واگذاری مالکیت ماشین سازی تبریز به وزارت کار
مدیرعامل گروه صنعتی ماشین سازی تبریز گفت: با پیشنهاد وزیر تعاون و تصویب هیات دولت این گروه در مالکیت این وزارتخانه قرار گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، ناصر فرج زاده افزود: واگذاری مالکیت گروه ماشین سازی تبریز به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه ۸ شرکت دولتی دیگر در ازای بدهی ۳۲ هزار میلیارد تومانی دولت به وزارت متبوع صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: این واگذاری ها، در اجرای طرح همسان سازی و متناسب سازی حقوق بازنشستگان است.
مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز ادامه داد: اختلافات مالکیتی که در این ماههای اخیر برای این مجموعه وجود داشت، باعث مشکلات عدیدهای شده بود که با مصوبه دیروز هیات وزیران در خصوص تعیین مالک، سرعت پیشرفت این مجموعه بیش از پیش افزایش پیدا میکند.
گروه ماشین سازی تبریز با بیش از ۵۰ سال قدمت یکی از بزرگترین کارخانههای شهر تبریز است که انواع ماشینابزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپهای آب، الکترو موتور، لیفت تراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشین آلات نساجی، ماشینهای تراش، ماشینهای فرز، ماشینهای مته، قطعات ریخته و دستگاههای سی ان سی تولید می کند.
این گروه صنعتی مادر که از نخستین واحدهای صنعتی مادر ایران محسوب میشود، در سالهای اخیر به دلیل واگذاریهای غیراصولی به افراد غیر اهل با مشکلات اساسی در مدیریت و تولید مواجه و بخش بزرگی از نیروی انسانی آن بیکار شد.
حدود ۲ سال قبل مالکیت گروه صنعتی ماشین سازی از فرخزاد گرفته شد و در اختیار صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد، به عنوان مالک قبلی آن قرار گرفت.
رئیس قوه قضاییه نهم آبان ماه سال گذشته در بازدیدی از پیش اعلام نشده در کارخانه ماشین سازی تبریز حاضر شد و از نزدیک در جریان آخرین روند تولید در این مجموعه صنعتی قرار گرفت.
در بازدید حجت الاسلام والمسلمین رئیسی از کارخانه ماشین سازی تبریز یکی از اساسیترین مشکلاتی که مطرح شد نبود هیئت مدیره و مدیرعامل این شرکت بود که رئیس دستگاه قضا بر لزوم تسریع در تعیین هیات مدیره برای حل مشکلات حادث شده در این شرکت تاکید کرد.