• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۱۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

ایران اسلامی الگویی برای کشورهای آزادی خواه

خطیب سیاسی عبادی جمعه دیشموک گفت: ایران اسلامی الگویی برای کشورهای آزادی خواه و مردم یمن شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد ، امام جمعه شهر دیشموک ضمن دعوت خود و مردم ایران اسلامی الگویی برای کشورهای آزادی خواهبه رعایت تقوای الهی گفت: اهل تقوا برای خدا کار می کنند و اگر در اعمال ما تقوا نباشد هیچ کدامش پذیرفته نیست زیرا اخلاص در عمل و تقوا انسان را به سوی کامل شدن بالا می برد.

حجت الاسلام علی اکبر راوند با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به گروه های جهادی و بسیج سازندگی گفت: کار بسیج سازندگی و گروه های جهادی ارزشمند است و جهاد و خدمت رسانی وسیله ای برای دل کندن از منافع شخصی و جلب رضای خداوند است.

وی افزود: گروه های جهادی با این اقدام شان می توانند الگوی مناسبی برای دیگران باشند و ما هم می توانیم با کم ترین بضاعت در این بخش خدمات رسانی داشته باشیم.

راوند از خدمات جهادی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان از زحمات مدیرکل کمیته امداد استان و پزشکانی که در آجم خدمات رسانی کردند تقدیر و تشکر به عمل آورد.

خطیب سیاسی عبادی جمعه دیشموک با اشاره به دیدار نماینده مردمی یمن با رهبر انقلاب گفت: ایران اسلامی الگویی برای کشورهای آزادی خواه و مردم یمن شده است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب وعده پیروزی ملت یمن را در برابر عربستادن سعودی داده است و پیروز این مبارزه مردم یمن هستند که با عبور از این پیچ تاریخی می توانند حکومت اسلامی تشکیل دهند و این وعده ای بود که رهبری معظم به نماینده مردم یمن داده است.

امام جمعه شهر دیشموک با اشاره به مبارزه دستگاه قضایی با مفسدین گفت: از جمله برنامه هایی که در کشور در حال انجام هست مبارزه با فساد و مفسدان است.

وی افزود: هاضمه نظام فساد پذیر نیست و فساد در هیچ کجا با اقدامات رئیس دستگاه قضا لانه نمی کند و جلوی مفسدان و اموال نامشروع برخی از مسئولین گرفته می شود.

خطیب سیاسی عبادی جمعه شهر دیشموک با اشاره به اعیاد پیش رو گفت: ولادت امام هادی(ع) را فردا خواهیم داشت که اول و آخر خیر اهلبیت پیامبر(ص) است و یادگار ایشان زیارت جامعه کبیره در مفاتیح الجنان است.

وی با اشاره به عید غدیر و مشخص شدن امیرالمومنین(ع) به جانشینی پیغمبر(ص) گفت: در روز عید غدیر نعمت ها بر مسلمانان اتمام و دین آنان کامل شد زیرا جانشینان پیغمبر(ص) که از نسل امام علی(ع) هستند برای همگان آشکار شدند.

وی افزود: در ارج و منزلت امیرالمومنین(ع) همین بس که علمای اهل سنت در مورد امیرالمومنین کتاب های زیادی نوشتند و سخنان پیغمبر(ص) در خصوص آن امام همام را منتشر کردند.

راوند در همین زمینه ادامه داد و گفت: بر همه ما واجب و ضروری است که مبلغ غدیر باشیم و می توانیم در روز عید با روزه گرفتن ، لباس نو پوشیدن،شیرینی دادن،اطعام کردن و جشن گرفتن غدیر را معرفی کنیم.

امما جمعه شهر دیشموک با اشاره به رحلت آمیر احمد تقوی گفت: حجت الاسلام تقوی اولین موسس حوزه علمیه شهر دهدشت به عنوان یکی از پیشگامان عرصه علم و دانش در منطقه بود که رحلت جانگداز ایشان را به عموم مردم کهگیلویه و بویراحمد تسلیت عرض می نمایم.

وی با اشاره به اولین سفر کاری استاندار به بخش دیشموک گفت: برخی از روستاهای بخش دیشموک همچون روستاهای رودریش،آجم و سرگچ همچنان راه ارتباطی نامناسب دارند و امکان عبور و مرور در آن وجود ندارد که از استاندار و مسئولین خواهان توجه جدی در خصوص راه های ارتباطی روستایی هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تسطیح ۳۵ کیلومتر از محور چاه ملک تا جندق
بسیج شناسنامه و هویت جامعه ایران است
استاندار: آذربایجان غربی بهترین حلقه اتصال ایران با اروپاست
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
دستگیری ۱۷ متهم تحت تعقیب قضایی در دلفان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در رباط سنگ تربت حیدریه
امضای تفاهم‌نامه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جامعه عشایری
افتتاح ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در شهرستان قدس
استقبال از شهدای خوشنام در شهرهای چرام، لنده و سرفاریاب
رقابت‌پذیری محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی افزایش می‌یابد
پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال
حال و هوای معنوی مردم گلستان در وداع با لاله های گمنام
ولایتی: انتخابات عراق توطئه دشمنان را خنثی کرد
هفت نشان، سهم اصفهانی‌ها در بازی‌های کشور‌های اسلامی
تساوی تیم شاهوی مهاباد در هفته دوم لیگ دسته چهار فوتبال کشور
آغاز طرح ممیزی املاک در تربت‌حیدریه
انسداد هزار و ۹۳ حلقه چاه غیر مجاز درکرمانشاه
هفته بسیج؛ فرصتی برای بازخوانی نقش مردمی‌ترین نهاد پس از انقلاب
تظاهرات طرفداران مادورو در ونزوئلا
اوج گیری مراجعات مردمی به مراکز درمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)