• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۴۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷
بین الملل » اجتماعی
کووید ۱۹ همچنان قربانی می‌گیرد

آخرین وضع ابتلا به کرونا در جهان

تاکنون ۴ میلیون و ۲۷۱ هزار و ۶۸۸ نفر در سراسر جهان به بیماری کرونا مبتلا شده اند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ۲۸۷ هزار و ۶۱۳ نفر به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده و یک میلیون و ۵۳۵ هزار و ۹۳ نفر نیز از بند این بیماری نجات یافته اند.

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در جهان

آخرین وضع ابتلا به کرونا در جهان

ازسرگیری پرواز‌های خارجی در ایتالیا به دستورالعمل‌های بهداشتی منوط شده است
مقامات ایتالیایی در مورد برقراری احتمالی خطوط هوایی بحث و گفتگو می‌کنند.
 امکان برقراری مجدد خطوط هوایی داخلی و خارجی ایتالیا مورد بررسی قرار می‌گیرد. این گزارش می‌افزاید: وزیر حمل و نقل ایتالیا در مصاحبه با خبرنگاران تصریح کرد ایتالیا قصد دارد از اوایل ماه ژوئن اجازه دهد پرواز‌های بین منطقه ای، امکان سفر به خارج از ایتالیا را بیابند.» "پائولا دی میشلی"، وزیر حمل و نقل ایتالیا گفته است برگرداندن مسیر‌های هوایی ایتالیا با سایر کشور‌ها به میزان شیوع بیماری همه گیر"کوید-۱۹" بستگی دارد. وی در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی که با حضور روزنامه نگاران خارجی برگزار شد، تصریح کرد: «من فکر نمی‌کنم ارتباط هوایی امان با کشور‌هایی که در وضعیت بحرانی به سر می‌برند، برقرار شود. اما کشور‌هایی که در آن‌ها بحران همه گیری، روند نزولی به خود گرفته است، دوباره با ایتالیا مرتبط خواهند شد». 
 
مسافران پس از ورود به اسپانیا در قرنطینه قرار خواهند گرفت
دولت اسپانیا اعلام کرد از روز پانزدهم ماه مه، همه مسافران خارجی که به این کشور سفر می‌کنند، باید به مدت دو هفته در قرنطینه قرار بگیرند.
 بر اساس حکم رسمی که روز سه شنبه منتشر شد، مسافران ورودی به اسپانیا در قرنطینه قرار خواهند گرفت و تنها در صورت نیاز، اجازه خرید از سوپرمارکت‌ها و رفتن به مراکز بهداشتی را خواهند داشت.
 
رتبه دوم تعداد مبتلایان در جهان پس از آمریکا
روسیه از نظر شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان پس از آمریکا در رتبه دوم قرار گرفت.
 
ابتلای پسکوف به کرونا
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه هم به کرونا مبتلا شد.
دمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، ابتلای خود به ویروس کرونا را تایید و اعلام کرد: از ظهر امروز به قرنطینه رفته است.

شیوع کرونا در انگلیس بدتر از حد تصورات قبلی است
به گفته دانشمندان، اکنون حدود ۱۳۶ هزار تن در انگلیس به ویروس کرونا آلوده شده اند.
 آمار و ارقام پژوهش انجام شده در دانشگاه آکسفورد و مرکز ملی آمار در مقایسه با ارزیابی‌های پیشین بسیار بالاتر است.
این ارقام نشان می‌دهد ۰/۲۴ درصد از بزرگسالان، یعنی یک نفر از هر ۴۰۰ نفر در انگلیس، به این ویروس آلوده شده اند و برخی از آن‌ها می‌توانند ناخواسته ناقل این ویروس باشند.
کارل هِنِگان، استاد رشته همه گیرشناسی (اپیدمیولوژی) در دانشگاه آکسفورد، گفت: این داده‌ها نشان می‌دهد اوج شیوع کرونا در ماه آوریل از آنچه پیشتر تصور می‌شد، بسیار وخیم‌تر بوده است.

