• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۴۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۳
بین الملل » تحلیلی
محمد علی الحوثی

برای حمایت از فلسطین نباید تنها به سخنرانی بسنده کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، محمد علی الحوثی از اعضای شورای عالی سیاسی یمن و عضو کمیته عالی انقلاب یمن در جمع میلیونی راهپیمایان یمنی در صنعا و نیز خطاب به صد‌ها هزار یمنی حاضر در راهپیمایی ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی مخالفت با توطئه جدید آمریکا و صهیونیسم موسوم به معامله قرن در شهر الحدیده، با درود فرستادن بر برادران فلسطینی و تشکر از محمود الزهار عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس و خالد البطش از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین که از طریق ویدئو کنفرانس راهپیمایی میلیونی مرد یمن را نظاره گر بودند و برای ملت یمن پیام‌های قرائت کردند؛ گفت: به برادران فلسطینی خود و خالد البطش و دکتر محمود الزهار که پدر شهید هستند و صحبت‌های آنان نشان از ایمان و عشقشان به مسجدالاقصی بود؛ درود می‌فرستم. جای شگفتنی نخواهد بود که این برادران قهرمان و همچنین قهرمانان گردان‌های القسام و دیگر گروه‌هایی را که تحرکات و فعالیت‌های را آغاز کردند اعم از جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی و دیگر گروه‌های مجاهد در داخل فلسطین را در میدان ببینیم.
فلسطین دوست داشتنی هرگز روزی نبوده است که از قلوب یمنی‌ها دور باشد. ما با آرمان فلسطین از کودکی زندگی کرده ایم و با درد و رنج‌های شما و ظلمی که به شما روا رفته است زندگی کرده و می‌کنیم. علت حمله به ما این بود که ما نپذیرفتیم از سنگر حمایت از فلسطینیان کنار رویم. گفتار رهبر انقلاب یمن در خصوص فلسطین کاملا واضح و شفاف است. ما در کنار شما خواهیم بود. ما با شما هستیم. امیدواریم و از خداوند می‌خواهیم در کنار شما شانه به شانه به مبارزه بپردازیم اگرچه برخی درباره آرمان فلسطین کنار هم جمع می‌شوند و توطئه و با همه ملت‌های آزادیخواه مقابله می‌کنند و با متوقف کردن استفاده از تسلیحاتشان علیه ملت و فرزندان یمن و دیگر کشور‌ها نظیر سوریه و لیبی و سودان و عراق و بحرین و دیگر ملت‌ها؛ مخالفت می‌ورزند.
تمامی کسانی که چنین کار‌هایی انجام می‌دهند عملا یک هدف صهیونیستی را دنبال می‌کنند در حالیکه به خاطر رسیدن به این هدف مزدورانی را اجیر می‌کنند و به تحرک وامی دارند که در مسیر معامله قرن حرکت کنند. اما به شما وعده خواهیم داد که فلسطین همیشه در قلوب ما زنده خواهد ماند و آرمان نخست ما خواهد بود و هرگز از آن دست برنخواهیم داشت.
محمد علی الحوثی در ادامه گفت: ما به همین مناسبت در جمهوری یمن، خواستار طرحی برای مقابله با این توافق پست، ننگین و شرم آور یعنی طرح معامله قرن ترامپ هستیم. ما در طرح ده بندی خود خواستار همبستگی و گرد آمدن کشور‌های عربی و اسلامی برای اتخاذ اقدامات عملی در قبال فلسطین هستیم. ما امروز بار دیگر بر موضع ثابت خود در خصوص آرمان فلسطین تاکید می‌کنیم و همانطور که رهبر انقلاب یمن گفت: موضع ما یک موضع اسلامی و دینی است و ما از برادران فلسطینی توقع هیچ تشکر و پاداشی در خصوص این موضعگیری نخواهیم داشت چرا که این را ناشی از دین وایمان خود می‌دانیم و برای ما مایه افتخار و شرافت است که در کنار برادران فلسطینی و آرمان فلسطین بایستیم.
