• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۹۴۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
بین الملل » ورزشی
چند خبر از دنیای فوتبال

بارسلونا توان خرید نیمار و مارتینس را ندارد

رئیس اتحادیه لیگای اسپانیا گفت بارسلونا حالا ظرفیت انجام خرید‌های گرانقیمت را ندارد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، خاوبیر تباس رئیس اتحادیه لیگای اسپانیا گفت باشگاه بارسلونا در حال حاضر مذاکره‌ای برای به خدمت گرفتن نیمار و لوتارو مارتینس دو مهاجم تیم‌های پاری سن ژرمن و اینتر انجام نداده است.
این در حالیست که هر روز گزارش‌ها و شایعاتی در مورد انتقال حداقل یکی از این دو ستاره به نیوکمپ منتشر می‌شود. تباس گفت: «این اخبار درست نیست و مسئولان بارسا اکنون فقط در حال برنامه ریزی برای تمرینات و ادامه مسابقات هستند. در حال حاضر هیچ باشگاه اروپایی به فکر نقل و انتقالات نیست و همه به این فکر هستند که چگونه ضرر‌های مالی ناشی از پاندمی کرونا را کمتر کنند. بارسلونا حالا ظرفیت انجام خرید‌های گرانقیمت را ندارد و این واقعا غیرممکن است.»
 
چلسی مشتری جدید اوبامیانگ
 پیر امریک اوبامیانگ مهاجم گابنی تیم آرسنال که این فصل نمایش خوبی در لیگ برتر انگلیس داشته است یکی از مورد توجه‌ترین بازیکنان در نقل و انتقالات تابستانی است. اوبامیانگ که در ۲۶ بازی برای آرسنال زننده ۱۷ گل بوده است تا تابستان ۲۰۲۱ با آرسنال قرارداد دارد، اما هنوز مذاکره‌ای برای تمدید آن انجام نشده است. باشگاه چلسی شرایط اوبامیانگ را زیر نظر دارد و اگر آرسنال نخواهد تلاشی برای تمدید قرارداد وی انجام دهد، آماده است تا وی را به خدمت بگیرد.
 
چلسی و تمدید قرارداد ژیرو
باشگاه چلسی قرارداد اولیویه ژیرو مهاجم ملی پوش و ۳۳ ساله فرانسوی تیم خود را تا ژوئن ۲۰۲۱ تمدید کرد تا از انتقال او به عنوان بازیکن آزاد به تیم اینتر جلوگیری کند.
البته ژیرو هنوز هم می‌تواند برای انتقال خود فشار بیاورد، اما هدف مسئولان چلسی حفظ این مهاجم در دوره ابهام آمیز شیوع کرونا بوده است. علاوه بر اینتر باشگاه لاتسیو نیز خواهان خرید ژیروست، اما اکنون آبی‌های لندنی می‌توانند مبلغ مورد نظر خود را برای فروش او طلب کنند. البته چلسی راه انتقال او به تاتنهام را با تمدید قرارداد بست. تاتنهام در ماه ژانویه قصد خرید ژیرو را داشت. ژیرو در این فصل با نظر فرانک لمپارد کمتر در ترکیب چلسی به میدان رفته است. او که با تیم فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۸ قهرمان شد، برای امضای قراردادی ۲ و نیم ساله با اینتری‌ها به توافق رسید، اما چلسی که نتوانسته با مهاجم مد نظر خود برای جایگزینی ژیرو به توافق برسد این مسیر را هم سد کرد. ژیرو پس از مصدومیت تامی آبراهام بار دیگر در نیم فصل دوم مهاجم اصلی چلسی شد و توانست بدرخشد. او این فصل در ۱۳ بازی چلسی ۳ بار گلزنی کرده است.
 
کمک اتوئو به مردم کامرون 
ساموئل اتوئو مهاجم سابق و مطرح تیم ملی کامرون و تیم‌های رئال مادرید و بارسلونا چند هزار بسته شامل مواد غذایی و بهداشتی را به مردم کشورش هدیه کرد. این بسته‌ها در شهر دوآلا - پایتخت اقتصادی کامرون - توزیع شد.
 