 
آمار جهانی کرونا به روایت تصویر 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 ۴۰ درصد پرواز‌های خط هوایی رایان ایر از ابتدای ماه ژوئیه از سر گرفته می‌شود
شرکت هواپیمایی «رایان ایر» ایرلند اعلام کرد ۴۰ درصد پرواز‌های خود را از ابتدای ماه ژوئیه امسال از سر می‌گیرد.
رایان ایر اعلام کرد از سرگیری پرواز‌های این خط هوایی در ماه ژوئیه منوط به لغو محدودیت‌های اعمال شده برای پرواز‌های داخلی اتحادیه اروپا و همچنین اجرا شدنِ «تدابیر موثر برای حفظ سلامت عمومی» در فرودگاه‎ها خواهد بود. بدین ترتیب، رایان ایر روزانه نزدیک به هزار پرواز خواهد داشت و حدود ۹۰ درصد شبکه پروازی آن در دوره قبل از شیوع کووید ۱۹ احیاء خواهد شد. همچنین مسافران و کادر پرواز ملزم به استفاده از ماسک هستند و دمای بدن آن‌ها با تب سنج بررسی خواهد شد.

هشدار دانشمندان انگلیسی درباره تعدیل محدودیت‌های اجتماعی در این کشور
گروهی از دانشمندان مستقل در انگلیس درباره طرح‌های بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس برای کاهش محدودیت‌های اجتماعی هشدار داده و آن را خطرناک توصیف کردند.
 گروه ایندیپندنت سیج به رهبری دیوید کینگ مشاور علمی سابق دولت انگلیس در گزارش خود جانسون را به بی اعتنایی به تحقیقات علمی متهم کرد و اعلام کرد این رویه غیرسازنده و خطرناک است.
این گروه در گزارش خود اعلام کرده است شیوع بیشتر کووید ۱۹ حتمی است.
 
 چین واردات گوشت از استرالیا را به حال تعلیق درآورد
چین واردات گوشت گوساله از چهار شرکت بزرگ فرآوری گوشت استرالیا را به حال تعلیق درآورد.
این اقدام چین پس از آن صورت گرفت که ماه گذشته و تنها چند روز پس از آن که چین پیشنهاد اعمال تعرفه گمرکی ۸۰ درصدی بر محموله‌های وارداتی جو استرالیا را مطرح کرد؛ استرالیا نیز انجام تحقیقات مستقل درباره منشا شیوع ویروس کرونا را خواستار شد.
سایمون بیرمنگام وزیر تجارت استرالیا در اظهاراتی اقدام چین را در تعلیق واردات گوشت گوساله از استرالیا را " ناامید کننده " دانست و اتخاذ چنین تصمیمی را به دلیل تمایل استرالیا برای انجام تحقیقات درباره منشا شیوع کرونا رد کرد.
 
خودکشی و اعتصاب خدمه کشتی‌های کروز سرگردان در آب‌های جهان
به نظر می‌رسد شماری از خدمه کشتی‌های کروز که به دلیل همه گیری ویروس کرونای جدید قرنطینه شده اند اخیرا خودکشی کرده اند. شماری از آن‌ها نیز برای آنکه بتوانند به خانه هایشان بازگردند دست به اعتصاب غذا زده اند.
شرکت پرنسس کروز مالک شرکت کارنیوال اعلام کرد یک زن اوکراینی ۳۹ ساله روز یکشنبه با پرتاب کردن خود از روی کشتی رگال پرنسس در بندر رتردام هلند خودکشی کرد.
 