الحوثی بعد از فریاد‌های گسترده مرگ بر آمریکا و اسرائیل گفت: خطاب به برادران خود می‌گویم امیدواریم مجادله‌ای که میان رئیس الازهر و رئیس دانشگاه قاهره بر سر طرح معامله قرن وجود دارد مجادله‌ای برای آگاهی بخشی باشد. ما می‌گوییم این درست است و ما ناگزیریم از خانه محافظت کنیم و خانه اصلی ما بیت المقدس است که باید آنرا حفظ کنیم نه دیگر خزعبلاتی که نیاز به تکرار آن‌ها نیست. کتاب‌ها پر از مسائل فقهی گوناگون است که ممکن است در بسیاری از آن‌ها اتحاد و اتفاق نظر باشد و در بسیاری نیز اختلاف نظر که باعث متفرق شدن امت شده است، اما خانه دیگری (بیت المقدس) است که می‌خواهند آنرا تغییر دهند. مصری‌ها کجایند که حرف خود را بزنند.
اردنی‌ها کجایند، سعودی‌ها کجایند که حرفشان را بزنند؟ کسانی که بیت الله الحرام را اداره می‌کنند چرا درباره این معامله و توافق حرف نمی‌زنند؟ کسانی که حتی از گفتن یک کلمه درباره خانه خدا و سومین مکان مقدس مسلمین (قدس شریف) عاجز هستند یقینا ناتوان‌تر و عاجز‌تر از آن هستند که بخواهند برای آزاد سازی آن اقدامی انجام دهند. کسی که از گفتن «نه» به معامله قرن ترامپ عاجز است بی تردید نخواهد توانست سلاح در دست بگیرد و مقابل اسرائیل بایستد بلکه او با اسرائیل‌ها است.
بله برادران، امروز روزی است که باید همه مردم بدانند که این زمان و این روز‌ها، یک نقطه عطف در زندگی امت اسلامی است و باید همگان چه به صورت فردی و چه ملت‌ها و کشور‌ها و چه امت اسلامی در خصوص تجزیه و تقسیم سرزمین فلسطین و فروش اراضی آن‌ها و سلطه بر مقدسات اسلامی و ظلم به برادران فلسطینی موضعگیری کنند چرا که این طرح (معامله قرن) هیچ سودی به حال فلسطینیان نخواهد داشت. برادران فلسطینی نیز به هیچ وجه نباید زیر بار چنین معامله و توافقی بروند. ما موضع شجاعانه فلسطینیان را در مخالفت با این طرح با وجود دیکته‌های گوناگون و مشکلات موجود، ستایش می‌کنیم و از آنان می‌خواهیم در موضع شرافتمندانه خود ثابت قدم باشند.
این در حالی است که می‌دانیم فلسطینیان در حال یک مقابله همه جانبه مسلحانه، سیاسی، فرهنگی و مقابله با تلاش‌ها برای تجزیه سرزمین‌های خود هستند ضمن آنکه تلاش‌هایی نیز برای تشویق و تطمیع مالی آن‌ها به منظوردست برداشتن (از آرمانهایشان) صورت می‌گیرد، اما قهرمانان فلسطینی همه و همه و رهبران آن‌ها اعم از رهبران همه جنبش‌ها، موضعی قهرمانانه دارند و ما نیز امروز از صنعا از همه کشور‌های عربی و بخصوص کشور‌هایی که بدون هیچ توجیهی و بدون آنکه هیچ حقی داشته باشند به مراسم معامله قرن رفتند؛ در مواضع خود بازنگری کنند و از امت اسلامی عذرخواهی کنند.
ما مانند سران جنبش‌های مقاومت فلسطین از ملت‌ها می‌خواهیم که با اتخاذ مواضعی قاطع، نظام‌های حاکم بر کشور‌های شان را مجبور کنند که با این معامله، این رسوایی، این دزدی اعلام مخالفت کنند. معامله‌ای رسوا که آمریکا به تنهایی درصدد بر آمده آن را اجرایی کند. ترامپ می‌کوشد برای دستیابی به موفقیت در انتخابات این معامله شوم را به مرحله اجرا در آورد. این معامله، هرچند معامله‌ای بسیار زشت، خوار و نادرست است با این حال ما باید در قبال آن موضعی قوی اتخاذ کنیم و ملت‌های اسلامی نیز باید در قبال این معامله موضع اتخاذ کنند.
ما خواهان آن هستیم که نشست مشترک عربی و اسلامی برگزار شود که برای مقابله با معامله قرن برنامه‌ای عملی ارائه کند. ما برخی نظرات خود را برای این برنامه ارائه کرده ایم و امیدواریم که به این نظراتی که ارائه کرده ایم توجه صورت گیرد. ما نمی‌خواهیم که همیشه درباره فلسطین صرفاً به سخنرانی بپردازیم بلکه باید دست به کار عملی زد و همچنان که ما در برنامه پیشنهادی مان خاطرنشان کرده ایم می‌بایست پنج درصد از تولید داخلی کشور‌های عربی و اسلامی به فلسطین اختصاص داده شود.
