• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نظرم برای انتخاب سرمربی تیم ملی اهمیتی ندارد

سرمربی سایپا: مقابل استادم درس پس می‌دهم

سرمربی تیم فوتبال سایپا: با کسب سه امتیاز بازی با پیکان، مقابل استادم حسین فرکی درس پس می‌دهم

مقابل استادم درس پس می دهمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، علی دایی سرمربی تیم فوتبال سایپا در نشست خبری پیش از بازی با پیکان که دیدار معوقه از هفته هفدهم لیگ برتر است، گفت: فردا یک مسابقه مهم و حساس داریم، نتیجه بازی برای ما مهم است و باید برنده شویم تا در بین ۶ تیم اول جدول رده بندی قرار بگیریم.

وی افزود: ریکاوری خوبی انجام داده‌ایم و می‌خواهیم به هدفمان که پیروزی در این بازی است، برسیم. باخت بازی رفت را جبران می‌کنیم، چون در بازی رفت باخت بدی به پیکان دادیم. حریف بزرگی داریم و با تمام توانایی‌هایی که داریم مقابل پیکان قرار می‌گیریم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: فرکی استاد من است و خودم را شاگرد او می‌دانم، بنابراین فردا می‌خواهم به او درس پس بدهم به همین علت تلاش می‌کنیم با سه امتیاز میدان را ترک کنیم.

وی در مورد اینکه تیم سایپا به علت حضور در نیمه‌های جدول انگیزه زیادی برای بازی با پیکان ندارد، افزود: اینگونه نیست، تمام سعی‌مان را می‌کنیم که در بین پنج تا ۶ تیم اول جدول باشیم و انگیزه زیادی داریم. تیم ما می‌تواند سرنوشت قهرمانی را تعیین کند و می‌خواهیم با تمام وجود بازی کنیم.

دایی با اشاره به هشت بازی باقی مانده در لیگ برتر گفت: بدون شانس هم نیستیم و برای کسب سهمیه شانس داریم، شاید خیلی بعید باشد، اما بی‌شانس هم نیستیم. اگر ۲ بازی معوقه خود را ببریم، فاصله امتیازی تیم با تیم‌های بالای جدول کمتر می‌شود.

وی ادامه داد: می‌دانیم که به تیم‌های نایب قهرمان نمی‌رسیم، اما می‌خواهیم فاصله امتیازی‌مان را با تیم‌های بالای جدول کم کنیم. اگرچه در وسط جدول هستیم، اما دست از تلاش برنمی‌داریم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه باشگاه سایپا برای ادامه همکاری در فصل آینده با وی مذاکره‌ای انجام داده است یا خیر، گفت: مذاکره‌ای صورت نگرفته است، همچنان به تعهد خودمان با باشگاه پایبند هستیم و با تمام قدرت تا آخر فصل کارمان را ادامه می‌دهیم.

دایی درباره اینکه با حضور مدیرعامل جدید باشگاه سایپا عملکرد باشگاه بهتر شده است یا خیر، افزود: از نظر روحی و روانی بهتر شده‌ایم، اما هنوز باشگاه ۲۰ درصد از مطالبات را پرداخت نکرده است. البته باشگاه قول داده است که به تعهداتش عمل کند و مطمئنا این اتفاق می‌افتد تا با آرامش بیشتری هشت بازی باقی مانده را انجام دهیم. قبل از بازی با استقلال مدیرعامل باشگاه با بازیکنان صحبت کرد تا آرامش به تیم برگردد و این آرامش به ما خیلی کمک می‌کند.

وی در خصوص انتخاب سرمربی داخلی یا خارجی برای تیم ملی فوتبال گفت: رئیس فدراسیون نیستم، ۲ کوچه بالاتر بروید و از فدراسیون این مساله را بپرسید، نظرات ما اهمیت ندارد که بخواهیم نظر بدهیم. اگر بحث رای‌گیری از مربیان لیگ برتری بود و از آن‌ها نظرخواهی می‌کردند، به نظرشان احترام می‌گذاشتم و پاسخ این سوال را می‌دادم، اما نظر ما تعیین کننده نیست و من هم در این مورد صحبت نمی‌کنم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا در مورد عملکرد سه تیم ذوب‌آهن، پرسپولیس و استقلال در آسیا گفت: برای هر سه نماینده ایران در آسیا آرزوی موفقیت می‌کنم. متاسفانه استقلال و پرسپولیس در ۲ بازی اول خود خوب نتیجه نگرفتند و فقط ذوب آهن بهتر امتیاز جمع کرده است، با این حال امیدوارم هر سه نماینده ما به مرحله بعد صعود کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)