آخرین آمار مبتلایان در انگلیس
آخرین وضع ابتلا به کرونا در جهان
فلسطین اشغالی/ هشت برابر شدن میزان بیکاری
 محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، باعث شد میزان بیکاری در فلسطین اشغالی هشت برابر شود.
گزارشگر شبکه تلویزیونی الحره گفت: ”هنا“ راهی جز مراجعه به سازمان تامین اجتماعی ندارد به این امید که برای پیدا کردن شغل جدید، مشورت بگیرد. تدابیر مربوط به مقابله با شیوع ویروس کرونا، باعث بیکاری او پس از ۱۷ سال کار شده است.
هنا به خبرنگار این شبکه گفت: ”از زمان بیکار شدن با مستمری بیکاری، زندگی ام را می‌چرخانم. من خوشحال هستم، زیرا بعضی افراد هنوز نتوانسته اند مستمری بیکاری دریافت کنند. از این اوضاع احساس سرخوردگی می‌کنیم. “
 
شمار قربانیان در برزیل از ۱۱ هزار نفر گذشت
آمار قربانیان کووید ۱۹ در برزیل روز سه شنبه با ۵۳۰ مورد افزایش به ۱۱ هزار و ۶۳۵ مورد رسید.
 طبق آمار منتشر شده توسط پایگاه اینترنتی ورلد متر در مورد همه گیری کووید ۱۹ در جهان طی ۲۴ ساعت گذشته در برزیل ۶ هزارو ۸۹۵ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا ثبت شد و به این ترتیب شمار افراد آلوده در این کشور به ۱۶۹ هزارو ۵۹۴ نفر رسید.
برزیل آلوده‌ترین کشور به ویروس کرونا در آمریکای جنوب است.
طبق آمار ورلد متر کووید ۱۹ بیش از ۴ میلیون و ۲۳۰ هزار نفر را در سراسر جهان آلوده کرده است که بیش از ۲۸۵ هزار مورد آن به مرگ منجر شده است. حدود یک میلیون ۴۴۶ هزار نفر نیز بهبود یافته اند.
 
ژاپن درصدد کاهش مالیات به منظور کاهش مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا نیست
وزیر دارایی ژاپن روز سه شنبه اعلام کرد درصدد کاهش مالیاتی از جمله کاهش مالیات بر فروش به عنوان راهی برای کاهش مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا نیست.
تارو آسو وزیر دارایی ژاپن که خطاب به نمایندگان پارلمان کشورش سخن می‌گفت در ادامه تاکید کرد: «وضعیت مالی ژاپن اکنون در شرایط دشواری است و این وضعیت به دلیل همه گیری کرونا احتمالا تشدید خواهد شد.»
وی در ادامه اظهارات خود در پاسخ به سوال یکی از قانونگذاران درباره این که آیا دولت در چارچوب تلاش‌های خود برای کمک به کاهش مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا به فکر کاهش مالیاتی است، گفت که در حال حاضر موضوع کاهش مالیاتی را مد نظر ندارد.
 
آخرین آمار مبتلایان در اسپانیا 
آخرین وضع ابتلا به کرونا در جهان
کادر درمان خشم خود را از دولت بر روی دیوار به تصویر کشیدند
گروه انونیم سیتوآیان (Anonyme Citoyen) که اخبار سیاسی و جنبش‌های اجتماعی در سراسر جهان را پوشش می‌دهد، با انتشار ویدئویی در صفحه توئیتر خود گزارش داد برخی از اعضای کادر درمان فرانسه شب گذشته با نوشتن شعار‌هایی بر روی دیوار، خشم خود را از دولت به تصویر کشیدند.
برخی از پرستاران بر روی دیوار نوشتند:"دولت پول را حساب می‌کند، ما جان باختگان را حساب می‌کنیم. ""پوشش سفید (لباس پرستاری)، خشم سیاه"
 
شمار قربانیان کرونا در اندونزی از یک هزار نفر گذشت
یکی از مقامات وزارت بهداشت اندونزی روز سه شنبه اعلام کرد ۴۸۴ مورد جدید ابتلا به کووید- ۱۹ گزارش شده است و با جان باختن ۱۶ نفر دیگر از مبتلایان، شمار قربانیان در این کشور از یک هزار نفر گذشت.
احمد یوریانتو از مقامات وزارت بهداشت اندونزی همچنین گفت در حال حاضر شمار تلفات مبتلایان به کووید – ۱۹ به یک هزار و هفت نفر و شمار موارد تایید شده ابتلا به این بیماری در سراسر اندونزی نیز به ۱۴ هزار و ۷۴۹ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، این مقام اندونزی در ادامه افزود در حال حاضر بیش از ۳۲ هزار نفر نیز مشکوک به ابتلا به این بیماری هستند، از ۱۱۹ هزار و ۷۲۸ نفر آزمایش تشخیص کرونا گرفته شده است و سه هزار و ۶۳ نفر نیز از این بیماری بهبود یافته اند.
 
