• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۰۱۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶
اجتماعی » جامعه و شهری
چند خبر از شهرداری تهران

آبگیری دریاچه شهدای خلیج فارس آغاز می‌شود

آبگیری دریاچه شهدای خلیج فارس به زودی آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اعلام این خبر افزود: طبق توافق مدیریت شهری پایتخت با شرکت آب منطقه‌ای استان تهران، آبگیری دریاچه شهدای خلیج فارس از رودخانه کن در روز‌های آینده آغاز می‌شود.
این فرآیند با سنجش مستمر شرایط رودخانه کن به منظور فراهم ساختن حداکثر میزان بهره وری انجام خواهد شد.
وی گفت: امسال همانند سال گذشته فرآیند آبگیری دریاچه ۱۴۰ هکتاری غرب پایتخت در بهترین مقطع زمانی صورت خواهد پذیرفت، تصفیه تمام آب ورودی از رودخانه کن قبل از ورود به مخزن دریاچه مهمترین دستاورد آبگیری به موقع دریاچه است.
به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، امسال حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب آب پس از طی مسیر ۷ کیلومتری کانال سرپوشیده و مراحل تصفیه، وارد مخزن دریاچه شهدای خلیج فارس خواهد شد تا تراز آب دریاچه در سطح مطلوب قرار گیرد.
در فرآیند آبگیری دریاچه شهدای خلیج فارس، آب رودخانه کن در مقاطعی که دچار شرایط سیلابی و مورد استفاده اراضی پایین دست هم نیست، به تصفیه‌خانه دریاچه هدایت می‌شود.
این تصفیه خانه قادر است با ظرفیت ۴۰۰ لیتر بر ثانیه، آب رودخانه کن را تصفیه کند و در سایر ماه‌های سال نیز با پشتیبانی سیستم بازچرخانی آب، به بهبود کیفیت آب دریاچه بپردازد.
 
رحمان زاده، شهردار منطقه۱۳ 
رفع سد معبر نمایشگاه‌های خودرو در منطقه ۱۳
طرح ضربتی ساماندهی نمایشگاه‌های خودرو برای جلوگیری از سد معبر در منطقه ۱۳ به صورت مستمر در حال اجراست.
مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه هدف از اجرای طرح ضربتی نمایشگاه‌های خودرو را، رفع سد معبر؛ کاهش آلودگی‌های زیست محیطی و مزاحمت‌های صنفی، رفاه حال شهروندان و آرام سازی محیط شهری اعلام کرد و افزود: این طرح به منظور رفع رسیدگی به شکایات و اعلام نارضایتی مردمی در خصوص پارک خودرو در معابر عمومی و پیاده رو به صورت مستمر و دوره‌ای در حال اجراست.
وی ادامه داد: اداره ساماندهی معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۳ با همکاری شهرداری ناحیه سه، نسبت به اجرای طرح جمع آوری خودرو از مقابل نمایشگاه‌ها در خیابان امامت اقدام کرد.
شهردار منطقه ۱۳ با بیان اینکه تعرض به خیابان‌ها و معابر عمومی تخلف محسوب می‌شود، افزود: در این طرح، با صدور اخطاریه کتبی و تذکر شفاهی و همچنین نصب بنر‌های اطلاع رسانی در نقاط مورد نیاز و ... با متخلفان برخورد می‌شودو روان سازی ترافیک و تسهیل تردد عابران پیاده در محدوده این نمایشگاه‌ها از دیگر اهداف اجرایی این طرح است.
 
