• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۰۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
سخنگوی وزارت بهداشت

هیچ مورد مشکوک به کرونا گزارش نشده است

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون هیچ گونه مورد مشکوک به ویروس «کرونا» در کشور مشاهده نشده است.

هیچ مورد مشکوک به کرونا گزارش نشده استدکتر کیانوش جهانپور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره اقدامات وزارت بهداشت و اخرین وضعیت ویروس کرونا در کشور افزود: از انجا که این ویروس نوپدید است، علائم خاصی ندارد و به شبه آنفلوانزا شباهت دارد لذا تب از علائم اولیه آن است که وزارت بهداشت نیز در تمام مرز‌های آبی، خاکی و هوایی کشور، تیم‌های اپیدیولوژیست خود را مستقر کرده است تا هر گونه مورد مشکوک را شناسایی کنند که تاکنون هیچگونه موردی مشاهده نشده است.
دکتر جهانپورگفت: ویروس کرونا با مبدا کشور چین به کشور‌های همجوار شرق اسیا و حتی فراتر از آن در استرالیا، اروپای غربی و فرانسه و موارد احتیاطی معدودی نیز در خاورمیانه گزاش شده است که هنوز قطعی نیست.
وی افزود:سازمان جهانی بهداشت د ر حوزه بین المللی نیز اورژانس جهانی اعلام نکرده است، اما ویروس کرونا در چین یک بحران در حوزه سلامت است که گرفتاری‌هایی در این منطقه ایجاد کرده و هشدار‌ی برای سایر کشور‌هاست، چرا که امروزه دنیا دنیای مراودات است و قاعدتا با توجه به انتقال سهل و آسان این ویروس بین انسان‌ها انتقال خواهد داشت و همه کشور‌ها به نوعی در معرض ورود این ویروس و ابتلا به آن خواهند بود.
وی افزود:به هرحال نظام ازمایشگاهی و سیستم بهداشتی ما امادگی کامل در مبادی ورودی کشور اعم از فرودگاه بین المللی - بنادر بین المللی و حتی مرز‌های جاده‌ای کشور را دارد و تیم‌های مقابله و مبارزه با بیماری‌ها مستقر شده اند و غربالگری ورود اتباع خارجی و مسافران براساس نظام مراقبت سندرومیک انجام می‌شود و مراحل مشکوک اگر شناسایی شود تحت مراقبت‌های بهداشتی خاصی قرار خواهد گرفت که اگر نیاز به مراقبت‌های درمانی هم باشد، بیمارستان‌های معین آماده در نظر گرفته شده است.
وی تاکید کرد:شرایط در کشور برای مواجهه با این بیماری اماده است. با توجه به اینکه مانع قطعی در برابر این ویروس نیست و هر آن امکان دارد وارد شود و، چون این ویروس نو پدید است، ابعاد بیماری زایی، نحوه بیماری زایی، نحوه ابتلا و نحوه انتقال ان مشخص نیست و اختلاف نظر‌هایی در این زمینه‌ها هست، اما انچه مطالعات نشان می‌دهد این ویروس علائم اختصاصی ندارد.
وی گفت:: علائم این ویروس شبه انفلونزاست و تب، بدن درد، سردرد، علائم گوارشی، تهوع، استفراغ و اسهال دارد و آنچه مشخص است در چین یک تا دو درصد افراد مبتلا بویژه افراد مسن گروه‌های پرخطر کسانی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند و سیستم ایمنی بدن ان‌ها پائین است فوت کرده اند.
جهانپور افزود: سایر موارد تا ۷۰ درصد با علائم خفیف دوره بیماری را طی کرده اند و ۳۰ درصد با علائم شدید ذات الریه و علائم تنفسی شدید‌تر مواجه شده اند که اقدامات ویژه نیاز دارند
وی گفت::هیچ غربالگری قطعی و سدی در برابر این ویروس نیست، اما افراد بر اساس علائم که عمده آن وجود تب است در مرز‌های ورودی غربالگری می‌شوند. افراد در صورت وجود تب و شبه انفلوانزا جدا می‌شوند و تحت مراقبت قرار می‌گیرند که شاید سنجش حرارت در یک فرودگاه شلوغ بر اساس دوربین‌های حرارتی و مونیتورینگ افراد اندازه گیری شود و در یک فرودگاه با تردد کمتر و مشاهده دقیقتر با ترمومتر‌های دستی لیزری در مقابل صورت افراد درجه حرارت ان‌ها اعلام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)