آده بایور: من کرونا را به توگو نیاورده ام!
 امانوئل آده بایور مهاجم سابق تیم ملی توگو و باشگاه آرسنال، گفت مایل نیست در کمک نقدی به کشورش شرکت داشته باشد، زیرا او ویروس کرونا را وارد توگو نکرده است!
وی گفت: «من قرار نیست خود را با ساموئل اتوئو و دیدیه دروگبا مقایسه کنم و مثل آن‌ها فکر کنم و تصمیم ندارم کمکی را به توگو بفرستم!»
 
درخواست استفاده از ماسک در بوندسلیگا
مجله اشپیگل آلمان نوشت وزارت کار این کشور اعلام کرد در صورتی که دولت آلمان اجازه پیگیری مسابقات بوندسلیگا را با شرایط ویژه صادر کند، از بازیکنان خواهد خواست تا در حین مسابقات از ماسک استفاده کنند. قرار است آنگلا مرکل صدراعظم آلمان پنجشنبه پس از دیدار با مقامات ایالتی در برلین تصمیم خود را در این باره اعلام کند.
در این بیانیه آمده است: باید از ماسکی استفاده شود که در حرکات سرعتی، زدن ضربات سر و درگیری‌ها از صورت بازیکنان نیافتد. در صورتی که ماسک از صورت بازیکن بیافتد بازی باید همان لحظه متوقف شود و ماسک‌ها به دلیل گرفتن رطوبت و عرق صورت بازیکنان باید هر ۱۵ دقیقه عوض شود.
 
کوتینیوی برزیلی جراحی شد
هافبک برزیلی تیم فوتبال بایرن مونیخ تحت عمل جراحی قرار گرفت.به گزارش گل، بر این اساس باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد فیلیپ کوتینیو ملی پوش ۲۷ ساله برزیلی پس از عمل جراحی موفق ۲ هفته از تمرینات دور خواهد بود. کوتینیو برای برداشتن قطعه‌ای اضافی از مفصل مچ پای راست این عمل را انجام داد. البته به نظر نمی‌رسد او هیچ بازی در ادامه فصل را از دست بدهد.
وی این فصل در ۳۲ بازی بایرن ۹ گل به ثمر رسانده و ۸ پاس گل ارسال کرده است.
 
ورنر فروشی نیست 
مارکوس کورشه مدیر باشگاه ار بی لایپزیش اعلام کرد هیچ بحثی در مورد انتقال تیمو ورنر مهاجم ملی پوش آلمانی تیمش در هفته‌های اخیر صورت نگرفته است. برخی رسانه‌ها نوشتند ممکن است ورنر در تابستان در ازای ۶۴ میلیون دلار (۵۲ میلیون پوند) که برابر با مبلغ شرط جدایی قرارداد وی است، به تیم لیورپول منتقل شود. البته ۳ باشگاه بایرن مونیخ، بارسلونا و رئال مادرید نیز خواهان خرید او هستند.
کروشه در مورد ورنر که در ۲۵ بازی بوندسلیگا ۲۱ بار برای این تیم گلزنی کرده است گفت: ما هیچ پیشنهاد و مذاکره‌ای در مورد ورنر نداشته ایم.
 
پاری سن ژرمن امباپه را به رئال مادرید نمی‌دهد
 باشگاه پاری سن ژرمن مایل است قرارداد کیلیان امباپه مهاجم مطرح و فرانسوی تیم خود را تمدید کند. امباپه ۲۱ ساله که تا ژوئن ۲۰۲۲ با تیم پاریسی قرارداد دارد، سخت مورد توجه تیم‌های رئال مادرید و لیورپول قرار دارد. البته در صورتی که این تمدید قرارداد صورت نگیرد، بازهم پاری سن ژرمن وی را به رئال مادرید نخواهد فروخت. روزنامه آ اس اسپانیا نوشت پاری سن ژرمن حتی اگر ناچار شود امباپه را در سال ۲۰۲۲ به عنوان بازیکن آزاد از دست دهد، وی را به رئال مادرید واگذار نخواهد کرد.
 
زیاش: اول ژوئیه بازیکن چلسی هستم
 حکیم زیاش هافبک ملی پوش مغربی تیم آژاکس گفت با وجود شرایط بحران اقتصادی پاندمی کرونا قصد دارد به تیم چلسی برود و خود را از اول ژوئیه بازیکن این تیم می‌داند. باشگاه آژاکس برای فروش زیاش به چلسی در ازای ۴۳ میلیون دلار (۴۰ میلیون یورو) در تابستان موافقت کرده است و تنها امضای قرارداد باقی مانده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)