اگر به فلسطینی‌ها پنج میلیارد (دلار) داده شود آن‌ها قدس شریف را آزاد خواهند کرد. ما به کشور‌های حوزه خلیج فارس می‌گوییم به جای آنکه پنجاه میلیارد دلار پول بدهید تا ترامپ و شرکت‌های ترامپ از آن استفاده کنند، پنج میلیارد دلار به مبارزان فلسطینی بدهید، در این صورت دیگر نیازی نیست که کاری کنید و اگر چنین کنید از شما متشکر هم می‌شوند. نگویید که ما از آغاز مساله فلسطین تا کنون هجده میلیارد دلار برای فلسطین داده ایم.
شما چندین برابر این پول را تنها در یک نوبت به آمریکایی‌ها داده اید حال آنکه شما پولی را که به فلسطینی‌ها داده اید از طریق سازمان ملل متحد این کار را کرده اید و ما به خوبی می‌دانیم که کمک رسانی از طریق سازمان ملل متحد به چه صورت است.‌ای مردم فلسطین،‌ای عزیزان ما در غزه، محاصره ظالمانه شما به خواست خدا شکسته خواهد شد و این معامله و دیگر معامله‌های مشابه آن، راه پیروزی هستند. هرچقدر که بحران‌ها شدیدتر شود، آزادی ملت‌ها نزدیک‌تر می‌شود. ما امروز از ملت یمن می‌خواهیم که به تلاش‌ها و تحرک‌های خود ادامه دهد.
ما پیروزی ملت یمن را تبریک می‌گوییم، آن‌ها بر جبهه‌ای پیروز شده اند که تحت حمایت کسانی قرار دارد که حامی معامله قرن نیز هستند. آن‌ها بر جبهه‌ای پیروز شده اند که کسانی در آن می‌جنگند که معامله قرن را منعقد کرده اند. تجاوز آمریکایی، اسرائیلی، عربستانی و اماراتی و همپیمانان شان از هفده کشور با ملت یمن به جنگ پرداختند و جام خشم خویش را بر سر ملت یمن ریختند و با حملات هوایی خانه‌های ما را ویران کردند و کودکان ما را کشتند. همچنان که مشاهده می‌کنید همین‌ها که ملت فلسطین را می‌کشند ملت یمن را هم می‌کشند با این حال این جنایت‌ها باعث نمی‌شود که شما از ادامه مبارزه دست بکشید. همچنین این جنایت‌ها مانع از آن نمی‌شود که ملت ما از جنگ در جبهه‌ها نبرد و تحرک هوشیارانه در رسانه‌ها دست بکشد.
ما با بکارگیری رسانه‌های ارتباط جمعی کسانی را که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند رسوا می‌کنیم. ما به پشتیبانی از آرمان فلسطین ادامه می‌دهیم و در کنار مردم فلسطین قرار داریم. اگر محاصره نبود خیابان‌های صنعا پر می‌شد و همگی فریاد «نه به معامله ترامپ» را سر می‌دادند. اگر محاصره نبود، این مردم خود را آماده می‌کردند برای نبرد «وعده دیگر». این مردم برای آن نبرد هیچ نگرانی ندارند.‌ای محمود الزهار همچنان که گفتی ما در قدس با یکدیگر دیدار خواهیم کرد و ملت یمن نیز فریاد برخواهد آورد که «در قدس دیدار خواهیم کرد».
از شما دلاوران که با وجود محاصره، با وجود قطع حقوق و با وجود حملات اینجا حضور پیدا کردید تشکر می‌کنیم. هرکس در کنار شما قرار گیرد به شما افتخار می‌کند و ما نیز از اینکه کنار فلسطینی‌ها بایستیم افتخار می‌کنیم. همچنین افتخار می‌کنیم که فلسطینی‌ها در کنار شما قرار گرفته اند. ما به برادران فلسطینی مان درود می‌فرستیم. بر آن‌ها در قدس، در حیفا، یافا، نقب و غزه و دیگر سرزمین‌های فلسطینی درود می‌فرستیم و همچنین بر برادران مان در لبنان نیز درود می‌فرستیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیاتی از رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
تجهیز ۶۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی زنجان به سیستم آبیاری نوین
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان با پوشش بالاتر
مرگ آفرینی دوباره شترهای سرگردان در شرق هرمزگان
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)