• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۴۲۳۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
بوشهر » سیاسی
استان بوشهر؛

آغاز به‌کار مرکز فرماندهی عملیات پدافند هوایی خلیج فارس

مرکز فرماندهی عملیات پدافند هوایی خلیج‌فارس با حضور امیر سرلشکر موسوی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور آغاز به‌کار کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور با حضور در استان بوشهر از یگان‌های پدافند هوایی ارتش و سپاه مستقر در عسلویه و جزیره خارگ بازدید کرد.

با حضور و دستور فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور، «مرکز فرماندهی عملیات پدافند هوایی خلیج فارس» آغاز به‌کار کرد.

این مرکز با آخرین فن‌آوری روز، با قابلیت کنترل منطقه‌ی وسیع و هدایت مستقیم یگان‌های پدافندی و هوایی ارتش و سپاه مستقر در سواحل جنوب کشور ایجاد شده است.

در این مرکز، کارکنان جوان و متخصص پدافندی کشور با در اختیار داشتن به‌روزترین تجهیزات بومی، تمامی تحرکات و آمدوشدهای هوایی در آسمان خلیج فارس را با دقت و ریزبینی رصد، پایش و کنترل دقیق می‌کنند.

امیر سرلشکر موسوی همچنین از نقاط جدید استقرار سامانه‌های پدافندی ایرانی در نوار ساحلی خلیج فارس بازدید و با کارکنان این سامانه‌ها دیدار و گفتگو کرد.

بازدید از سامانه‌های راداری و پدافندی ارتش و سپاه شامل سامانه‌های «مطلع»، «طبس»، «تور ام‌یک»، «تلاش»، «مرصاد» و «کیهان» مستقر در عسلویه و خارگ، از برنامه‌های فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور در این مناطق بود.

همچنین کارکنان پدافند هوایی ارتش و سپاه مستقر در ارتفاعات مشرف به بندر سیراف در قالب نیروهای شبکه یک‌پارچه پدافند هوایی کشور در حضور امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی به بازنمایی عملیات جنگی موسوم به «بازی جنگ» پرداختند و در آن به‌صورت تمرینی با کمک به هواپیمای سانحه دیده، به مقابله با هواپیمای متجاوز دشمن نیز پرداختند.

امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور با حضور در «اسکله تی» جزیره خارگ بر عرشه یکی از نفتکش‌هایی که در حال بارگیری نفت از این اسکله بود حاضر شد و در دیدار با کارکنان این نفتکش با بیان اینکه بدون هیچ تعارف شما را رزمندگان خط مقدم جنگ اقتصادی می‌دانیم، گفت: همکاری و تفاهم بالایی میان ارتش جمهوری اسلامی ایران و صنعت نفت وجود داشته و دارد که پیشینه آن به دوران دفاع مقدس بازمی‌گردد.

وی با تأکید بر اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران در این چهل سال، از دوران دفاع مقدس تا کنون، امنیت هزاران نفتکش را تأمین کرده است افزود: کارکنان ارتش و صنعت نفت همواره پیش‌مرگ ملت و کشور بوده‌اند تا شریان حیاتی مملکت در جریان باشد.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: ما اراده کرده‌ایم از روزی که الله‌اکبر را در کشور فریاد زدیم، امنیت منطقه را هم خودمان تأمین کنیم و از ناامن‌سازی و تنش‌آفرینی بیگانگان جلوگیری کنیم. امروز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران مقتدرتر و پرافتخارتر از همیشه در جای‌جای کشور برافراشته است.

سرلشکر موسوی با اشاره به این‌که این اقتدار حاصل تلاش‌های ایثارگرانه و همراه با دانش، مهارت، روحیه فداکارانه و انضباط است، اضافه کرد: همان‌گونه که در دفاع مقدس هشت‌ساله دست به دست هم دادیم و موفق شدیم دشمن را بیرون برانیم، امروز هم در برابر هرگونه توطئه و تهدید ایستاده‌ایم و به حول و قوه الهی و با مقاومت فعال در جنگ اقتصادی هم پیروز خواهیم شد؛ این وعده خداوند است.

فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور با تأکید بر اینکه ما قصد تعدی و تجاوز به هیچ کشوری نداریم ادامه داد: آرزوی ما امنیت و ایمنی برای تمامی کشورهای منطقه و ملت‌های مسلمان است و می‌خواهیم همه در صلح، آرامش و رفاه زندگی کنند.

وی گفت: ما در هیچ شرایطی در برابر زورگویان از حقوق خودمان سر سوزنی کوتاه نمی‌آییم و تردیدی نداریم که پیروز خواهیم شد و آن روز دور نیست.

سیدمحمدجواد موسوی رئیس پایانه نفتی خارگ نیز خطاب به فرمانده کل ارتش گفت: حضور شما در بزرگترین پایانه صادرات نفت کشور مایه دلگرمی، قوت قلب و روحیه ما شد. ما هم در کنار شما برادران ارتشی و سپاهی، نه تنها جنگ، بلکه مرگ را به بازی می‌گیریم و وعده می‌دهیم که تا آخر ایستاده‌ایم.

در این بازدیدها، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور را همراهی کرد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید رئیس کل دادگستری لرستان بر کاهش اطاله دادرسی
وضعیت تردد در محور‌های مواصلاتی شمال استان کرمان
تسریع در اجرای شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در مازندران
استمرار اقدامات حفاظتی از اراضی کشاورزی در شهرستان ارومیه
نخستین دوره تبیین و آموزش ویژه نظارت بر انتخابات
تشدید نظارت بر نانوایی‌های میبد برای ارتقای کیفیت نان
آغاز تجهیز چاه‌های آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی در ارومیه
فعالیت ۵ هزار راننده تریلی در اسدآباد
ویژه برنامه‌های سالگرد شهید سلیمانی
گامی به سوی دامپروری دانش‌بنیان: دانشگاه ارومیه و جهاد کشاورزی استان همکاری خود را گسترش می‌دهند
درخشش مستند سازان مشهدی در جشنواره سینماحقیقت در تهران
کوهنوردان در شرایط بارندگی صعود نکنند
زبان خارجی ابزاری برای ارائه گفتمان تمدن ایران است
لزوم پایش مصرف گاز در استان
تقویت پوشش رسانه‌ای کنگره شهدای شهرستان‌های خراسان جنوبی در دستور کار
مسیر جدید صادرات محصولات فناورانه و دانش‌بنیان استان گلستان
برپایی نمایشگاه شب یلدا در بوستان آزادی شیراز
مهمانی آیه‌ها؛ شبی آمیخته با نور آیات الهی
توزیع بیش از ۸۵۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان شوط
شناسایی ۳ هزار مگاوات ظرفیت مولد اضطراری برای افزایش تاب‌آوری شبکه برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
حجم مبنا در بورس حذف شد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
دریادار ایرانی: دشمن باید هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)