• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۳۲۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
مهدی میراشرفی:

رتبه اول گمرک ایران در کشف و مبارزه با مواد مخدر

دفتر اطلاعات منطقه‌ای سازمان جهانی گمرک: این سازمان، اقدامات گمرک ایران را به‌عنوان یک سازمان فوق‌العاده موفق در مبارزه با تخلفات، قاچاق مواد مخدر، پیش‌ساز‌ها و قاچاق کالا به رسمیت می‌شناسند

رتبه اول گمرک ایران در کشف و مبارزه با مواد مخدربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا)، مسئولان دفتر اطلاعات منطقه‌ای سازمان جهانی گمرک در دیدار با رئیس کل گمرک ایران، اقدامات گمرک جمهوری اسلامی ایران را در مبارزه با تخلفات و قاچاق کالا تحسین و اعلام کردند: اعضای سازمان جهانی گمرک، اقدامات گمرک ایران را به‌عنوان یک سازمان فوق‌العاده موفق در مبارزه با تخلفات، قاچاق مواد مخدر، پیش‌ساز‌ها و قاچاق کالا به رسمیت می‌شناسند.

در این دیدار ابتدا مهدی میراشرفی معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران به تشریح نقش گمرکات در تسهیل تجارت و مبارزه با تخلفات پرداخت و اعلام کرد: در حال حاضر تولید ناخالص کشور‌های دنیا به میزان ۷۰ هزار میلیارد دلار است که از این میزان نزدیک به ۱۸ هزار میلیارد دلار حجم تجارت خارجی است که این آمار نقش سازمان‌های درگیر در تجارت ازجمله گمرکات را روزبه‌روز مهم‌تر نشان می‌دهد.

وی افزود: گفته می‌شود قرن ۲۱، قرن آسیا خواهد بود و آمار و ارقام صادرات این قاره و واقع شدن ۱۰ بندر مهم دنیا در آسیا مبیین همین پیش‌بینی‌ها است، به همین جهت باید در تقویت گمرک و تسهیل تجارت، یک کار ویژه و سخت‌تری را انجام دهیم.

میراشرفی گفت: بشر در قرن 20می‌جنگید که مرز ایجاد کند، اما الان در قرن ۲۱ می‌جنگد که مرز‌ها را بردارد به همین جهت عملاً این نگرش جدید دنیا به سمت مناطق بدون مرز پیش می‌رود تا تجارت راحت‌تر انجام شود.

رئیس کل گمرک ایران در ادامه با اشاره به وظایف مرکز اطلاعات منطقه‌ای سازمان جهانی گمرک (رایلو) افزود: به همین جهت رایلو در حال حاضر یک وظیفه سخت‌تری را باید در تجارت بین‌المللی عهده‌دار شود کمک کند تا گمرکات منطقه آسیا و اقیانوسیه به ابزار‌های کنترلی پیشرفته‌تر مجهز شوند.

میراشرفی گفت: اگر ما موفق نشویم که درصد تخلف را در گمرکات کاهش دهیم حتماً مصرف‌کنندگان نهایی مجبور خواهند شد که این هزینه را پرداخت کنند و در این خصوص باید رایلو و کشور‌های عضو سازمان جهانی گمرک اهتمام بیشتری را به‌کار گیرند.

رئیس کل گمرک ایران در ادامه به این نکته اشاره کرد که هزینه تخلفات باید عادلانه بین کشور‌های دنیا تقسیم شود و کشور‌هایی که هزینه بیشتری می‌دهند باید برای کاهش تخلفات بیشتر مورد حمایت قرار بگیرند؛ به‌طور نمونه در همسایگی ما و در افغانستان و قسمتی از پاکستان قسمت اعظم مواد مخدر دنیا تولید می‌شود و هزینه جلوگیری از ترانزیت و انتقال این مواد متوجه ایران است.

میراشرفی در ادامه به عملکرد گمرک ایران در کشف مواد مخدر اشاره کرد و گفت: کسب مقام اول کشفیات مواد مخدر نشان‌دهنده اقدامات و عملکرد بسیار خوب گمرک ایران در مبارزه با مواد مخدر است.

در ادامه این دیدار کیونگ چا معاون دفتر اطلاعات منطقه‌ای سازمان جهانی گمرک به نقش مهم ایران و تاریخچه کشورمان اشاره و تأکید کرد: از نظر رایلو نقش ایران با عنوان پل ارتباطی آسیا و اروپا فوق‌العاده مهم است و ما همیشه قدردان کشور ایران و گمرک این کشور به خاطر کمک‌هایی که انجام می‌دهد هستیم و از عملکرد گمرک ایران در مبارزه با تخلفات و قاچاق مواد مخدر بسیار سپاسگزاریم.

وی در ادامه بااشاره به ضرورت انجام عملیات‌های مشترک در منطقه ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با مساعدت‌های دو طرف از انتقال و ترانزیت مواد مخدر از افعانستان پیشگیری کنیم.

میراشرفی گفت: اعضای سازمان جهانی گمرک اعتقاد دارند که اقدامات گمرک ایران در مبارزه با مواد مخدر، تخلفات و قاچاق کالا خیلی اثربخش بوده و این سازمان آماده است که کمک‌های متناسب با این اقدامات را به گمرک ایران ارائه کند.

معاون دفتر اطلاعات منطقه‌ای سازمان جهانی گمرک همچنین از تلاش‌ها و اقدامات گمرک ایران قدردانی و تشکر کرد و گفت: فعالیت‌های گمرک ایران برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر، پیش‌سازها، تخلفات و قاچاق کالا فوق‌العاده موفقیت آمیز بوده و اعضای سازمان جهانی گمرک اقدامات قابل تحسین گمرک ایران را در این خصوص به رسمیت می‌شناسند.

انجام عملیات‌های مشترک منطقه‌ای، همکاری‌های آموزشی، انتقال تجارب در بخش ایکس‌ری، اعزام مدرس ایرانی به کشور‌های منطقه با هدف تسهیل تجارت و کاهش تخلفات از دیگر مواردی بود که در این دیدار بحث و بررسی شد و مسئولان دفتر اطلاعات منطقه‌ای سازمان جهانی گمرک و گمرک ایران در خصوص موارد یاد شده به توافق رسیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیاتی از رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
تجهیز ۶۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی زنجان به سیستم آبیاری نوین
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان با پوشش بالاتر
مرگ آفرینی دوباره شترهای سرگردان در شرق هرمزگان
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)