• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۱۹۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر محمد باقری در دیدار با فرمانده کل ارتش تاکید کرد

ارتش ایران موفق‌تر از همیشه در اجرای مأموریت‌ها

ارتش ایران با انسجام، پا در رکابی و آمادگی کامل، شجاعانه و موفق‌تر از همیشه در حال اجرای مأموریت‌هاست.

ارتش ایران موفق‌تر از همیشه در اجرای مأموریت‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با حضور در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش دیدار و گفتگو کرد.
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تبریک روز ارتش گفت: بیست و نهم فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و روز حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های نیروی زمینی قهرمان و یادگار امام راحل بزرگوار است که این روز را برای حضور ارتش در میان مردم و رژه در میان مردم تعیین کردند.
وی افزود: هر سال رژه باشکوه ارتش جمهوری اسلامی ایران در کشور برگزار می‌شد لکن امسال به دلیل وضعیت شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری این مراسم وجود ندارد و به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، رژه به شکل دیگری تحت عنوان «رژه خدمت» به منظور رفع آلودگی از بخش‌های اعظمی در کشور به نمایش گذاشته خواهد شد.
سردار سرلشکر باقری اذعان داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران با انسجام، سازماندهی مناسب، پا در رکابی و آمادگی کامل و تحرک بالا، شجاعانه و موفق‌تر از همیشه در حال اجرای مأموریت‌هاست و امروزه در دفاع از مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی کشور کاملا آماده و موفق در حال انجام وظیفه است.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خاطر نشان کرد: ارتش علاوه‌بر حفظ آمادگی‌های رزمی و دفاعی بدون اینکه خللی در مأموریت‌های ذاتی به وجود آید، به طور کامل و مطلوب و با تمام توان به کمک ملت شریف کشورمان آمده و در دفاع از سلامت و بهداشت مردم از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.
وی با بیان اینکه بحمدالله ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ویروس کرونا بسیار خوش درخشیده است، افزود: ارتش در همه مأموریت‌های محوله و حتی به صورت خودجوش در حوزه‌هایی که وظیفه‌ای برایش تعریف نشده بود، خودش جستجو و به بهترین نحو ورود کرد، اقدامات و خدمات شایان توجهی به ملت شریف ایران در بیمارستان‌ها، جاده‌ها، شهر‌های مختلف و نقاهتگاه‌ها ارائه کرد و صحنه‌های درخشانی از ایثار وهمدلی را رقم زد و هنوز هم این فداکاری‌ها ادامه دارد.
وی گفت: عزیزان ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران، چه در مسئله رفع آلودگی از معابر و شهر‌ها و مناطق آلوده، چه در مسئله کنترل تردد در جاده‌ها در دوره محدودیت رفت و آمد‌ها و چه در مسئله مداوای بیماران در بیمارستان‌های ارتش که بیش از ۳۰ بیمارستان ارتش در این مأموریت سهیم بودند و سهیم هستند و بیمار پذیرفتند و بیمار دارند، مانند همه عزیزان ما در بخش سلامت کشور که مشغول کار شبانه روزی‌اند، در حال اجرای مأموریت هستند.
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: در بسیاری از پادگان‌ها و شهرک‌های مسکونی ارتش، کارکنان و خانواده‌های آن‌ها به شکل‌های مختلف اعم از تولید لوازم بهداشتی و درمانی به صورت خودجوش و داوطلبانه در حال خدمت و فعالیت هستند که جای قدردانی دارد.
سردار سرلشکر باقری با بیان اینکه باید خداوند را به خاطر چنین ارتش فداکار و مردمی شاکر بود، گفت: امیدواریم در سال ۹۹ که سال جهش تولید است، به فضل الهی شاهد جهش توفیقات بخش دفاعی و نیرو‌های مسلح کشورمان باشیم و ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز بیش از گذشته و بهتر از گذشته در همه زمینه‌ها درخشش و موفقیت داشته باشد.

امیر سرلشکر موسوی
 طرح «رژه خدمت» در تهران و مراکز استان‌ها 
امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش نیز در این دیدار با بیان اینکه ارتش از اواخر اسفند ماه و پس از شیوع کرونا در کشور چین آمادگی‌های لازم را ایجاد و به همه یگان‌های تحت امر ابلاغ کرده بود، گفت: در راستای اجرای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح، ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای امدادرسانی به ستاد ملی مبارزه با کرونا با حداکثر توان در خدمت ملت شریف ایران بوده و این روند تا پایان ریشه کن شدن این ویروس منحوس از کشور ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم «جهاد مومنانه» قشرهای مختلف جامعه برای کمک به مردم آسیب دیده افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در سراسر کشور به ویژه در مناطق دور افتاده و کم برخوردار با همکاری نهاد‌های حمایتی، با پای کار آوردن ظرفیت‌های نیروی انسانی و تجهیزاتی به مردم شریف ایران امدادرسانی کند.
فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: امسال به مناسبت روز ارتش طرح رژه جایگزین با عنوان «رژه خدمت» و با شعار «مدافعان وطن، یاوران سلامت» در تهران و مراکز استان‌ها خواهیم داشت که طی آن، در تداوم امدادرسانی به مردم عزیز کشورمان به منظور مبارزه با ویروس کرونا، تجهیزات و امکانات بهداشتی و درمانی ارتش به مناطق مختلف کشور گسیل خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ارتش سپاه به شما افتخارمیکنیم
نظر شما
آخرین اخبار
کشف مواد محترقه غیر مجاز در تالش
جوانان پای کار انقلاب
امام جمعه سلماس: ۲۲ بهمن نماد وحدت و قدرت ملی بود
بررسی ظرفیت های گردشگری عرفانی در شاهرود
۳۱۰ میلیارد مترمکعب گاز ترش از سکوهای دریایی
حضور حماسی ملت خنثی کننده تمام فتنه‌های دشمنان اسلام است
اعلام نتایج اولین دوره لیگ کاراته بانوان کیش
اتحاد ملی در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را مایوس کرد
همه برای ایران در جشن انقلاب اسلامی
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول
کالابرگ دهک‌های درآمدی هشتم، نهم و دهم فردا شارژ می‌شود
سه کشور اروپایی در فتنه انگیزی‌ها شریک جرم هستند
آزمونی که امروز بدون شهید ذبیحی برگزار شد
اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی موثرترین راهکار برای عبور از چالش‌های اقتصادی است
گشایش نمایشگاه جشن انقلاب در قائمشهر
شهرکرد میزبان لیگ برتر فوتسال کشور
مشهد میزبان نوزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی قرآن و عترت
آزادی ۴۵ زندانی البرزی همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر
مسیر شهادت، مسیر عزت، شرف و غیرت است
تا ساعتی دیگر مصاف فجر وفولاد در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
برپایی نمایشگاه روستا آباد در بندرعباس
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۲۶ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)