• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۲۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۴۹
بین الملل » غرب آسیا
معاون سخنگوی نیروهای مسلح یمن:

نیروهای یمنی، متجاوزان را به عجز و شیون واداشته اند

عزیز راشد: متجاوزان که زمانی مدعی بودند که به راحتی می توانند صنعا را تصرف کنند هم اکنون به گریه افتاده اند و در برابر جهانیان به عجز و لابه افتاده اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی المیادین برای بررسی تحولات یمن با معاون سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفتگو کرد.
عزیز راشد معاون سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این گفتگو اظهار داشت: وقتی توانمندی های نظامی ما از سامانه های پایش و رادارها و تجهیزات الکترونیکی که در اختیار سعودی قرار داده عبور می کند و این تجهیزاتی که در استان های نجران‏، جیزان، عسیر، ابها و خمیس مشیط کار گذاشته شده نمی توانند جلوی حملات نیروهای یمنی را بگیرند و حتی نیروهای کلاه سبز آمریکایی نیز نمی توانند به ائتلاف سعودی کمک کنند.

وی افزود: عادل الجبیر وزیر خارجه پیشین سعودی اذعان کرده بود که در اتاق های جنگ از کارشناسان نظامی فرانسوی، انگلیسی و آمریکایی بهره می برند اما این بهره گیری ها برای آنها سودی نداشت اما توانمندی های نظامی ما گامی فراتر از توانمندی های ائتلاف سعودی گذاشته و با ارسال پارازیت تجهیزات راداری و الکترونیکی ائتلاف سعودی را از کار می اندازد و با این کار موجب خواری و ذلت متجاوزان را فراهم می کند. تجاوزگری متجاوزان باعث شد تا نیروهای یمنی اندیشه های خود را به کار بگیرند و دست به ابتکار بزنند. ارتش یمن به خاطر ایمان به خداوند از روحیه مبارزه برخوردار است و دست به ابتکار و تولید تسلیحات می زند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون سخنگوی نیروهای مسلح یمن ادامه داد: از همین رو هم اکنون جمهوری یمن از پنج نوع موشک بالستیک برخوردار است که جز یمن کشور دیگر از این نوع موشک ها برخوردار نیست. موشک های بالستیک برکان نسل 1 و برکان 2 اچ و سامانه بدر 1 و بدر اف موشک هایی هستند که به همت وزارت دفاع یمن تولید شده است. نیروهای یمنی با این موشک ها توانسته اند از تمامی سامانه های پایشی از جمله سامانه موشکی باکتری و پاتریوت عبور کنند. این در حالی است که سامانه موشکی پاتریوت میلیون ها دلار هزینه به سعودی تحمیل کرده است. این ما هستیم که برای زدن اهداف مناسب زمان مناسب را انتخاب می کنیم.

وی افزود: ما از اطلاعات لازم برخورداریم و کارشناسان نظامی ما اطلاعات کافی برای مشخص کردن اهداف مناسب را دارند. همچنین ما به صورت صد در صد از تسلیحات تاکتیکی برخورداریم و این تسلیحات را ارتش و کمیته های مردمی یمن به صورت گسترده تولید می کنند. با این حال ما از سامانه دفاع هوایی بی بهره ایم و اگر به جنگنده اف شانزده و اف پانزده و جنگنده ای اروپایی دست پیدا کنیم می توانیم بگویم که تجاوز به یمن کاملاً پایان می یابد زیرا اگر پنج تا ده هواپیمای متجاوزان را سرنگون کنیم تجاوزگری آنها پایان می یابد. هم اکنون ارتش و کمیته های مردمی یمن رو به افزایش است.

عزیز راشد گفت: ما هم اکنون به صورت گسترده ای به تولید هواپیماهای بدون سرنشین می پردازیم. ما به گسترش توانمندی های دفاع هوایی خود نیز می پردازیم و از این رو جنگنده های اف شانزده متجاوزان از نزدیک شدن به خاک یمن می ترسند و تا مسافت پانزده کیلومتری می آیند. متجاوزان در ابتدای حمله خود از طریق نیروهای آمریکایی و برخی از جاسوسان در اقدامی پیش دستانه جنگنده های یمنی و تعداد زیادی از موشک های ارتش یمن را نابود کردند و تعدادی از کارشناسان نظامی یمنی را نیز به قتل رساندند. اما امروز ما توانمندی های خود را افزایش داده ایم و از زمان آغاز تجاوز به یمن نیز قوی تر شده ایم و قدرت ما هزاران برابر شده است.

وی خاطرنشان کرد: دشمن از توانمندی های نظامی ما به فریاد درآمده است. متجاوزان که زمانی مدعی بودند که به راحتی می توانند صنعا را تصرف کنند هم اکنون به گریه افتاده اند و در برابر جهانیان به عجز و لابه افتاده اند و به نام دین و مکه و مقدسات، مظلوم نمایی می کنند. بنابراین معادله پاسخگویی آنها را معذب کرده است. کار به جایی رسید که موشک هایی که نیروهای یمنی علیه متجاوزان استفاده کرده بودند به آمریکا منتقل شد و نیکی هیلی نماینده وقت آمریکا در سازمان ملل متحد مدعی شد که این موشک ها را ایران در اختیار نیروهای یمنی گذاشته است او در حالی این ادعا را مطرح می کرد که ما در محاصره دریایی‏، زمینی و هوایی قرار داشتیم و حتی یک دستگاه تلفن را نمی توانستیم از طریق دی اچ ال وارد یمن کنیم و در نتیجه ما با توانمندی های خود توانستیم این موشک ها را تولید کنیم.

معاون سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: شورای عالی سیاسی یمن به متجاوزان اعلام کرد اگر متجاوزان به دنبال صلح نباشند باید بدانند که ما هنوز از بسیاری از گزینه های مان استفاده نکرده ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف لاشه دو دلفین در ساحل خلیج گواتر و خور باهو
کشف قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی
فرهنگ گسترش تولید انرژی خورشیدی
نشست اعضای شورای اداری شهرستان تهران برگزار شد
کسب عنوان مقاله برتر در کنفرانس ملی حکمرانی آب
ضرورت کاهش مصرف ال‌پی‌جی و افزایش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت کشور
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیست و هفتم آبان
استفاده ترامپ از ونزوئلا برای انحراف افکار عمومی
تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور تحت حمایت کمیته امداد در مازندران
بهره‌مندی ۱۲۰۰ نفر نخبه همدانی از تسهیلات بنیاد نخبگان همدان
پاکستان جنایات اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
مسابقات مهارت های شغلی نداجا
ضرورت بازگشت زمان پاسخ‌دهی استعلام‌های گمرکی به سقف قانونی
نگاهی به برنامه های امروز رادیو فرهنگ
بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه با احضار ۱۰۲۴ بازیکن
تقریظ‌های رهبر انقلاب بر سه کتاب حوزه دفاع مقدس و مقاومت، رونمایی می‌شود
اجرای ۲۶ برنامه محوری کار آفرینی در چهار محال و بختیاری
راه‌اندازی سامانه رصد فضای مجازی انتخابات در استان با هوش مصنوعی
بانک تجارت آذربایجان‌غربی برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای استان اعلام آمادگی کرد
میزان محبوبیت ترامپ به ۳۸ درصد کاهش یافت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)