مهمترین اخبار شهرداری
پاکسازی علفهای هرز جنگلهای جنوب تهران
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۹ از پاکسازی علفهای هرز قطعات جنگل کاریهای محدوده شهری منطقه ۱۹ خبرداد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، سعید صالح محمود رباطی گفت: به منظور پیشگیری از بروز آتش سوزی و آسیب رسیدن به درختان، کلیه قطعات جنگل کاری بوستانهای داخل محدوده شهری این منطقه از جمله یاس، شقایق، شریعتی، مطهری، گلستان، جوانه، جانباز و باقرالعلوم و همچنین رمپ و لوپهای شهید کاظمی و صنیع خانی از علفهای هرز پاکسازی میشود.
وی افزود: این فعالیت در پارکهای جنگلی حاشیه بزرگراه آزادگان نیز در حال انجام بوده و درهمین راستا تاکنون ۹۰ درصد از علفهای هرز بوستان گلریز در این محور حذف و پاکسازی شده است وهمچنین حذف علفهای هرز در پارک جنگلی افرا نیز ادامه دارد.
وی قطعات جنگل کاریهای قدس و طوبی را به دلیل وسعت آنها مهم دانست و افزود: به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی ناشی از آتش سوزی در این جنگل کاری ها، فعالیت پاکسازی علفهای هرز به طور مستمر در حال انجام است.
تقدیر سازمان پسماند از نیروهای خدماتی پیشگام در اجرای طرح کاپ
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند؛ مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در راستای اجرای طرح کاپ (کاهش پسماند) و به مناسبت هفته محیط زیست، از ۲۲ نیروی خدماتی شهرداری تهران که با جدیت در اجرای اصولی طرح تفکیک در مبداء در ساختمانهای اداری شهرداری فعالیت داشتند، تقدیر کرد.
در این مراسم صدرالدین علیپور مدیرعامل، نرگس رجایی معاون اجتماعی و فرهنگی، مجید نوربخش معاون امور مناطق و مسعود عابدی مدیر روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند حضور داشتند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست گفت: برای پیمودن مسیر درست مدیریت پسماند و رسیدن به اهداف طرح کاپ (کاهش پسماند) نیازمند همراهی، همت و مشارکت تمام شهروندان از جمله نیروهای خدماتی هستیم.
علیپور ادامه داد: این قشر علاوه بر نقش تاثیرگذار در خانواده خود، در محل کار هم سفیران انتقال مفاهیم کاپ به همکاران خود محسوب میشوند.
وی گفت: تفکیک پسماند در مبدا یکی از گامهای اصلی طرح کاپ است و با توجه به اینکه شهرداری تهران متولی اجرای این طرح است باید الگو و نمونه مطلوبی در این زمینه ارائه دهد. اجرای این مهم توسط پرسنل مناطق ۲۲ گانه نقش موثری در فرهنگ سازی میان شهروندان دارد.
اجرای طرح کاپ نیازمند فرهنگ سازی و مشارکت شهروندان است
در ادامه این مراسم، معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند با بیان اینکه در حال حاضر رویکرد مدیریت شهری و سازمان اجرایی کردن طرح کاهش پسماند (کاپ) در پایتخت است، گفت: برای موفقیت در طرح تفکیک پسماند در مبداء که یکی از گامهای اجرایی طرح کاپ است، نیازمند فرهنگ سازی و مشارکت شهروندان هستیم.
در این زمینه اطلاع رسانی لازم درخصوص کاهش پسماند، تفکیک در مبدا، آب گیری زباله، کاهش حجم پسماند و ... میان اقشار تاثیرگذار جامعه مانند هنرمندان، ورزشکاران، پاکبانان و ... صورت گرفته است تا از طریق این سفیران، پیامهای فرهنگی کاپ به شهروندان منتقل شود.
رجایی با تاکید بر نقش تاثیرگذار نیروهای خدماتی بر بقیه کارکنان بیان کرد: نیروهای خدماتی به دلیل ارتباط با کارکنان نقش موثری در انتقال پیامهای زیست محیطی و فرهنگی به همکاران خود دارند و میتوانند اهداف طرح کاپ (کاهش پسماند) را در حوزه خود به نتیجه برسانند.
ساماندهی پارک موتورسیکلتها به آینده موکول شد
معاون فنی و مهندسی ترافیک شهرداری تهران گفت: ادامه اجرای طرح ساماندهی پارک موتور سیکلتها در پهنه مرکزی شهر ادامه می یابد.
به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، وحید سرلک، درباره ساماندهی پارک موتورسیکلتها در مرکز شهر، افزود: سال گذشته طرح ساماندهی پارک موتورسیکلتها در مناطق ۱۱ و ۱۲ اجرا شد چرا که بیشترین تردد و حجم موتورسواران در مناطق ۱۱ و ۱۲ مشاهده میشود.
وی با بیان اینکه پرداخت عوارض طرح مربوط به مصوبه تعیین نرخ شورای شهر تهران در سال ۹۴ است، اضافه کرد: اگر موتورسواری در فضایی که تابلو «پارک ممنوع» نصب شده، پارک کند، موتورسیکلت توسط پلیس توقیف خواهد شد.
سرلک درباره وضعیت فعلی «ساماندهی پارک موتورسیکلتها» بیان کرد: پس از اجرا پارک حاشیهای هوشمند در پهنه مرکزی شهر، ادامه توسعه ساماندهی پارک موتورسیکلتها در دیگر مناطق شهر تهران اجرا خواهد شد.
معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره نصب بلوک نیوجرسی یا حفاظ بتنی مفصلی در بزرگراههای تهران، گفت: تاکنون حدود ۱۴ کیلومتر بلوک نیوجرسی نصب شده است. درحال حاضر نصب نیوجرسی در بزرگراه آزادگان (منطقه ۲۱) آغاز شده است.
کاربرد اصلی بلوک نیوجرسی جداکردن مسیرهای ترافیک جادهها از یکدیگر است، هر چند برای مسدودسازی معابر یا جادهها هم مورد استفاده قرار میگیرند. این قطعات به گونهای طراحی شدهاند که در صورت برخورد خودرو، آسیب کمتری به آن وارد شود و در عین حال، مانع عبور خودرو به مسیر روبرو و تصادف از روبرو شوند.