• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۷۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
یزد » اجتماعی
رئیس کل دادگستری یزد:

مبارزه جدی و بی امان با فساد اولویت دستگاه قضا است

رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه نام سپاه پاسداران با عزت و غرور ملی گره خورده است گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نماد عینی ولایت پذیری و فرمانبرداری در عرصه‌های مختلف است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، غلامعلی دهشیری در نشست با فرمانده سپاه پاسداران استان که به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: این نهاد انقلابی و شجره طیبه، ثمره دور اندیشی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و در ادامه توسعه سپاه با تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب است.مبارزه جدی و بی امان با فساد اولویت دستگاه قضا است
وی با اشاره به گستره فعالیت‌های سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی افزود: این نهاد انقلابی در عرصه‌های فعالیت‌های دفاعی و نظامی، امنیتی، خدمت رسانی، و حضور در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، سازندگی و ... پشتیبان نظام و حامی مردم فعال و موفق بوده است.
وی با بیان اینکه سپاه در تمامی عرصه‌ها حساس در خط مقدم خدمت رسانی حضوری فعال داشته است، اظهار داشت: همراهی و مشارکت سپاه با دستگاه قضا در حوزه‌های مختلف قابل تقدیر است و باید از توان و ظرفیت بسیج سپاه برای پیشگیری از وقوع جرم و کاهش اسیب‌های اجتماعی با برنامه ریزی و همفکری و هم افزایی دراین مسیر گام بر داشت.
رئیس کل دادگستری استان با اشاره به تهدیدات دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر اکنون دشمنان این ملت در موضع انزوا قرار دارند و در صدد زدن این نهاد اثرگذار انقلابی هستند و توان اقدام نظامی را ندارند همه با مدد انفاس قدسی شهدا و به پاس مجاهدت ها، ایثار و از خودگذشتگی، نیرو‌های انقلابی در ارکان مختلف نظام است.
وی با بیان اینکه نام سپاه پاسداران با عزت و غرور ملی گره خورده است بیان داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نماد عینی ولایت پذیری و فرمانبرداری در عرصه‌های مختلف است.
رئیس کل دادگستری استان یزد در ادامه به اولویت‌های دستگاه قضا در سال جاری اشاره کرد و ابراز داشت: اولویت اول این دستگاه مبارزه جدی و بی امان با فساد و مفسدان در سطح جامعه و همچنین فساد در درون دستگاه قضا می‌باشد.
وی با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید، تصریح کرد: اولویت دیگر دستگاه قضا تلاش در جهت تحقق شعار سال به معنای واقعی کلمه و رفع موانع تولید بطور اعم است.
دهشیری بر لزوم تقویت کشور در حوزه اقتصادی تاکید کرد و گفت: حوزه اقتصاد از مهمترین چالش‌های پیشروی کشور است که اهمیت آن در بیانات مقام معظم رهبری به خصوص در عناوین انتخابی و راهبردی برای چندین سال متوالی به خوبی مشهود است.
وی بر عزم جدی دستگاه قضا در حوزه شناسایی و حمایت از مجموعه‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل قابل بازگشت به چرخه تولید تاکید کرد و افزود: بازگشت این مجموعه‌ها به چرخه تولید قطعا اثرات مثبت بسیاری را برای کشور به همراه خواهد داشت که تحقق آن در گرو مشارکت سایر نهاد‌ها به ویژه همکاری سایر مراجع متولی امور است.
دهشیری تصریح کرد: تدوین برنامه‌های مشترک در حوزه فعالیت‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مبارزه با فساد، رصد فعالیت‌های فرهنگی و مقابله با آسیب‌های فرهنگی باید در دستور کار دو نهاد قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری استان یزد در پایان با گرامی داشت یاد وخاطره سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و پاسدار شهید محمود شمس‌الدینی به عنوان نخستین شهید مدافع سلامت استان گفت: فعالیت‌های سپاه پاسدارن در حوزه مقابله با کرونا با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها به ویژه ظرفیت‌های مردمی و کمک مومنانه به آسیب دیدگان کرونا قابل تحسین است.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد نیز در این نشست با تقدیر از حمایت‌های همه جانبه دستگاه قضای استان از فعالیت‌های سپاه الغدیر استان گفت: اقتدار امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حاصل رشادت‌ها و خون انسان‌های پاکی است که باید قدردان آنان باشیم.
 رضا پورشمسی با اشاره به فعالیت‌های سپاه استان در حوزه مقابله با کرونا افزود: فعالیت‌های مختلفی از ابتدای ورود این ویروس به استان تاکنون توسط سپاه انجام گرفته که آخرین آماده سازی بالغ بر دو هزار و ۴۰۰ بسته معیشتی جهت توزیع در بین نیازمندان است.
وی اظهار داشت: این تعداد بسته به همت خیرین استان و با محوریت پایگاه‌های بسیج ومجموعه‌های فعال مردمی تهیه و روند توزیع آن به صورت نمادین پنجشنبه ۴ اردیبهشت ماه با حضور حضرت آیت الله ناصری و از مسجد ملا اسماعیل آغاز خواهد شد.
پورشمسی با اشاره به تشکیل بانک نیازمندان استان گفت: در مجموع و پس از تطابق اطلاعات جمع آوری شده با نهاد‌های حمایتی استان ۲۶ هزار نفر در قالب ۱۴ هزار خانواده شناسایی شده اند که به مرور زمان از آن‌ها حمایت معیشتی صورت خواهد گرفت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)