مرادی، مجری طرح «یادمان شهدای محله قلعه نو»
اجرای طرح «یادمان شهدای محله قلعه نو» در منطقه ۲۰
طرح دیوارنگاری «یادمان شهدای محله قلعه نو» در منطقه ۲۰ تهران اجرا می‌شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران مهدی مرادی گفت: قرار است طرح دیوارنگاری «یادمان شهدای محله قلعه نو» اجرا شود که متراژ آن حدود ۲۰۰ متر مربع است و از رنگ اکریلیک استفاده می‌شود.
مرادی ادامه داد: قرار است روی دیوار اسامی شهدای قلعه نو نوشته شود که در وسط یک محراب وجود دارد و در دو طرف محراب اسامی ۱۵ شهید نوشته می‌شود و در بالای محراب عنوان «یادمان شهدای محله قلعه نو» نوشته می‌شود.
وی افزود: شروع کار از ۱۰ دی ماه است و تا هفته آینده اجرای آن تمام و سپس رونمایی می‌شود.
مجری طرح «یادمان شهدای محله قلعه نو» تاکید کرد: در یک طرف محراب اسامی شهید مصطفی جعفر طالب آبادی، شهید جواد اردستانی، شهید حسین غلام پور، شهید محمد حسین کربلایی، شهید محمد تقی تاجیک، شهید رجبعلی موسی آبادی و پاسدار هاشم نفری نوشته می‌شود.
مرادی تصریح کرد: همچنین در طرف دیگر محراب اسامی شهید ابوالفضل نمکی، شهید منصور تقوایی، شهید حاج ایوب تاجیک، شهید نعمت الله سهرابی شاد، شهید روح الله تاجیک، شهید حمید اردستانی، شهید عباس زارع و شهید منصور تاجیک نوشته می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: اسامی این شهدا در سازمان زیباسازی شهر تهران انتخاب شده و نشانی دقیق این دیوارنگاری واقع در منطقه ۲۰، جاده ورامین، ابتدای محله قلعه نو است.
 
جوادی يگانه،معاون اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تهران
گرمخانه زنان منطقه ۵ امروز به بهره برداری می‌رسد
معاون اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تهران از راه اندازی گرمخانه زنان در منطقه ۵ خبر داد و گفت: این گرمخانه از امروز (چهارشنبه) آماده بهره برداری است.
محمدرضا جوادی یگانه گفت: با توجه به اینکه یکی از کلونی‌های کارتن خوابی را در رود دره فرحزاد داریم و یکی از شاخص‌های اصلی ایجاد سرپناه برای افراد بی سرپناه استقرار در نزدیک‌ترین محل کلونی است، این گرمخانه ایجاد شد.
وی با اشاره به اینکه هر شب ظرفیت گرمخانه مردان در حاشیه رود دره فرحزاد تکمیل می‌شود، افزود: تلاش‌های زیادی برای ایجاد گرمخانه زنان در نزدیکی دره فرحزاد صورت گرفت.
معاون اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: این گرمخانه ابتدا با ظرفیت ۴۸ تخت آغاز به کار می‌کند و اینکه مددجویان به این گرمخانه اعتماد کنند و در آن حضور پیدا کنند، نیازمند زمان است و در صورت نیاز امکان افزایش ظرفیت را داریم.
جوادی یگانه خاطرنشان کرد: در این گرمخانه اهداف دیگری مانند ارائه خدمات بهداشتی- درمانی، بازپروری، روانشناسی و مددکاری هم دنبال می‌شود و با افتتاح این گرمخانه، شمار گرمخانه‌های ویژه بانوان به ۴ واحد می‌رسد.
 
