• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۴۴۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
بین الملل » مقاومت
در هفتاد و ششمین راهپیمایی بازگشت

تاکید بر ادامه اعتراضات تا آزادی فلسطین

در تیراندازی نظامیان رژیم صهیونیستی به راهپیمایان، یک فلسطینی شهید شد و ۶۳ نفر زخمی یا مصدوم شدند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم؛ مردم و گروه‌های فلسطینی در هفتاد و ششمین راهپیمایی بازگشت که از فروردین سال گذشته در مرز‌های شرقی نوار غزه با سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ میلادی برگزار می‌شود تأکید کردند تا آزادی کامل سرزمین‌های فلسطینی جانشان را فدا می‌کنند. در پی تیراندازی نیرو‌های اشغالگر اسرائیل به سوی شرکت کنندگان در هفتاد و ششمین جمعه راهپیمایی بازگشت و شکستن محاصره نوار غزه یک فلسطینی شهید شد و ۶۳ نفر زخمی یا مصدوم شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد نیرو‌های اشغالگر در راهپیمایی‌های بازگشت نزدیک حصار حائل میان غزه و سرزمین‌های اشغالی یک فلسطینی را با شلیک گلوله شهید کردند. این وزارتخانه هویت شهید را مشخص و اعلام کرد نام او ساهر عثمان بود که ۲۰ سال سن داشت. وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد بر اثر شلیک گلوله و گاز‌های سمی ده‌ها نفر مصدوم شدند. شرکت کنندگان در این راهپیمایی تحت عنوان «انتفاضه الاقصی و اسرا» بر ادامه تحرکات و مقاومت و مخالفت با اشغال و هر گونه تلاشی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تأکید کردند.
خبرنگار العالم در غزه گزارش داد: زمان و مکان در جمعه جدید راهپیمایی‌های بازگشت و شکست محاصره تغییر نکرده است. این بار راهپیمایی تحت عنوان انتفاضه الاقصی و اسرا برگزار شد. فلسطینیان در این راهپیمایی حضور بسیار گسترده‌ای داشتند و سطح آرمان‌های خود را افزایش دادند؛ آرمان‌هایی که با ادامه اشغال و محاصره در آتش سوخته است.
ماهر مزهر از فرماندهان جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت: «همیشه توده‌های مردمی فلسطین به حرکت برای رسیدن به پنج میدان (در نظر گرفته شده برای راهپیمایی) ادامه می‌دهند تا تأکید کنیم راهپیمایی‌های بازگشت ادامه دارد و هرگز متوقف نخواهد شد و عقب نشینی نخواهد کرد. هدف این دلاوری‌های بزرگ در میدان یعنی شهادت ها، مصدومیت ها، دردها، زنانی که فرزندان خود را از دست می‌دهند و نیز زنان بیوه این است که مردم فلسطین زندگی با کرامتی داشته باشند.»
خبرنگار افزود اسرائیل به این راهپیمایی‌های مسالمت آمیز را با گلوله هدف قرار می‌دهد. وزارت بهداشت اعلام کرد ده‌ها نفر دچار مصدومیت‌های متفاوت شدند.
خلیل صیام یکی از مسئولان مرکز پزشکی اردوگاه ملکه گفت: «زمانیکه مصدومان به اینجا می‌رسند ما سطح مصدومیت را بررسی می‌کنیم تا ببینیم سطح آن خطرناک، متوسط یا خفیف است. طبق این ارزیابی برای درمان اقدام می‌کنیم.»
خبرنگار افزود هدف اسرائیل از این خشونت‌ها ترساندن مردم و بازداشتن آن‌ها از مشارکت در راهپیمایی است، اما نتیجه کاملا بر خلاف هدف ارتش اشغالگر اسرائیل است.
یکی از زنان شرکت کننده در راهپیمایی گفت: «ما تا آزادی همه خاک فلسطین در راهپیمایی‌های بازگشت شرکت خواهیم کرد. من، همسرم و پسران و دخترانم فدای میهن می‌شویم. من برای آزادی سرزمینم به اذن خداوند فرزندان خود را فدای میهن خواهم کرد.»
یک زن دیگر فلسطینی شرکت کننده در راهپیمایی بازگشت گفت: «من از عرب‌ها می‌خواهم تا متحد شوند و همچنین از جهان می‌خواهم تا در حمایت از مردم فلسطین، سخن حق را بگویند و برای آزادی اسرا تلاش کنند. همه ما مردم فلسطین خود را فدای میهن می‌کنیم. ما از جهانیان می‌خواهیم که از ما حمایت کنند.»
خبرنگار گفت: هفتاد و شش هفته از عمر راهپیمایی‌های بازگشت سپری شده است. مردم فلسطین با مشارکت در این راهپیمایی‌ها به این امید دل بسته اند که این راهپیمایی‌ها اهداف آن‌ها یعنی شکست محاصره که از ۱۲ سال پیش ادامه دارد و همچنین آشتی ملی در فلسطین را محقق سازد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)