• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
ورزشی » توپ و تور
مصطفی کارخانه مطرح کرد

۶ تیم توان قهرمانی در لیگ برتر را دارند

سرمربی تیم والیبال سایپا: رقابت‌های سختی در لیگ برتر پیش روی تیم‌های شرکت کننده است، زیرا حداقل ۶ تیم توان قهرمانی در لیگ امسال را دارند.

۶ تیم توان قهرمانی در لیگ برتر را دارندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال؛ مصطفی کارخانه درخصوص آماده‌سازی تیم سایپا برای حضور در لیگ برتر سال ۹۹، افزود: نارنجی‌پوشان شرایط بسیار خوبی دارند. تیم والیبال سایپا ۷۰ تا ۸۰ درصد بازیکنان خود را حفظ کرده است و البته چند بازیکن جدید هم به خدمت گرفته است. در مجموع از نفرات تیم راضی هستم.
وی با بیان این که در لیگ برتر مردان امسال تیم‌های شهرداری ارومیه، شهرداری ورامین، سپاهان اصفهان، شهداب یزد و حتی تیم هراز از مدعیان قهرمانی هستند، تصریح کرد: این تیم‌ها جذب بازیکن را زودتر شروع کردند و با آمادگی کامل در لیگ برتر شرکت خواهند کرد. به همین دلیل رقابت‌های سختی پیش‌رو است.

 قهرمانی در لیگ برتر سخت است 
سرمربی تیم والیبال سایپا ادامه داد: کسب مقام قهرمانی در لیگ برتر سخت است و باید میزان آمادگی تیم سایپا را افزایش دهیم. یک تیم برای قهرمانی باید همه فاکتور‌های لازم را داشته باشد و تنها تمرین کافی نیست و عوامل دیگری در کسب قهرمانی تاثیرگذار است.
وی با یادآوری این که برای قهرمانی باید از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کرد، گفت: باشگاه، بازیکنان و کادر فنی هر کدام برای قهرمانی وظیفه و مسئولیتی دارند که به عنوان مثال، بازیکنان ۶۰ درصد در کسب مقام قهرمانی نقش دارند. این میزان برای باشگاه ۲۰ درصد است و باید برای قهرمانی طرح و برنامه مدون داشته باشیم.

 تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم 
کارخانه با بیان این که از اول تیر تمرینات تیم والیبال سایپا شروع می‌شود، گفت: ۹۰ درصد ترکیب تیم سایپا را بستیم و در برخی پست‌ها به دنبال بازیکن هستیم تا ترکیب نهایی شکل بگیرد.
وی در پاسخ به این پرسش که برای مبارزه با گسترش و شیوع ویروس کرونا چه تمهیداتی مدنظر دارید، تاکید کرد: باشگاه سایپا تابع ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

 لیگ برتر بدون پلی‌آف باشد 
سرمربی تیم والیبال سایپا در پاسخ به این پرسش که چه روشی را برای برگزاری لیگ برتر سال ۹۹ پیشنهاد می‌دهید، گفت: معتقدم امسال، سال خاصی است و به دلیل مشکلات ویروس کرونا باید از تعداد رفت و آمد‌ها در کشور کم کنیم.
وی تصریح کرد: به نظر من مسابقات به شکل جدول گروهی و در هر هفته یک بازی برگزار شود. پلی‌آف اگر نباشد، اتفاقی خاصی نمی‌افتد و تیم‌ها از اول می‌دانند باید تمام تلاش خود را برای کسب مقام قهرمانی بکار گیرند. با این روش همه بازی‌ها جدی است و رقابت‌ها قطعا جذاب و زیباتر می‌شوند.

 سایپا به دنبال قهرمانی است 
کارخانه با اشاره به این که تیم والیبال سایپا سابقه طولانی در لیگ برتر این رشته ورزشی دارد، اما تاکنون به مقام قهرمانی نرسیده است، گفت: هدف سایپا برای امسال قهرمانی تعیین شده است، اما نباید فراموش کنیم که بعضی تیم‌ها ملی‌پوشان را جمع کردند. من بر خلاف برخی که از این موضوع ناراحت هستند، خوشحالم، زیرا رقابت‌ها بهتر و جذاب‌تر می‌شوند.
سرمربی تیم والیبال سایپا با بیان این که برای قهرمانی در لیگ برتر، طرح و برنامه داریم، افزود: تمام تلاش بازیکنان و کادر فنی، بهترین نتیجه تاریخ والیبال است. کسب مقام قهرمانی، سخت است، اما با حمایت باشگاه قطعا این کار شدنی است. البته تاکید می‌کنم که در لیگ برتر امسال تیم‌های قدرتمند‌تر از سایپا نیز وجود دارند.
بر اساس برنامه تدوین شده از سوی کمیته رویداد‌ها و مسابقات فدراسیون والیبال، در صورت تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا، سی و چهارمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران از شهریور آغاز می‌شود.
سایپا سابقه حضور طولانی در لیگ برتر والیبال ایران دارد که شش نایب قهرمانی و یک مقام سومی از جمله افتخارات این باشگاه در این رقابت‌ها است.
تیم والیبال سایپا در دور مقدماتی لیگ برتر سال ۹۸ با ۱۲ برد و ۳۵ امتیاز در رتبه دوم جدول قرار داشت که به دلیل شیوع و گسترش ویروس کرونا مسابقات لغو شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)