• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۰۱۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
اجتماعی » جامعه و شهری
در حاشیه نشست استانداران مطرح شد

فعالیت آرایشگاه‌ها نیازمند نظارت دقیق‌تر و حساس‌تر

استاندار تهران: آرایشگاه‌های زنانه و مردانه باید شیوه نامه‌های وزارت بهداشت را با جدیت بیشتری رعایت کنند و بر عملکرد این صنف با حساسیت بیشتری نظارت شود.

فعالیت آرایشگاه‌ها نیازمند نظارت دقیق‌تر و حساس‌ترآقای انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه نشست استانداران سراسر کشور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری صدا و سیما افزود: بازگشایی هر صنفی که به دلایل علمی و کارشناسی در زمان شیوع کرونا توقف فعالیت داشته اند، منوط به مصوبه ستاد کرونا و رعایت شیوه نامه‌های این ستاد است.
وی گفت: آرایشگاه‌ها شرایط حساسی دارند و به جهت تنوع افراد مراجعه کننده به این صنف چه خانم و چه آقا باید نظارت‌ها دقیق و حساس‌تر باشد و میزان پذیرش مشتریان هم با رعایت شیوه نامه‌ها صورت گیرد تا ما دچار شیوع مجدد بیماری با فعالیت اینگونه اصناف نباشیم.
استاندار تهران در پاسخ به سوالی درباره اجرای مجدد طرح ترافیک افزود: ما شاهد تردد ۶۰۰ هزار نفر در مترو و حمل و نقل عمومی بودیم و با توجه به این تراکم بالا متقاضی هستیم که طرح ترافیک اجرا نشود.
آقای محسنی بندپی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که برای بنگاه‌ها و مراکز تولیدی استان تهران که در ایام شیوع کرونا دچار تعطیلی، نیمه تعطیلی و یا مشکلات اقتصادی شده اند چه تدابیری اندیشیده اید؟ گفت: قطعاً اقتصاد استان تهران به سبب ویژگی‌هایی که دارد بیشتر از سایر استان‌ها از بابت شیوع بیماری کرونا متأثر شده است.
وی افزود: ۶۵ درصد اشتغال استان در بخش خدمات هتلی، رستوران‌ها و شرکت‌های پروازی است که بیشترین زیان را در این قسمت شاهد بوده ایم و بسیاری از این بنگاه‌ها با رکود و بیکاری مواجه شده اند.
استاندار تهران گفت: از ۷۵۰ هزار نفری که در بیمه بیکاری نام نویسی کردند حدود ۱۶۰ هزار نفر متعلق به استان تهران هستند که ۱۱۰ هزار نفر در کلانشهر تهران قرار دارند و این نشان از تأثیر پذیری بالای استان از شیوع این بیماری است.
آقای محسنی بندپی با اشاره به این که ما باید با نگاهی جامع به احیای واحد‌ها و ترمیم و اشتغال مجدد بیکاران بپردازیم، افزود: به دنبال پرداخت وام‌هایی بلند مدت به این واحد‌ها هستیم تا شاهد برگشت دوباره بیکاران به کارشان باشیم.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد صنعت کشور را استان تهران عهده دار است، گفت: بخشی از این صنعت به دلیل مشکلات تأمین مواد اولیه دچار مشکل شده است که در همین زمینه بسته‌های حمایتی پیش بینی شد تا کمک ویژه‌ای صورت گیرد.
استاندار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا احتمال دارد مراسم شب‌های قدر در برخی مناطق استان، در زیارتگاه‌ها و یا مساجد برگزار شود؟ افزود: هنوز در استان تهران به حالت پایدار نرسیده ایم و هرگونه بازگشایی و فعالیت مجدد اصناف و همچنین مراکز دیگر که تعطیل بودند باید در ستاد ملی کرونا بررسی و شیوه نامه‌های لازم رعایت شود.
آقای محسنی بندپی گفت: در استان تهران به درجه‌ای نرسیده ایم که مراکز زیارتی به ویژه در شب‌های قدر بتوانند فعالیت کنند و درخواست ما از مردم این است که برنامه‌های شب‌های قدر را از طریق صدا و سیما دنبال کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)