۱۵ میوه‌ای که مصرف آن‌ها در زمستان توصیه می‌شود
مصرف ۱۵ محصول مناسب زمستان که ترکیبی از میوه‌ها و محصول‌های فرنگی است، به شهروندان توصیه می‌شود.
 با توجه به اینکه معمولاً در فصل زمستان به دلیل کاهش دما، احتمال شیوع برخی بیماری‌های عفونی واگیردار از جمله سرماخوردگی افزایش می‌یابد، متخصصان تغذیه و سلامت، مصرف برخی محصولات از جمله پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، گریپ‌فروت و انار را به عنوان میوه‌های اصلی فصول پاییز و زمستان، به شهروندان توصیه می‌کنند.
فهرست ۱۵ محصولی که مصرف آن‌ها در فصل زمستان توصیه می‌شود، به همراه قیمت هر یک از آن‌ها در میادین میوه و تره بار به شرح زیر اعلام شده است:
۱- «پرتقال»؛ انواع مختلف این میوه در میادین میوه و تره بار با حداقل قیمت هر کیلوگرم ۲۹۰۰ تومان عرضه می‌شود و سرشار از ویتامین C است و بدن را در مقابل سرماخوردگی مقاوم می‌کند.
۲- «نارنگی»؛ انواع مختلفی از این میوه در میادین میوه و تره بار با حداقل قیمت هر کیلوگرم ۴۵۰۰ تومان عرضه می‌شود و همچون پرتقال، سرشار از ویتامین C بوده و برای مقابله با سرماخوردگی بسیار مناسب است.
۳- «لیموشیرین»؛ میوه‌ای سرشار از ویتامین‌های A، B و C و اسید فولیک است و در میادین میوه و تره بار با قیمت هر کیلوگرم ۴۹۵۰ تومان در اختیار شهروندان قرار دارد.
۴- «گریپ‌فروت»؛ دارای ویتامین C زیاد و ضد عفونی‌کننده است و در میادین میوه و تره بار به قیمت هر کیلوگرم ۳۵۰۰ تومان عرضه می‌شود.
۵- «کیوی» دارای ویتامین C و پتاسیم است و در میادین میوه و تره بار به قیمت هر کیلوگرم ۶۴۰۰ تومان عرضه می‌شود.
۶- «سیب»؛ برای سلامت بدن و قلب بسیار مفید بوده و انواع آن نظیر سیب قرمز، زرد و سبز است که شهروندان می‌توانند این محصول را با حداقل قیمت هر کیلوگرم ۴۵۰۰ تومان از میادین میوه و تره بار تهیه کنند.
۷- «انار»؛ سرشار از آنتی اکسیدان قوی و پتاسیم است و در میادین میوه و تره بار به قیمت هر کیلوگرم ۷۴۰۰ تومان عرضه می‌شود.
۸- «خرمالو»؛ سرشار از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست که مصرف آن، بدن را در مقابل بیماری‌های عفونت‌زا مقاوم می‌کند و با قیمت هر کیلوگرم ۷۴۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.
۹- «موز»؛ یکی از بهترین منابع پتاسیم و مؤثر در سلول‌سازی است که در میادین میوه و تره بار به قیمت هر کیلوگرم ۱۱۲۰۰ تومان در اختیار شهروندان قرار دارد.
۱۰- «آناناس»؛ سرشار از ویتامین C، فیبر و منیزیم بوده و در استخوان‌سازی مؤثر است. قیمت هر کیلوگرم «آناناس جنگلی» در میادین میوه و تره بار ۱۱ هزار تومان و «آناناس طلایی» ۲۱۵۰۰ تومان است.
۱۱- «گل کلم»؛ جایگزین مناسبی برای کربوهیدارت‌هاست و به قیمت هر کیلوگرم ۳۳۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.
۱۲- «چغندر»؛ منبع فیبر و پتاسیم است و به قیمت هر کیلوگرم ۲۶۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.
۱۳- «کلم»؛ دارای انواع مختلفی نظیر بروکلی، سفید و قرمز بوده و سرشار از ویتامین C و فیبر است که شهروندان می‌توانند انواع آن را با قیمت هر کیلوگرم ۱۲۰۰ تومان تا ۶۲۰۰ تومان از میادین میوه و تره بار تهیه کنند.
۱۴- «کدوتنبل»؛ سرشار از فیبر و غنی از بتاکاروتن است و به قیمت هر کیلوگرم ۳۴۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود.
۱۵- «شلغم»؛ منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است و به قیمت هر کیلوگرم ۲۴۰۰ تومان در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)