• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۲۶۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

نفی هرگونه مذاکره با آمریکای جهان خوار

امام جمعه تبریز گفت : به طور قطع هیچ مذاکره ای با دولت مستکبر امریکا انجام نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های نماز جمعهنفی هرگونه مذاکره با آمریکای جهان خوار تبریز افزود: این روزها زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد و برخی ها مذاکره را در حاشیه جلاس‌ها دنبال می کنند در حالی که طبق فرمایش صریح رهبر معظم انقلاب هیچ‌گونه مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد.
وی ادامه داد: متوسل شدن ترامپ به فرانسوی ها دلیل روشن ناکامی آمریکا در مقابل ایران و موفقیت کشورمان در راهبرد مقاومت مقابل شیطان بزرگ است.
خطیب نماز جمعه تبریز تصریح کرد: ترامپ با ارائه نقشه ای سعی می کند تا ایران را از دستیابی به حقوق خود محروم کند و ما از مسئولان دستگاه دیپلماسی کشورمان می‌خواهیم تا در برابر این سناریوهای زرد فریب نخورده و آگاه و هوشیار باشند.
امام جمعه تبریز به هشتم شهریور، روز مبارزه با تروریسم و سالروز شهادت شهید رجایی و باهنر اشاره کرد و گفت : وظیفه دولت در ایجاد بسترهای شفافیت مالی و پرهیز از حواشی و ورود به عرصه مبارزه عملی با فساد و پرهیز از سیاسی و جناحی کردن گفتمان مبارزه با فساد است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش دیگری از خطبه ها با تاکید به اینکه دو مقوله فرهنگ و اقتصاد باید اولویت و محور کاری دولت باشد اضافه کرد: ما با بستن فضای فرهنگی موافق نیستیم ولی با ولنگاری مشکل جدی داریم و مسئله حجاب و عفاف یک حکم شرعی و قانونی است و در درجه اول دستگاه‌های دولتی، حکومتی و مدیران مراقبت کنند تا مسئله براساس قانون عمل شود.
وی با طرح تذکر انتخاباتی به نامزد های احتمالی مجلس شورای اسلامی گفت : یکی از ویژگی های وکلای ملت در مجلس داشتن حلم و بردباری است چرا که این ویژگی مهمترین رکن ریاست است.
امام جمعه تبریز افزود: نماینده مجلس باید متنانت داشته باشد تا از کبر و غرور به دور بوده و در احقاق حقوق مردم مقاومت داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم در ادامه خطبه ها با اشاره به اینکه رونمایی از سامانه «باور ۳۷۳» سامانه آمریکا را با شکست روبه رو کرد گفت: ایران قطب جدید پدافند هوایی در دنیاست و شاهد ظهور قدرتمند ایران در عرصه پدافند هوایی هستیم .
خطیب نماز جمعه تبریز خاطرنشان کرد: ایران جزو ۵ کشور دارای فناوری ساخت سامانه پدافند هوایی است و هیچ هواپیمایی نمی‌تواند بدون اجازه پدافند هوایی وارد فضای استان و کشور شود و هرگونه حرکت‌های دشمن توسط پدافند هوایی کنترل شده و هر هواپیمایی در کریدور هوایی وارد شود، رصد می‌شود.
وی موفقیت‌های صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی را در بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانها تبریک گفت و ادامه داد: تلاش صدا و سیمای استان منجر به کسب دو هدهد زرین و ۲۲ مقام برتر در کشور شد که قابل تقدیر است و از مدیران سابق و فعلی این اداره کل تشکر می‌کنیم.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به آغاز سوگواری شهادت امام حسین علیه السلام و هفته امر به معروف و نهی از منکر افزود : عامل اصلی حرکت و قیام سید و سالار شهیدان احیای همین فریضه بودکه باید به آن توجه و اهمیت زیادی بدهیم.
امام جمعه تبریز اضافه کرد: انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر شرایطی دارد یکی از این شرایط این است آمران به معروف و ناهیان از منکر باید در کنار مردم باشند نه در مقابل آنها و شرط دوم نرم خویی و رفتار پسندیده در این فریضه است.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم بیان کرد: یکی از معروف ها رعایت عفاف و حجاب است که باید به نرمی به افراد شُل حجاب و بی حجاب تذکر داده شود و از برخورد چکشی اجتناب شود.
نماینده ولی فقیه در استان دعوت به وحدت و دوری از تفرقه از مصادیق دیگر فریضه امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت : معروف یعنی اینکه در برابر ظلم و ستم دشمنان سکوت نکنیم ، و باید در برابر توطئه گران و رهبران کفر مقاومت داشته باشیم.
وی امر به معروف و نهی از منکر را عامل امنیت پایدار نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: بسیج ، نیروی انتظامی و آموزش و پرورش از نقش آفرینان در انجام این فریضه هستند که باید طرح های موثر خود را اجرایی کنند.
خطیب نماز جمعه تبریز اعتلای فرهنگی ، سلامت محیط اخلاقی و خانوادگی ، تکثیر نسل ، تربیت نسل جوان ، رونق تولید ، گسترش علم و فناوری ، استقرار عدالت قضایی و اقتصادی، مجاهدت برای اقتدار ایران و تلاش برای وحدت اسلامی را از دیگر مصادیق معروف در جامعه اسلامی دبرشمرد.
وی همچنین ابتذال اخلاقی ، کمک به دشمنان ، تضعیف نظام اسلامی، تضعیف فرهنگ اسلامی را از نمونه های بارز منکرات عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)