• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۰۵۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲
اقتصادی
با داخلی سازی ۵۱ قطعه

ایران خودرو و صرفه جویی ۵۸ میلیون یورویی

مدیرعامل ایران خودرو از صرفه جویی ۵۸ میلیون یورویی، با داخلی سازی و تولید انبوه ۵۱ قطعه خودرویی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در مراسم امضای تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان برای طراحی و تولید قطعات خودرو که با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل شرکت ایران خودرو برگزار شد، از صرفه جویی ۵۸ میلیون یورویی در این خودروسازی با داخلی سازی و تولید انبوه ۵۱ قطعه خودرویی خبر داد.
آقای فرشاد مقیمی گفت: برخی از قرارداد‌های امضا شده در میز‌های تعمیق ساخت داخل نیز به تولید انبوه رسیده که در کاهش ارزبری صنعت خودرو نقش بسزایی داشته است.
وی افزود: در این باره در میز نخست تعمیق ساخت داخل تاکنون ۲۴ قطعه به تولید انبوه رسیده که کاهش ارزبری ۳۷ میلیون یورویی را به دنبال داشته است، ضمن اینکه با برگزاری میز دوم ۱۲ قطعه به تولید انبوه رسید که کاهش ارزبری ۴۴ میلیون یورویی را به دنبال داشت و در میز سوم نیز یک قطعه تاکنون به تولید انبوه رسیده که منجر به صرفه‌جویی ارزی ۴۶ میلیون یورویی شده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مقیمی با بیان اینکه یکی از گلایه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، همکاری نکردن شرکت‌های خودروساز با آنهاست، گفت: در مراسم امروز یکی از اهداف اصلی، همراه کردن این دو گروه با یکدیگر است که می‌تواند منجر به توسعه دانش فنی، ارتقاء توان نوآوری، کاهش ارزبری و کاهش وابستگی به خارج شود.
وی افزود: هم اکنون ۹ شرکت دانش‌بنیان صنایع دفاع با ایران خودرو همکاری می‌کنند و توانسته اند بخشی از نیاز‌های این خودروسازی را رفع کنند.
مقیمی گفت: مهر امسال در جریان رویداد صندوق نوآوری و شکوفایی، قرارداد تولید انبوه شیر هیدرولیک فرمان خودرو به ارزش ۵۰ میلیارد تومان میان یک شرکت دانش بنیان و ایران‌خودرو منعقد شد.
وی به ایجاد فن بازار در صنعت قطعه سازی خودرو اشاره کرد و افزود: اهداف این فن بازار، به هم رسانی عرضه و تقاضا و ایجاد بازار فناوری، جریان سازی فناوری، هدفمند سازی فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در راستای نیاز‌های صنعت خودرو و ایجاد قطب‌های فناوری محصول در مجاورت‌های صنعتی قطعات و مجموعه‌های خودرو است.
مقیمی به رونمایی از سمند جدید پایه گازسوز این شرکت که طراحی مخزن گاز آن در کف خودرو انجام شده اشاره کرد و گفت: این خودرو پیمایشی به اندازه ۴۰۰ کیلومتر در هر بار سوختگیری را خواهد داشت.
مدیر عامل ایران خودرو همچنین از انعقاد قرارداد ۲۶۵ میلیارد تومانی این گروه صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان خبر داد که این قرارداد‌ها در حوزه لامپ‌های هالوژن، حسگرهای دنده عقب، ساچمه بلبرینگ، شیر هیدرولیک فرمان و ماژول میل سوپاپ سرسیلندر منعقد شده است.

برای طراحی و ساخت قطعات
تفاهم‌نامه همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان با ایران خودرو
تفاهم نامه همکاری برای طراحی و ساخت قطعات و محصولات مورد نیاز ایران خودرو با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور میان شرکت‌های دانش بنیان و ساپکو به عنوان شرکت تامین کننده قطعات گروه صنعتی ایران خودرو امضا شد.
در مجموع ۸۰ تفاهم نامه همکاری میان شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه ساپکو، ایران خودرو روند اجرایی به خود گرفت که از این تعداد ۴ تفاهم نامه توسعه و ایجاد فن بازار تخصصی قطعه سازی خودرو، خودکفایی و بومی سازی سامانه کنترل پایداری خودرو، توسعه فرمان هیدرولیک در پلتفرم خودرو ۲۰۶ و تولید گاز مصرفی در سامانه خنک کننده کابین خودرو، به نمایندگی از ۸۰ تفاهم نامه یاد شده به صورت نمادین امضا شد.
بر اساس این گزارش، در این مراسم شرکت ساپکو به عنوان کارگزار گروه صنعتی ایران خودرو در تعامل با شرکت‌های دانش بنیان و سفارش دهی قطعات مورد نیاز معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)