آخرین آمار مبتلایان در فرانسه 
آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در جهان
 اعتراضات مردمی به رفتار خشونت آمیز پلیس در دوران قرنطینه
شبکه یورونیوز از اعتراضات مردم یکی از مناطق فرانسه به خشونت پلیس این کشور خبر داد.
مردم خشمگین در محله "سن دِنی" در حاشیه پاریس به رفتار‌های خشونت آمیز پلیس این کشور در طول دوران قرنطینه کرونا اعتراض کردند. معترضان اعلام کردند: پلیس فرانسه در جریان قرنطینه، با مردم رفتار خشونت آمیزی داشته است.

ترکیه شهروندان خود را از هائیتی و دومینیکن باز می‌گرداند
وزیر امور خارجه ترکیه دوشنبه (دیروز) با وزرای امور خارجه هائیتی و جمهوری دومینیکن تلفنی گفتگو کرد.
 مولود چاووش اوغلو با کلود ژوزف و میگوئل وارگاس درباره بازگرداندن شهروندان ترکیه از این کشور‌ها گفتگو کرد.
در گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ترکیه با وزیران امور خارجه هائیتی و دومینیکن درخواست این کشور‌ها از ترکیه برای ارسال کمک‌های طبی و ملزومات بهداشتی به این دو کشور نیز بررسی شد.
 
از سرگیری فعالیت خرده فروشی‌ها در شماری از کشور‌های اروپایی
مرحله دوم لغو قرنطینه به معنای بازگشایی مشاغل از روز دوشنبه در بسیاری از کشور‌های اروپایی از جمله یونان، ترکیه و بلـژیک اجرایی شد. در این کشور‌ها در برابر فروشگاه‌های پوشاک پیش از باز شدن در‌ها صف‌های طولانی دیده می‌شد.
در بروکسل تسهیل تدابیر قرنطینه که از اواسط ماه مارس برای مقابله با ویروس کرونا اعمال شده بود با اعتصابی غافلگیر کننده همراه بود که حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس و تراموا را مختل کرد. بخشی از رانندگان فعالیت خود را از سرنگرفتند و تدابیر حفاظتی را کافی ندانستند. این در حالیست که مسافران ناچارند در حمل و نقل عمومی از ماسک استفاده کنند.
از ساعت ۹ بامداد صف‌های طولانی در برابر فروشگاه‌های لباس و کالا‌های ورزشی در بروکسل شکل گرفت.
در یونان هم همه فروشگاه‌های خرده فروشی به غیر مراکز تجاری بازگشایی شدند. این استثنا در بلژیک وجود نداشت.
 
کرونا در ژانویه به برزیل رسیده بود
هر چند اولین مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در برزیل و نیز اولین مورد در منطقه، در تاریخ ۲۵ فوریه در شهروندی برزیلی در شهر سائوپائولو تشخیص داده شد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد این ویروس از هفته‌ها قبل‌تر در این کشور شیوع پیدا کرده است.

بنین/مدارس آغاز به کار کردند
بنین که در اعمال مقررات قرنطینه سخت ناتوان است، به تعطیلی مدارس پایان داد.
 توزیع، ماسک، تلاش برای غربالگری آموزگاران و اعمال مقررات سختگیرانه رعایت توصیه مرتبط با فاصله احتماعی و توصیه‌های بهداشتی، شرایطی برای دانش آموزان با هدف از سرگیری فعالیت مدارس در بنین هستند. پس از چندین هفته تعطیلی مدارس، دانش آموزان به مدرسه می‌روند. البته مهد کودک‌ها و دانشگاه‌ها همچنان تعطیل خواهند بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)