• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۴۸۶
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷
البرز » اقتصادی

گذر از بحران آب و انرژی نیازمند مدیریت شهروندان و همت مسئولان

با فرارسیدن فصل تابستان و روزهای گرم سال، صرفه جویی و مدیریت مصرف آب و انرژی اهمیت بسیاری می یابد از همین رو، هفته نخست تابستان هفته صرفه جویی در مصرف آب و برق نامگذاری شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ نزدیک به سه دهه است که متولیان بخش آب کشورنخستین هفته تیرماه، همزمان با آغازین روزهای فصل تابستان و شروع گرمای هوا را به نام هفته صرفه جویی در مصرف آب نامگذاری کرده اند و شرکت های آب و فاضلاب سراسر کشور برنامه های مختلفی در این هفته به منظور ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و جلب مشارکت شهروندان در حفظ منابع آبی برگزار می کنند.

به منظور همدلی و هماهنگی در ارکان وزارت نیرو و یکپارچه سازی فعالیت ها از از سال گذشته این هفته با نام هفته صرفه‌جویی در آب و برق نامگذاری شده است

ایجاد حساسیت در زمینه منابع حیاتی کشور و جلب مشارکت شهروندان در امر مدیریت و بهینه سازی مصرف از مهم ترین اهداف نامگذاری این هفته است

دومین روز این هفته "روز مدیریت مصرف آب و انرژی، افکار عمومی و رسانه" نام دارد به همین علت خبرنگاران و اصحاب رسانه در نشستی با مسئولان شرکت توزیع برق، آب منطقه ای و آبفای البرز حضور یافتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مصرف برق در البرز به پیک سال گذشته نزدیک شده است

مدیرعامل شرکت توزیع برق البرز در این نشست گفت: از مردم درخواست می شود در ساعت اوج مصرف از روشن کردن وسایل برقی پرمصرف مثل ماشین لباسشویی و... خودداری و در مصرف خود صرفه جویی کنند تا تابستان امسال را به خوبی پشت سر بگذاریم.

بهنام بیات افزود: در  حال حاضر ۹۹.۹ درصد از مردم به آب سالم و برق آن هم با قیمت یارانه ای دسترسی دارند.

وی با اشاره به افزایش میزان مصرف برق در خرداد امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶.۹ درصد افزایش مصرف برق داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از نیروی برق استان توسط مشترکین خانگی مصرف می شود افزود: در حال حاضر ۳۱درصد از انرژی برق استان در بخش صنعت مصرف می شود.

بیات در پاسخ به اینکه ایا تابستان امسال قطعی برق مدیریت شده در استان داریم یا خیر گفت: علی رغم اینکه به پیک مصرف سال گذشته که ۱۳۰۰مگاوات بوده نزدیک شده ایم ولی پیش بینی می کنیم بتوانیم تابستان امسال را بدون قطعی جدی برق پشت سر بگذاریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق البرز اضافه کرد: البته ممکن است به واسطه تغییرضریب بهره وری  تجهیزات و تاسیسات برق در دمای زیاد، افزایش بیش از حد مصرف توسط مشترکین در برخی روزها قطعی موقف برق در برخی مناطق پیش بیاید.

این مسئول ادامه داد: از مردم درخواست می شود در ساعت اوج مصرف از روشن کردن وسایل برقی پرمصرف مثل ماشین لباسشویی و... خودداری و در مصرف خود صرفه جویی کنند تا تابستان امسال را به خوبی پشت سر بگذاریم.

اوضاع آب در البرز وخیم است

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای البرز در هم در این جلسه گفت: استان البرز در حوزه مصرف آب شرایط وخیمی را سپری می‌کند.

داوود نجفیان افزود: میزان مصرف مردم در حوزه آب وخیم تر از سایر بخش‌های استان است و متاسفانه علی رغم اطلاع رسانی که طی سال‌های اخیر صورت گرفته سرانه مصرف آب استان تغییری نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان البرز با اشاره به وضعیت ذخیره سازی آب سدهای استان گفت:  در حال حاضر ۹۹ درصد سد کرج و ۱۰۰ درصد سد طالقان پر شده است.

نجفیان با بیان اینکه استان البرز در حوزه مصرف آب شرایط وخیمی را سپری می‌کند، افزود: منابع آب‌های زیر زمینی ظرفیت محدودی دارد و ما نیز اعتقاد داریم  باید به هر طریق ممکن ۵۷ میلیون متر مکعب سهم استان از  منابع آب‌های سطحی افزایش پیدا کند که این امر در مرحله مطالعه قرار دارد.

این  مسئول یادآور شد: باتوجه به پیگیری‌های انجام شده مقرر شد بازنگری اساسی انجام شود و امیدواریم امسال به ثمر بنشیند و تخصیص به صورت پلکانی انجام شود.

نجفیان با اشاره به اینکه استان البرز بیش از ۹۶ درصد از سهمیه آب خود را در سال مصرف می‌کند، ادامه داد: آبی برای نیازهای آینده و پوشش آیندگان باقی نمانده است، از این رو مهم ترین راه صرفه جویی و کاهش سرانه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه باید زیرساخت‌های اصلاح مصرف آب در البرز تأمین شود، اضافه کرد: البرز با توجه به رشد جمعیت و تراکمی که دارد در حوزه آب نیازمند برنامه ریزی جدی است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان البرز اضافه کرد: طبق برنامه ششم توسعه باید مصرف آب استان را به ۶۴ درصد برسانیم. در این راستا نیز اقداماتی انجام شده است اما مهمترین این‌ها ایجاد فرهنگسازی میان اقشار مختلف مردمی است.

وی یادآور شد: در حوزه کشاورزی نیز اصلاح الگوی مصرف و افزایش راندمان آبیاری مدنظر قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین قدردانی از نام‌آوران فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان
چهار نماینده ایران رقبای خود را شناختند
بررسی مشکلات تعاونی های مسکن مردم قروه
تساوی ذوب آهن مقابل چادر ملوی اردکان
پیگیری حقوقی جنایات دشمن صهیونی وآمریکا در جنگ ۱۲ روزه
پیام تبریک وزیر ورزش به ثریا آقایی پس از عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین‌المللی المپیک
مراسم تکریم مادران و همسران شهدا در خرمشهر
نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهور
واژگونی مرگبار خودرو در جاده سراوان-رشت
خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین به تساوی رضایت دادند
رونمایی از پلاک‌های هوشمند در چشمه‌شیرین شهرستان بدره
تجلیل از مادران و همسران شهدا در بندرعباس
انفجار در منزل مسکونی سبزوار با دو مصدوم
بازگشت کاروان دانش آموزان کیش از مناطق عملیاتی جنوب غرب
با دستور رئیس حوزه قضایی جازموریان، مطب متخلف پلمب شد
راه اندازی اولین پلتفرم همسان‌گزینی با الگوی روان‌شناختی
اجرای طرح سما کارت در سمنان
زن امروز جامعه ایران پویا و به دنبال کسب مدارج بالاست
موگرینی استعفا کرد
راه اندازی کارگاه تولید دوچرخه و کفش در زندان بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)