• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۶۸۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۳
بین الملل » غرب آسیا
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین

اجرای معامله قرن؛ مأموریت دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی

توافق نتانیاهو و بنی گانتس خطرناک‌ترین احتمالی است که ممکن بود رخ دهد، زیرا هر دو بر نابودی آرمان فلسطین تاکید دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما , دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین, مأموریت اصلی دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی را اجرای معامله قرن و نابودی مسئله فلسطین دانست.

مصطفی البرغوثی در مصاحبه با تلویزیون المیادین با بیان اینکه هیچ تفاوتی بین نتانیاهو و گانتس و احزاب صهیونیست وجود ندارد، گفت: توافق نتانیاهو و بنی گانتس خطرناک ترین احتمالی است که ممکن بود رخ دهد. امیدواری برخی ها به گانتس مبنی بر اینکه او سیاستی مخالف نتانیاهو و الحاق اراضی و نژادپرستی در پیش خواهد گرفت, یک برداشت صد در صد اشتباه است.
امیدواری برخی ها به گانتس مبنی بر اینکه او سیاستی مخالف نتانیاهو و الحاق اراضی و نژادپرستی در پیش خواهد گرفت, یک برداشت صد در صد اشتباه است.

وی افزود: مأموریت دولت ائتلافی "اسرائیل", اجرای معامله قرن و نابودی مسئله فلسطین است. توافق در مورد تشکیل دولت ائتلافی در "اسرائیل", یک پیروزی برای نتانیاهو و جناح راست افراطی به شمار می رود. گانتس ثابت کرده است که یک شخصیت بسیار ضعیف در عرصه سیاسی است.
البرغوثی تأکید کرد: ما نه تنها با جناح راست افراطی در "اسرائیل" بلکه با دولت نژاد پرست و افراطی در آمریکا مواجه هستیم. ما باید بدانیم که با یک رویکرد صهیونیستی افراطی مواجه هستیم که به هیچ عنوان رفتار خود را جز با تغییر معادله قدرت بین ما و آنها تغییر نمی دهد.
ما نه تنها با جناح راست افراطی در "اسرائیل" بلکه با دولت نژاد پرست و افراطی در آمریکا مواجه هستیم. ما باید بدانیم که با یک رویکرد صهیونیستی افراطی مواجه هستیم که به هیچ عنوان رفتار خود را جز با تغییر معادله قدرت بین ما و آنها تغییر نمی دهد.

دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین با بیان اینکه تداوم سخن گفتن از مذاکره با رژیم اشغالگر به لحاظ نظری و عملی نادرست است, گفت: باید از توهم امکان دستیابی به راه حل میانه با "اسرائیل" دست برداشت. در جبهه داخلی نیز باید اختلافات بی نتیجه را پایان داد. برادران حماس و فتح هم باید در دیدگاه امکان اداره حکومت تحت اشغال تجدید نظر کنند.
 
البرغوثی با تأکید بر اینکه امکان مقابله با رژیم صیونیستی در سایه تداوم هماهنگی امنیتی با آن وجود ندارد, گفت : با این وجود، برخی کشورهای عربی خواهان عادی سازی روابط با این رژیم هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
جبهه خلق برای آزادی فلسطین: دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی دولت جنگ است

معاون دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی دولت جنگ است
 ابو احمد فؤاد همچنین افزود: رویکرد حکومت خودگردان فلسطین, نابود کننده مطالبات و نیازهای ملت فلسطین بوده است. همچنان برخی ها به امکان استفاده از برخی بخش های معامله قرن دل خوش کرده اند 
وی تأکید کرد: با توجه به توافق بین نتانیاهو و گانتس توافق اسلو باید فورا لغو شود. در محاسبات مربوط به منازعه با اسرائیل ما باید به محور مقاومت و میزان کارآمدی و اثرگذاری آن توجه داشته باشیم. در هر گونه جنگ احتمالی, بر پاسخ محور مقاومت به "اسرائیل"
حساب می شود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
حماس گروههای فلسطینی را به راهبرد ملی مقاومت دعوت کرد
جنبش حماس با تاکید بر اینکه توافق بین بنیامین نتانیاهو و بنی گانتس برای تشکیل کابینه‌ای مشترک در رژیم صهیونیستی، فلسطینیان را نمی‌ترساند، خواستار ایجاد راهبردی ملی بر اساس مقاومت شد.
فوزی برهوم سخنگوی رسمی جنبش حماس در پی توافق ایجاد شده برای تشکیل دولت جدید رژیم اشغالگر در بیانیه گفت: این تشکل‌ها و احزاب اسرائیلی با سازوکار‌های افراطی خود که بر سر از بین بردن حقوق مردم فلسطین و الحاق زمین‌های آنان و ایجاد کشوری یهودی با یکدیگر توافق کرده اند، ما را نمی‌ترساند، بلکه تاکیدی بر آن است که امید بستن به طرح موسوم به فرایند صلح در منطقه با این رژیم، امیدی شکست خورده و تبلیغاتی تخیلی است. همچنین توافق حاصل شده، تاکیدی بر اعتقاد همیشگی و مواضع ماست مبنی بر اینکه رژیم اشغالگر اسرائیلی، دشمن ملت فلسطین و بزرگترین خطر برای منطقه است».
برهوم افزود: «آن توافق، جز بر پایبندی ما به حقوق کامل ملت ما و اصرار برای ادامه دادن مسیر مقاومت در برابر اشغالگر اسرائیلی با همه ابزار‌ها و وسایل نمی‌افزاید. همچنین توافق حاصل شده، باید انگیزه‌ای را برای تمامی فلسطینیان به منظور تسریع در ایجاد راهبرد ملی یکپارچه بر اساس گزینه مقاومت در برابر رژیم اشغالگر و نقشه هایش و دفاع از حقوق ملت فلسطین و حفظ منافعش، به وجود آورد».
از طرف دیگر، گانتس در اظهاراتی گفت این توافق، در سایه دو تا از خطرناکترین بحران‌ها در تاریخ این رژیم حاصل شد، بحران سیاسی و بحران کرونا.
وی همچنین اشاره کرد در ۱۸ ماه اول دولت جدید که نتانیاهو نخست وزیری آن را بر عهده خواهد داشت، به عنوان وزیر جنگ فعالیت خواهد کرد.
این در حالی است که بسیاری از احزاب عبری از توافق به وجود آمده بین گانتس و نتانیاهو انتقاد کردند. حزب چپگرای مرتز گفت این دولت، دولتی فساد است نه دولت اضطراری. این حزب وعده داد که برای سرنگونی این دولت تلاش خواهد کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)