• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲
اقتصادی » مسکن
در صورت افزایش متقاضی

قرعه کشی مرحله دوم ثبت نام طرح ملی مسکن

معاون مسکن راه و شهرسازی: در مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن، در صورت افزایش متقاضیان نسبت به ظرفیت، قرعه کشی می‌شود.

آقای محمود محمودزاده در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداو سیما افزود: ثبت نام طرح اقدام ملی در چند مرحله انجام شد که مرحله نخست در آبان و آذر سال ۹۸ و مرحله دوم در اسفند ۹۸ به دو صورت حضوری و پیامکی صورت گرفت.


وی ادامه داد: درمرحله دوم اسفند ماه, ۵۴۲ هزار نفر به صورت حضوری و ۸۱۲ هزار نفر به صورت پیامکی ثبت نام کردند که از این تعداد مدارک ۴۲ درصد از افرادی که به صورت حضوری ثبت نام کردند به استان‌ها و بانک‌ها معرفی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محمود زاده گفت: ۸۱۲ هزار نفر از افرادی که به صورت پیامکی ثبت نام کرده بودند و مهلت تکمیل مدارکشان به پایان رسیده (ششم تیر ماه) بزودی پایش اطلاعات صورت می‌گیرد.

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی افزود: بعد از اینکه مدارک مورد تایید قرار می‌گیرد به نمایندگی‌های بنیاد مسکن در سایر شهر‌ها ارجاع داده می‌شوند و تا مدارک را تکمیل و به بانک برای افتتاح حساب مراجعه کنند.

محمود زاده درباره قیمت هر متر مربع زمین در طرح ملی مسکن گفت: ثبت نام اولیه با مبلغ ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان است و در شهر‌های جدید بدلیل نبود زیر ساخت ها، به مبلغ ۱۰ تا ۱۵ درصد برای آماده کردن زیر ساخت‌ها اضافه می‌شود و هر مترمربع زمین بین ۲.۵ تا ۳.۵ میلیون تومان خواهد بود.

وی ادامه د اد: افرادی که در مرحله دوم ثبت نام کرده و مدارکشان کامل است، اما پیامکی دریافت نکردند نگران نباشند و منتظر پیامک بمانند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محمودزاده گفت: افرادی که در مرحله اول ثبت نام کردند اگر مدارک خود را تکمیل نکردند ثبت نام آن‌ها باطل می‌شود.

وی اضافه کرد: متقاضیان طرح اقدام ملی حتما به سایت سامانه مراجعه کنند تا از اطلاعاتی که در سامانه بارگزاری می‌شود باخبر شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر متقاضیان ثبت نام در مرحله دوم بیش از ظرفیت باشد حتما قرعه کشی خواهد شد.

وی افزود: قیمت مسکن طرح اقدام ملی براساس روز خواهد بود، دولت دخالتی در ساخت ندارد و تعاونی‌ها یا بخش خصوصی اقدام به ساخت می‌کنند و سعی می‌کنیم با کمترین قیمت و پرداختی، ساخته شود.

محمود زاده گفت: برخی طرح‌های نیمه تمام در شهر ها‌ی مورد نظر وجود دارد که شرایط آن در سایت طرح اقدام ملی بارگزاری می‌شود و اگر متقاضیان آورده مورد نیاز را تامین کردند می‌توانند زودتر صاحب خانه شوند.

وی ادامه داد: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، سه نرخ اجاره اعلام شد که بر این اساس در شهر تهران تا سقف ۲۵ درصد، کلان شهر‌ها ۲۰ درصد و سایر شهر‌ها ۱۵ درصد به مبلغ اجاره کنونی اضافه شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه بزودی طرح مالیات از خانه‌های خالی اجرا می‌شود گفت: دریافت کد رهگیری برای اجاره الزامی است و در سامانه ملی املاک و اسکان میزان اجاره ثبت می‌شود.

وی تاکید کرد: متوسط مستاجران در شهر تهران بر اساس امار سال ۹۵ بیش از ۶ میلیو ن و ۶۰۰ هزار نفر است.

معاون مسکن راه و شهرسازی درباره طرح پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی درخصوص اجاره بهاء گفت: یکی از پیشنهاد‌های به این روش است که تسهیلات توسط بانک به مستاجر پرداخت می‌شود بدین گونه که مستاجر فقط مبلغ سود تسهیلات را پرداخت می‌کند.

بطور مثال فردی که ۱۰ میلیون تومان تسهیلات از بانک دریافت کرده است اگر بخواهد اصل و سود را پردخت کند باید ماهانه مبلغ زیادی پرداخت کند، اما با این روش، مستاجر فقط سود تسهیلات را پرداخت می‌کند و در پایان اجاره مبلغ به بانک باز می‌گردد همین موضوع باعث کمک ۵۰ درصدی به مستاجر می‌شود.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
راه یابی۴۰ اثر صنایع‌دستی لرستان به مرحله داوری «مهر ملی کیفیت»
معلمان و مدیران مدارس؛ رهبران فرهنگی جامعه
غرفه صدا و سیمای ایلام؛ محور توجه در نمایشگاه توانمندی‌ها
بازی های همبستگی اسلامی؛ برتری دختران بسکتبال ایران مقابل قطر
پرداخت ۲۵۳ میلیارد تومان عوارض به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان
پیشرفت عملیات روکش بزرگراه شهید خرازی اصفهان
اقامه نماز طلب باران با حضور گسترده مردم مؤمن و خداجوی مهاباد
تولید و فرهنگ کار، سنگر اصلی عبور از تحریم‌ها
کارآفرینی خانواده یزدی که نژاد مرغ بومی را متحول کرد
ارومیه صاحب خیابان غذا می شود
افتتاح کانون کودکان و نوجوانان شهر جدید سهند
خاموشی اضطرازی برق در برخی مناطق شهرستان بویراحمد
ارزیابی کیفیت آب و فاضلاب خوزستان در ۳۴ آزمایشگاه
تبدیل شدن بنایی تاریخی در یزد به محل انباشت زباله
نجات راننده محبوس در تصادف بزرگراه شهید میرزایی
میزبانی ارومیه از مسابقات بدمینتون جام فجر
یک برد و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلان در لیگ دسته یک والیبال مقابل حریفان
آئین اختتامیه سی و ششمین جشنواره تئاتر استان گلستان 
امیر عبدی به نشان نقره رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعتراف تاریخی ترامپ
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
پیگیری یک وعده
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)