• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۰۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۸
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

بودجه 99 مشکل ساختاری دارد

امام جمعه تبریز گفت: مشکل ساختاری بودجه سال آینده همچنان رفع نشده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم امروز در خطبه‌های نمازبودجه 99 مشکل ساختاری دارد جمعه تبریز به مطالبات رهبر معظم انقلاب از بودجه کشور اشاره کرد و افزود: امام خامنه ای سال قبل یکی از مسائل مهم کشور را اصلاح ساختاری بودجه دانستند قرار بر این بود تا در چهار ماه نخست امسال، مجلس و دولت با همکاری یکدیگر مشکل ساختاری بودجه را برطرف کنند که تاکنون چنین نشده است.
وی ادامه داد: با آنکه به لحاظ زمانی بودجه سر وقت به مجلس رسید ولی آیا اصالت و درستی‌اش بررسی شده است؟ آیا آن چیزی هست که باید باشد و با مطالباتی که رهبر انقلاب انتظار دارد، مطابقت دارد؟
وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی شما وظیفه سنگینی در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس دارید و باید به بودجه سال آینده توجه جدی داشته باشید تا کشورمان با مشکلات متعددی رو به رو نشود.
خطیب نماز جمعه تبریز با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: دو روز پیش به همراه نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌ها به خدمت رهبر انقلاب رسیدیم که ایشان در پایان فرمودند تبریز در این قضایایی اخیر و راهپیمایی باشکوه بعد از اغتشاشات خوش درخشید و ما هم بار دیگر اعلام می‌کنیم که « ای رهبر بزرگوار! مردم آذربایجان همان گونه که تاکنون برای به ثمر نشستن اهداف انقلاب پیشقدم بودند باز هم تا آخرین قطره خون، آماده و پا در رکاب هستند.»
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به موافقت 220 نفر از نمایندگان مجلس آمریکا با استیضاح ترامپ گفت: این موضوع بیانگر آن است که سیاست ها و اقدامات ترامپ نه تنها در جهان بلکه در داخل این کشور هم مورد اعتراض قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه احتمال رای آوردن استیضاح ترامپ در مجلس سنا بعید به نظر می رسد گفت: اینکه اکثریت مجلس نمایندگان به استیضاح وی رای داده اند تحقق پیش بینی رهبر معظم انقلاب یعنی افول آمریکا است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه در موضوع استیضاح ترامپ دو موضوع اصلی اعم از سوءاستفاده از قدرت و کارشکنی در کار کنگره مطرح شده است، افزود: خبرها حاکی از آن است که مردم آمریکا با برپایی تظاهرات، خواستار استیضاح ترامپ و برکناری از قدرت شده‌اند و با اینکه مجلس سنا بعید است رای به این استیضاح دهد زیرا سناتورها قاضی هستند و اکثرا از حزب خود رئیس‌جمهور هستند ولی در همین حد که ترامپ در داخل مجلس مورد استیضاح قرار می‌گیرد، مهم است.
وی ادامه داد: جا دارد مردم مسلمان ایران و کشورهای اسلامی بار دیگر شعار همیشگی و فراموش نشدنی خود یعنی مرگ بر آمریکا را تکرار کنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی و حضور رئیس جمهور ایران را در آن مجلس ارزیابی کرد و ادامه داد: مهم‌ترین چالش‌های ویش روی امتهای اسلامی و مسائل تاثیرگذار و ارائه راهکارهایی برای چالش‌ها در این اجلاس مطرح شد،و سفر رئیس‌جمهور در چارچوب سیاست نگاه به شرق تعریف می‌شود که این سیاست‌ها پس از فشار آمریکا و متحدان غربی در دستور کار دیپلماسی کشور قرار دارد.
خطیب نماز جمعه تبریز توضیح داد: در حال حاضر کشورهای استکباری مسلمانان را به عنوان تروریست معرفی می‌کنند در حالی که با توجه به جمعیت، صنعت، فرهنگ و تمدن ، این امت اسلامی است که همچنان با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند و مورد ظلم و ستم مستکبران قرار گرفته است.
امام جمعه تبریز با اشاره هفته حمل و نقل و بازدید خود از مجموعه هایی که با حوزه حمل و نقل عمومی در ارتباط هستند گفت : ناوگان اتوبوسرانی تبریز فرسوده است و از سال 92 اتوبوس جدید به این ناوگان اضافه نشده است که باید شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز با همکاری وزارت کشور برای نوسازی این ناوگان اقدام موثر انجام دهند‌.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم اضافه کرد: حفظ محیط زیست وظیفه ای همگانی است و اتوبوس های فرسوده شهری سهم عمده ای در آلودگی هوای تبریز دارند.
وی در ادامه خطبه ها در ادامه  تذکر انتخاباتی هر هفته خود تصریح کرد: مردم باید نمایندگان اصلح و در تراز انقلاب را انتخاب کنند.
خطیب نماز جمعه تبریز گفت: نماینده تراز انقلاب باید پایبند به آرمان‌های امام راحل باشد و به فردی رای دهیم که منویات مقام معظم رهبری را در همه امور کشور فصل‌الخطاب بداند و متعهد به آرمان‌های شهدا و کاردان و کارشناس باشد و خود را خادم ملت بداند و به آن افتخار کند.
وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن شب یلدا بیان کرد: در این روز و شب ها به فکر فقرا باشیم شب یلدا موجب صمیمیت، دوستی و محبت است و طولانی شدن این شب بهانه‌ای برای ابراز محبت است و سعی کنیم تا فقرا و نیازمندان را هم در این محبت و مهربانی شریک کنیم و برای رفع مشکات آنها از همدیگر سبقت بگیریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
افتتاح چندین طرح حوزه راه و امنیت در زرند
آمادگی ایران برای همکاری با چین در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن
پیگیری برای حل مشکل متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شوش
اقامه نماز طلب باران در ورامین همزمان با تداوم خشکسالی
ورود زمینی هیاتی از کشور جمهوری آذربایجان از مرز آستارا
کسب تراز تجاری مثبت در روسیه و اوراسیا اهمیت دارد
تردد در مسیرهای شهرستان دیواندره جریان دارد
ملیکا میرحسینی صاحب نشان برنز شد
ایجاد ۵ ناحیه صنعتی در کرمان
کشتی ترکیه در اوکراین هدف حملات روسیه قرار گرفت
انهدام شبکه سازمان‌یافته پولشویی در هرمزگان
ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر
تجلیل از دو ورزشکار قهرمان در نصرت آباد
شانگهای بهترین سازمان برای رفع نیاز‌های اعضاء
رونمایی از هفت کتاب در استهبان
جمع آوری شتر‌های سرگردان از ابتدای آذر ماه در جاسک
بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی تا پایان سال در اصفهان
تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند و صعود مس سونگون به جایگاه سوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)