• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نظرم برای انتخاب سرمربی تیم ملی اهمیتی ندارد

سرمربی سایپا: مقابل استادم درس پس می‌دهم

سرمربی تیم فوتبال سایپا: با کسب سه امتیاز بازی با پیکان، مقابل استادم حسین فرکی درس پس می‌دهم

مقابل استادم درس پس می دهمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، علی دایی سرمربی تیم فوتبال سایپا در نشست خبری پیش از بازی با پیکان که دیدار معوقه از هفته هفدهم لیگ برتر است، گفت: فردا یک مسابقه مهم و حساس داریم، نتیجه بازی برای ما مهم است و باید برنده شویم تا در بین ۶ تیم اول جدول رده بندی قرار بگیریم.

وی افزود: ریکاوری خوبی انجام داده‌ایم و می‌خواهیم به هدفمان که پیروزی در این بازی است، برسیم. باخت بازی رفت را جبران می‌کنیم، چون در بازی رفت باخت بدی به پیکان دادیم. حریف بزرگی داریم و با تمام توانایی‌هایی که داریم مقابل پیکان قرار می‌گیریم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: فرکی استاد من است و خودم را شاگرد او می‌دانم، بنابراین فردا می‌خواهم به او درس پس بدهم به همین علت تلاش می‌کنیم با سه امتیاز میدان را ترک کنیم.

وی در مورد اینکه تیم سایپا به علت حضور در نیمه‌های جدول انگیزه زیادی برای بازی با پیکان ندارد، افزود: اینگونه نیست، تمام سعی‌مان را می‌کنیم که در بین پنج تا ۶ تیم اول جدول باشیم و انگیزه زیادی داریم. تیم ما می‌تواند سرنوشت قهرمانی را تعیین کند و می‌خواهیم با تمام وجود بازی کنیم.

دایی با اشاره به هشت بازی باقی مانده در لیگ برتر گفت: بدون شانس هم نیستیم و برای کسب سهمیه شانس داریم، شاید خیلی بعید باشد، اما بی‌شانس هم نیستیم. اگر ۲ بازی معوقه خود را ببریم، فاصله امتیازی تیم با تیم‌های بالای جدول کمتر می‌شود.

وی ادامه داد: می‌دانیم که به تیم‌های نایب قهرمان نمی‌رسیم، اما می‌خواهیم فاصله امتیازی‌مان را با تیم‌های بالای جدول کم کنیم. اگرچه در وسط جدول هستیم، اما دست از تلاش برنمی‌داریم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه باشگاه سایپا برای ادامه همکاری در فصل آینده با وی مذاکره‌ای انجام داده است یا خیر، گفت: مذاکره‌ای صورت نگرفته است، همچنان به تعهد خودمان با باشگاه پایبند هستیم و با تمام قدرت تا آخر فصل کارمان را ادامه می‌دهیم.

دایی درباره اینکه با حضور مدیرعامل جدید باشگاه سایپا عملکرد باشگاه بهتر شده است یا خیر، افزود: از نظر روحی و روانی بهتر شده‌ایم، اما هنوز باشگاه ۲۰ درصد از مطالبات را پرداخت نکرده است. البته باشگاه قول داده است که به تعهداتش عمل کند و مطمئنا این اتفاق می‌افتد تا با آرامش بیشتری هشت بازی باقی مانده را انجام دهیم. قبل از بازی با استقلال مدیرعامل باشگاه با بازیکنان صحبت کرد تا آرامش به تیم برگردد و این آرامش به ما خیلی کمک می‌کند.

وی در خصوص انتخاب سرمربی داخلی یا خارجی برای تیم ملی فوتبال گفت: رئیس فدراسیون نیستم، ۲ کوچه بالاتر بروید و از فدراسیون این مساله را بپرسید، نظرات ما اهمیت ندارد که بخواهیم نظر بدهیم. اگر بحث رای‌گیری از مربیان لیگ برتری بود و از آن‌ها نظرخواهی می‌کردند، به نظرشان احترام می‌گذاشتم و پاسخ این سوال را می‌دادم، اما نظر ما تعیین کننده نیست و من هم در این مورد صحبت نمی‌کنم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا در مورد عملکرد سه تیم ذوب‌آهن، پرسپولیس و استقلال در آسیا گفت: برای هر سه نماینده ایران در آسیا آرزوی موفقیت می‌کنم. متاسفانه استقلال و پرسپولیس در ۲ بازی اول خود خوب نتیجه نگرفتند و فقط ذوب آهن بهتر امتیاز جمع کرده است، با این حال امیدوارم هر سه نماینده ما به مرحله بعد صعود کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)