• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۷۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۰
بین الملل » تحلیلی

بیانیه سازمان‌های بحرینی در محکومیت توطئه معامله قرن

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ سازمان‌های بحرینی فعال در طرح ملی مبارزه با عادی سازی هرگونه روابط با رژیم صهیونیستی، با انتشار بیانیه‌ای تلاش‌های جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی را در راستای حذف آرمان فلسطین از طریق اجرای به اصطلاح طرح معامله قرن محکوم کردند.
این سازمان‌ها با انتشار بیانیه‌ای در صفحه شخصی شان در اینستاگرام اعلام کردند: آرمان فلسطین والاتر وبزرگتر از آن است که با حمایت از فاسدان و نجات آن‌ها از انزوا یا استیضاح و بازخواست‌های قانونی مبادله و معامله شود، زیرا فلسطین مسئله مرکزی و محوری ملت‌ها و قطب نمای مبارزه در منطقه عربی محسوب می‌شود.
سازمان‌های فعال در طرح یا ابتکار ملی بحرین تأکید کردند: اعلام معامله قرن توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و بخشیدن اراضی و مناطق اضافی جدید از سرزمین‌های فلسطینی به رژیم اشغالگر صهیونیست در قدس و دشت اردن و کرانه باختری و بلندی‌های جولان و دیگر سرزمین‌های اشغال شده عربی از جانب کسی (ترامپ) هیچ مالکیت و حقی ندارد که بخواهد چنین کاری انجام دهد و همچنین محروم کردن آوارگان فلسطینی از حق بازگشت به سرزمین مادری شان، نقض صریح حقوق تاریخی و مشروع ملت فلسطین و مقدسات آن‌ها محسوب می‌شود که با قطعنامه‌های بین المللی و قانون بین المللی مربوط به آرمان فلسطین تناقض وتعارض آشکار دارد.
در این بیانیه آمده است: فلسطین متعلق به فلسطینی‌ها است و آن‌ها هستند که در این خاک ریشه دارند بنابراین موجودیت یک رژیم صهیونیستی و غاصب و جعلی که به دست قدرت‌های بزرگ استعماری در پیکره امت اسلامی کاشته شده است تا با خونریزی باعث تضعیف و عقب نگه داشتن آنان از تمدن شود.
این بیانیه می‌افزاید: حمایت نامحدود آمریکا از این رژیم در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ و همچنین همدستی و سکوت رسمی عرب‌ها در قبال نقض‌های فجیعی که مسئولان رژیم اشغالگر صهیونیست علیه ملت فلسطین انجام می‌دهند؛ نمی‌تواند این واقعیت‌ها را تغییر دهد. ما در موسسات و نهاد‌های جامعه مدنی بحرین متشکل از انجمن‌های داخلی و سیاسی بار دیگر تعهد و پایبندی خود را به اصول ملی، قومی، دینی و انسانی مبتنی بر ایستادن در کنار ملت فلسطین و همبستگی با آن‌ها اعلام می‌کنیم و حمایت و پشتیبانی‌های همه جانبه خود را با هدف آزاد سازی فلسطین از لوث صهیونیست‌ها و پاکسازی آن از مشتی شهرک نشین صهیونیست که شیوه‌های جدید نازیسم را از طریق تلاش‌های مذبوحانه خود برای ریشه کن کردن ملت فلسطین با حذف فیزیکی، ترورها، بازداشت‌ها، کوچاندن، مصادره سرزمین ها، سرقت خانه ها، تخریب درختان بکار می‌گیرند، ادامه خواهیم داد.
در این بیانیه تأکید شده است: برهه کنونی نقطه عطف مهمی در تاریخ ملت فلسطین به شمار می‌رود و ما از گروه‌های ملی فلسطین می‌خواهیم که تفرقه را کنار گذارند و به اختلافات داخلی به ویژه میان دو جنبش فتح و حماس به خاطر تحقق یافتن وحدت ملی فلسطینیان پایان دهند؛ وحدتی که می‌تواند به خاطر آزاد سازی فلسطین و تشکیل کشور ملی مستقل به پایتختی شهر قدس برنامه‌ای ملی برای مقابله با اشغالگران و معامله قرن تدوین کند.
در این بیانیه تصریح شده است: ما از مردم بحرین، کشور‌های شورای همکاری خلیج (فارس)، ملت‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم همبستگی خود را با برادرانمان در فلسطین افزایش دهند و تمام اشکال حمایت مادی و معنوی را از آن‌ها به عمل آورند، زیرا این یک وظیفه ملی، قومی، دینی و انسانی، مقاومت در برابر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و حامیان آن و مخالفت با درخواست‌های فریبنده برای سفر به مناطق فلسطین اشغالی به هر عُذر و بهانه‌ای به شمار می‌آید
این بیانیه می‌افزاید: ما از تمام سازمان‌های عربی، نهاد‌های رسمی و اتحادیه عرب می‌خواهیم با اعلام مخالفت خود با معامله قرن و پیامد‌های آن در نحوه تعامل با آرمان فلسطین بازنگری کنند، زیرا این معامله سرقت و تسلط بر اراضی فلسطین محسوب می‌شود.
ما از کشور‌های اسلامی می‌خواهیم در کنار حقوق فلسطینیان بایستند و از سازمان ملل، شورای امنیت نیز می‌خواهیم قانون بین المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت را به رژیم صهیونیستی تحمیل کنند. رژیمی که یاغی محسوب می‌شود و تروریسم دولتی را به کار می‌بندد از همین رو باید با این رژیم مقابله کرد و از ملت فلسطین و ملت‌های منطقه در برابر زورگویی و تروریسم او حمایت کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین قدردانی از نام‌آوران فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان
چهار نماینده ایران رقبای خود را شناختند
بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مردم قروه
تساوی ذوب آهن مقابل چادر ملوی اردکان
پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونی وآمریکا در جنگ ۱۲ روزه
پیام تبریک وزیر ورزش به ثریا آقایی پس از عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین‌المللی المپیک
مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر
نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور
واژگونی مرگبار خودرو در جاده سراوان-رشت
خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین به تساوی رضایت دادند
رونمایی از پلاک‌های هوشمند در چشمه‌شیرین شهرستان بدره
تجلیل از مادران و همسران شهدا در بندرعباس
انفجار در منزل مسکونی سبزوار با دو مصدوم
بازگشت کاروان دانش آموزان کیش از مناطق عملیاتی جنوب غرب
با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد
راه اندازی اولین پلتفرم همسان‌گزینی با الگوی روان‌شناختی
اجرای طرح سما کارت در سمنان
زن امروز جامعه ایران پویا و به دنبال کسب مدارج بالاست
موگرینی استعفا کرد
راه اندازی کارگاه تولید دوچرخه و کفش در زندان بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)