• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۲۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری

فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در مقابله با کرونا

ستاری گفت:با ورود شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید محصولات مبارزه با کرونا، یکی از این شرکت‌ها توانست با هوش مصنوعی به تشخیص کرونا بپردازد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سورنا ستاری در مراسم رونمایی از "سامانه تشخیص پونومی COVID_۱۹ گفت: همان طور که در تولید کیت تشخیص دستاورد‌های خوبی داشتیم در این زمینه هم توانستیم دستاورد مهمی داشته باشیم که بسیار دقیقتر از کیت تشخیص است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با ارائه گزارشی از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در خصوص مقابله با کرونا افزود: شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید محصولات حوزه مبارزه با کرونا ورود پیدا کرده‌اند و یکی از این شرکت‌ها موفق شده است با هوش مصنوعی به تشخیص کرونا بپردازد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با اشاره به دستاورد محققان در حوزه هوش مصنوعی گفت: تاکنون شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تولید کیت‌های تشخیص ورود پیدا کردند، اما چندین شرکت توانستند با استفاده از هوش مصنوعی و با فناوری‌های جدید در این زمینه روشی جدید را برای تشخیص کرونا ارائه دهند.
ستاری با بیان اینکه این روش، نگاه جدیدی برای تشخیص با دقت ویروس کرونا با استفاده از سی تی اسکن به شمار می‌رود، گفت: این موفقیت، نتیجه حرکت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه هوش مصنوعی است.
وی تاکید کرد: اکنون این شرکت توانسته است با دقت بالایی سامانه‌ای را ترتیب دهد که به واسطه آن ویروس کرونا با استفاده از یک سی تی اسکن قابل تشخیص است و این سامانه در بسیاری از بیمارستان‌ها می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم رونمایی از "سامانه تشخیص پونومی COVID_۱۹ گفت: همانطور که در تولید کیت تشخیص دستاورد‌های خوبی داشتیم در این زمینه هم توانستیم دستاورد مهمی داشته باشیم که بسیار دقیقتر از کیت تشخیص است و این نشانه توجه جدی کشور به شرکت‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی است.
سورنا ستاری افزود: این اتفاقی بزرگی برای کشور است که هر کسی در هر کجای کشور بخواهد می‌تواند با عکس سی تی اسکن، سلامتی یا ابتلای خود به کرونا ویروس را بررسی کند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در اکوسیستم نوآوری شرکت‌های فعال مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های مختلفی هستند که در حوزه بیوتک فعالیت می‌کنند که فعالیت آن‌ها اکنون منجر به تولید کیت‌های تشخیص کرونا شده است، گفت: در حال حاضر دو شرکت دانش بنیان در حوزه کیت تشخیص کرونا فعالیت می‌کنند و ۲۵۰ هزار کیت را تحویل داده‌اند و این شرکت‌ها ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار کیت در هفته را دارند.
آقای ستاری با اشاره به ورود یکی دیگر از شرکت‌های دانش بنیان فعال در عرصه تولید کیت گفت: همچنین شرکت دیگری در حال اخذ تاییدیه در راستای تولید کیت تشخیص کروناست و دیگر نیاز به واردات کیت‌های تشخیص نداریم.
وی با اشاره به تولید تجهیزات در زمینه مبارزه با کرونا گفت: اتفاق مهم دیگری که در شرکت‌های دانش بنیان رخ داده، این است که دو شرکت به تولید ونتیلاتور ورود کرده‌اند و توانسته‌اند آن‌ها را تولید کنند و نیاز بیمارستان‌ها را برطرف سازند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این دستگاه می‌تواند یک تخت معمولی را به یک تخت آی سی یو تبدیل کند، گفت: در حال حاضر مشکل بسیاری از شرکت‌ها تولید این ونتیلاتورهاست که می‌بینیم با ورود شرکت‌های دانش بنیان به این مرحله نیاز برطرف شده است و با قیمت پایین به بازار عرضه می‌شود.
ستاری تاکید کرد: البته یکی از این شرکت‌ها قبل از شیوع کرونا موفق به صادرات دستگاه‌های خود به کشور‌های اروپایی شده بود و تلاش‌های سه نوبته این شرکت در راستای تامین نیاز کشور قابل تقدیر است.
ستاری با اشاره به تولید ماسک‌های مورد نیاز کشور در شرکت‌های دانش بنیان گفت: در ابتدای شیوع این ویروس تولید ماسک با مشکل مواجه بود که این شرکت‌های دانش بنیان تولیدکننده تجهیزات ساخت ماسک به عرصه تولید ماسک ورود پیدا کردند تا بتوانند نیاز کشور را از این منظر برطرف کنند.
وی افزود: هنگام شیوع کرونا، تولید ماسک بیش از ۴ برابر شد که البته باید ده‌ها برابر افزایش یابد تا علاوه بر نیاز کشور نیاز منطقه برطرف شود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان شدیداً در حال تحقیقات در زمینه پروتکل‌های دارویی برای درمان کرونا هستند، گفت: در حال حاضر کارآزمایی‌های بالینی توسط محققان کشور در این شرکت‌ها در حال انجام است.
آقای ستاری افزود: اتفاقات خوبی که در این حوزه رخ داده این است که دیگر نیازی به واردات برای مبارزه با کرونا نداریم و به واسطه شرکت‌های دانش بنیان کمبود‌ها مرتفع شده است.
ستاری با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان خط مقدم مبارزه با ویروس ناشناخته کرونا هستند، گفت: امیدواریم به مرحله‌ای برسیم که کسی پشت در بیمارستان‌ها نماند.
وی ادامه داد: کمتر کشوری در دنیا توانسته است به واسطه هماهنگی‌ها در راستای مبارزه با کرونا فعالیت کند که این حاصل سرمایه گذاری کشور در حوزه‌های مختلف بهداشتی، فناوری و نوآوری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)