پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ حزب کمونیست کوبا روز جمعه از نیروهای سیاسی و اجتماعی آمریکای لاتین خواست در برابر تهدیدهای جنگ علیه ونزوئلا بایستند و از صلح در این کشور آمریکای لاتین حمایت کنند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از هاوانا، حزب کمونیست کوبا در بیانیه ای «افزایش فشارها و اقدامات آمریکا» را که هدف از آنها آماده سازی »یک ماجراجویی نظامی در پوشش کمک های بشردوستانه» در ونزوئلا است محکوم کرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: «این وضعیت نه تنها یک تهدید واقعی علیه انقلاب بولیواری، بلکه علیه صلح در کل قاره است. امروز در ونزوئلا و فردا در نیکاراگوئه، بولیوی یا کوبا این اتفاق رخ خواهد داد.»
این بیانیه که وزارت امور خارجه کوبا آن را منتشر کرد آمده است، واشنگتن نباید هزینه های تجاوز به ونزوئلا را دستکم بگیرد چرا که «احتمال گسترش مناقشه مسلحانه در منطقه باعث می شود تمامی کشورها و بخش های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آنها تحت تاثیر قرار بگیرد.»
در جای دیگری از این بیانیه آمده است «ما با تهدید تجاوز طلبی امپریالیستی در قالبی مخفی روبرو هستیم که هدف اصلی آن دست پیدا کردن آمریکا به بزرگترین ذخایر اثبات شده نفت در کره زمین است.»
به گفته حزب کمونیست کوبا، این وضعیت نه تنها حمله به ونزوئلا، بلکه آخرین ضربه به نیروهای چپگرای قاره آمریکای جنوبی است.
این حزب اعلام کرد، دفاع از انقلاب بولیواری ونزوئلا «به اولین سنگر در تلاش برای حفظ حاکمیت ملی، عدالت اجتماعی، صلح و عزت و اتحاد آمریکای لاتین» تبدیل شده است.
این حزب خواستار بسیج متحد بین المللی شد تا به واشنگتن نشان داده شود «که مردم آمریکای جنوبی به استقلال و حاکمیت خود اهمیت می دهند.»
وضعیت سیاسی ونزوئلا به دنبال آنکه خوان گوایدو رهبر مخالفان این کشور بیست و سوم ژانویه خود را رئیس جمهور موقت اعلام کرد و بلافاصله از سوی آمریکا به رسمیت شناخته شد، رو به وخامت رفت.