• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۴۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۵
اجتماعی » جامعه و شهری
با نام نویسی در سامانه سپند

ارائه سوخت سرویس مدارس

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک : در صورت نام نویسی در سامانه سپند، سهمیه سوخت به سرویس مدارس تعلق می‌گیرد.

ارائه سوخت سرویس مدارسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پوریا محمدیان درباره اختصاص سهمیه سوخت به سرویس مدارس افزود: با توجه به ساماندهی سرویس مدارس که کاری مشترک میان وزارت آموزش و پرورش، وزارت کشور و شهرداری هاست، قرار بر این شد که امسال در طرح سهمیه بندی بنزین، برای سرویس مدارس نیز سهمیه جداگانه‌ای در نظر گرفته شود.
وی گفت: در وزارت کشور سامانه‌ای به نام سپند (سامانه پایش ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی) تعریف شده است تا تمام رانندگانی که در حوزه سرویس مدارس فعالیت می‌کنند، اطلاعات خودرو و راننده را در آنجا ثبت کنند و هویت شان شناسایی شود که البته یک سری از سرویس‌های مدارس شهر‌های مختلف وارد این سامانه نشده اند که ان شاء الله با بحث سهمیه بندی بنزین آن‌ها نیز هر چه زودتر اطلاعات خود را وارد این سامانه کنند و مشمول سهمیه بندی سوخت شوند.
آقای محمدیان با بیان اینکه در گذشته سرویس مدارس جزو سهمیه بگیر‌های بنزین نبودند، افزود: امسال سرویس‌های مدارس نیز مشمول سهمیه بندی شدند که برای خودرو‌های بنزین سوز (تک گانه سوز) ۱۲۰ لیتر در ماه و برای سرویس‌های مدارس دوگانه سوز نیز ۸۰ لیتر در ماه سهمیه بنزین در نظر گرفته شده است. البته اختصاص این سهمیه به سرویس مدارس در صورتی است که رانندگان سرویس اطلاعات خود را در سامانه سپند ثبت کنند.
وی گفت:: با اختصاص سهمیه بنزین به سرویس مدار سعی شده است که ان شاء الله هزینه اضافه‌ای از والدین گرفته نشود و بر اساس همان پیمان و قرار بین پیمانکار سرویس مدارس و والدین که در مدرسه بسته شده است، باشد و شاهد افزایش قیمت در این حوزه نباشیم.
دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور درباره آژانس‌ها و تاکسی‌های تلفنی نیز گفت: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت صمت و اتحادیه‌های تخصصی آن‌ها، قرار شد درباره آژانس‌ها و تاکسی تلفنی‌هایی که مورد تایید اتحادیه هستند، برای تاکسی‌های تلفنی بنزینی ۲۰۰ لیتر و برای تاکسی‌های تلفنی گازسوز ۱۲۰ لیتر سهمیه سوخت در ماه اختصاص پیدا کند.
وی ادامه داد: سهمیه بندی تاکسی‌های تلفنی یا آژانس‌ها فعلا به این صورت است و در صورت به روز شدن سامانه آژانس‌ها و گزارش پیمایش به روز شده آن‌ها به ما، همانند تاکسی‌های اینترنتی می‌توانیم سقف سهمیه سوخت آن‌ها را نیز افزایش دهیم.
آقای محمدیان به سهمیه سوخت تاکسی‌های اینترنتی اشاره کرد و افزود: در صورتی که راننده این تاکسی‌ها بیش از ۲۰۰ کیلومتر در ماه رانندگی کنند تا سقف ۳۰۰ لیتر در ماه می‌توانیم سهمیه سوخت بنزین محاسبه و به کارت سوختشان واریز کنیم که البته این مقدار برای خودرو‌های تک گانه سوز است و سهمیه خودرو‌های دوگانه سوز ۱۸۰ لیتر در ماه پیش بینی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نوجوان و کتاب در رویداد «نوجهان»
رونمایی از نماد رسمی هفتمین دوره جام جهانی رولبال
بهاباد ۵ بار لرزید
اصلاح ۱۰ نقطه پرحادثه آذربایجان غربی تا پایان امسال
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
برگزاری اردوی جهادی سلامت در روستای باغشن گچ نیشابور
آغاز فصل جدیدی از همکاری‌های فرهنگی و هنری ایران و مالدیو
اعزام تیم ملی اسکیت اینلاین فری استایل به مسابقات قهرمانی جهان
شمار جانباختگان آتش‌سوزی در هنگ‌کنگ به ۹۴ نفر رسید
هلاکت ۲۲ تررویست در پاکستان
پدر سردار شهید «مصیب مجیدی» آسمانی شد
پایان ساخت و نصب بدنه کوره زباله سوز پالایشگاه گاز فجرجم
برگزاری جشن ثبت جهانی روستای اصفهک
هشدار کره شمالی به آمریکا
پاکستان، حمله پهپادی از افغانستان به تاجیکستان را محکوم کرد
زلزله اردکان فارس را لرزاند
سومین سوگواره شمع شبستان حرم
پیشرفت ۷۸ درصدی طرح آبرسانی به شهر های دهدشت،چرام،سوق و لنده
فصل شیک‌پوشی بازار، یک فصل مانده تا بهار
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)