• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر دریادار سیاری در جمع خبرنگاران

فعالیت بیش از ۱۲ هزار ارتشی در مبارزه با کرونا

دریادار سیاری: تمام نیرو‌ها و بیمارستان‌های ارتش در عرصه مقابله با کرونا حضور دارند و بیش از ۱۲ هزار نفر از نیرو‌ها درگیر مبارزه با کرونا هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح امروز در جریان بازدید از صنایع شهید زرهرن نزاجا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف ما این است که توانمندی و تخصص نیرو‌های این مرکز در حوزه مقابله با کرونا را ارزیابی و تولید مواد ضدعفونی کننده و ماسک در این مرکز را بررسی کنیم تا برای آینده آمادگی داشته باشیم.
وی افزود: در این مرکز انواع محلول ضدعفونی و ماسک تولید می‌شود و این مرکز می‌تواند علاوه بر تأمین نیازمندی نیروی زمینی، نیاز سایر نیرو‌های ارتش و سایر نیرو‌های مسلح را تأمین کند و به هرجا که در کشور لازم باشد بنا به تدبیر قرارگاه امام رضا (ع) ستاد کل نیرو‌های مسلح یا ستاد ارتش کمک کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: تولید ماسک جزو مأموریت‌های مرکز شهید زرهرن نیست، اما با توجه به بهره‌گیری از توانمندی‌های این مرکز و دستگاه‌های پیشرفته، ظرفیت خوبی برای تولید ماسک با کیفیت استاندارد در این مرکز ایجاد شده است.
دریادار سیاری اضافه کرد: امروز همچنین بازدیدی از مرکز قطعه‌سازی صنایع شهید زرهرن داشتیم. به لطف خدا در این بخش هم قطعات مورد نیاز در نیروی زمینی ارتش با آمار بالا در حال تولید است؛ البته توجه به قطعه‌سازی یکی از تدابیر فرمانده معظم کل قواست.
وی با بیان اینکه ما امروز در ارتش؛ تانک، نفربر، سامانه‌های پدافند هوایی و انواع شناور‌های دریایی و هواپیما تولید می‌کنیم، گفت: این اقدامات در راستای همان دستوراتی است که برای قطع وابستگی بتوانیم تولیداتمان را به مرحله‌ای برسانیم که نیازمندی‌هایمان را برطرف کند.
معاون هماهنگ کننده ارتش عنوان کرد: با توجه به شعار سال که «جهش تولید» است، امروز مشاهده کردیم که در این مرکز جهش تولید به خوبی در حال تحقق است و قطعات در آمار بالا و با کیفیت خوب تولید می‌شود. این مرکز همچنین برای بسیاری از شرکت‌های غیر نظامی هم قطعات تولید می‌کنند تا وابستگی آن‌ها کاهش یابد.
امیر سیاری ادامه داد: پیش از انقلاب مغز متفکر تعمیرات اساسی نیرو‌های خارجی بودند، اما افتخار ما این است که تمام تعمیرات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری امروز به همت نیرو‌های خودمان انجام می‌شود و این از برکات انقلاب اسلامی است. امروز دست نیاز به سوی هیچ کشوری دراز نمی‌کنیم.
وی با بیان اینکه استفاده از تجهیزات ساخت داخل یکی از مؤلفه‌های توان بازدارندگی است، افزود: در ارتش چیزی نداریم که در خارج از کشور تولید شود و درصد خیلی بالایی از تجهیزات ارتش تولید داخل هستند.
معاون هماهنگ کننده ارتش همچنین درباره همکاری با وزارت بهداشت در حوزه مقابله با کرونا گفت: در دور جدید شیوع بیماری کرونا نامه‌ای برای وزیر بهداشت نوشتیم و گفتیم که مانند قبل تمام نیرو‌ها و بیمارستان‌های ارتش در عرصه مقابله با کرونا حضور دارند. امروز هم بیش از ۱۲ هزار از نیرو‌های ارتش در مقابله با بیماری کرونا فعال هستند.
دریادار سیاری خاطرنشان کرد: در دور قبل توانستیم بیماری را در پادگان‌ها به خوبی کنترل کنیم و از این ناحیه در رفع آلودگی شهر‌ها کمک خوبی کردیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)