشت این روز ملی ، مذهبی و قدردانی از بانوان محجبه تاکید کرد.
متن این بیانیه به این شرح است :
حجاب دستور وجوب الهی است
17 دی 1314 ـ روز جنگ علیه حجاب
ملت شریف و انقلابی ایران؛ روز 17 دی را در دفاع از حجاب و عفاف بزرگ بدارید و خاطره بزرگ زنان با صلابت که نقشه شوم استعمار پیر انگلیس را (که قصد داشت تا به دست رضاشاه خود فروخته اجرا شود) نقش بر آب کردند ؛ گرامی بدارید و راه پر صلابت آن ها را در حفظ حجاب پویاتر طی کنید.
روز 17 دی روزی است که رضاشاه با مصطفی آتاتورک رئیس جمهور وقت ترکیه از طرف استعمار انگلیسی مأمور شدند کشف حجاب کنند و زنان را بی حجاب نمایند.
آتاتورک تا اندازه ای موفق شد و رضاشاه نیز ابتدا از دربار شروع کرد و در این روز جشن بی حجابی گرفت اما بانوان با شرف و غیرتمند ایران، مشت آهنین به دهان رضاشاه کوبیدند و حجاب خود را حفظ کردند.
رضاشاه به ژاندارم ها دستور داده بود که در شهرها و روستاها چادر از سر زن ها بردارند اما موفق نشد بنابراین بجاست که این روز ملی مذهبی که افتخاری است برای ملت ایران گرامی داشته شود و از آن شیرزنان تقدیر و تشکر گردد و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز این رخداد ملی مذهبی را به عنوان روز پاسداشت حجاب در تقویم ثبت کند.